Sulfina Barbu & Dr. Tutunaru, despre infertilitate
Raspunsuri - Pagina 6
lucialu spune:
nebune sunteti!
S-a terminat, cu precizarea dnei SB ca baga mare sa termine documentatia pt lege in semestrul asta...zicea ceva de pana in decembrie.
Dl dr clar cred ca dorea sa fie la o nastere sau laparo ceva...nem place sa vb si clar netelevizat de preferat daca tot trebuie
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
abibrinza spune:
Pasnic, pasnic, dar in prima parte a emisiunii s-a plictisit, orice ati spune voi.Probabil e genul care tace si face.Dar mi se pare ca e bine ca a venit in emisiune.Mie mi-a placut, telefoanele nu au fost foarte utile.
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele
LucaLuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucialu aaa si s-a facut reclama multa la infertilitateaesteoboala.com de catre B1 Multumim Kay! |
se vede deja in statisticile blogului. :)
multumim, Kay! crezi ca, atunci cand faci rost de inregistrare, ai putea sa o urci tu direct pe youtube? stim ca va dura mult upload-ul, ca trebuie taiata in bucati - e o emisiune luuuunga, fisierul e enorm. daca nu poti / nu ai timp, se vede una din fete cu tine si recuperam corpul delict. :)thanks again, merci encore!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Brigit spune:
fetelor, v-am citit comentariile live caci acces la TV n-am avut; sper din tot sufletul sa puteti pune inregistrarea pe blog.
m-ati facut atat de fericita astazi, e un pas f important pe care l-ati facut in obtinerea sprijinului pentru lege si mediatizarea cauzei.
Felicitari fetelor de la SOS Infertilitatea, din tot sufletul!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
lucialu spune:
A mai pus o prob legata oarecum si de neacreditarea clinicilor.Ca tre sa asigure un minim de conditii de desfasurare FIV in buna regula.Spunea ca se aleg speramtozoizii,recte embrionii dupa oki-la noi.Care le par lor frumosi.Dar ca sunt tehnici care imbunatatesc mult calitatea efectiva a lor,de ex intaresc capul la gigei de nu stiu cate ori.Depinde de clinicile care doresc performanta,cat sunt dipsuse sa investeasca.
Si ca faza cu neacreditarea duce,logic la derapaje in detrimentul pacientilor.
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
mami_alexia spune:
Ma bucur ca v-a fost de folos link-ul si ati putut urmari pe net emisiunea(cine a putut). Am urmarit-o si eu, va doresc mult succes in continuare!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
M Oana spune:
Eu una zic ca a fost un succes, toata lumea poate rasufla usurata, iar pana la lege, e doar o chestiune de timp, tre' doar sa se coaca rodul.....
Fetelor, asa-i, Tutu tace si le face, eu m-as lasa linistita sa ma laparoscopeasca "plictisit" (desi mi-s sunt sanatoasa tun si mai sunt si gravidoasa, deci nu-s ioc in target), dar cand ar veni momentul sa-mi povesteasca cum a fost, imi asum ca e multa fugareala pana sa aflu detalii, la capitolul asta n-a mai primit har, insa media dintre cele 2 calitati e buna, eu in 3 luni deja stiam sa-i citesc in ochi, totul e sa-i prinzi privirea ......
LucaLuca spune:
Inca o data: multumim, Elena!
Si pentru ca aparut ca ultim post pe o pagina anterioara si poate nu a fost citit, reiau informatia:
Citat: |
citat din mesajul lui LucaLuca hai ca va spun, desi inca asteptam confirmarea oficiala: saptamana viitoare un reprezentant al "SOS Infertilitatea" (am o senzatie ca, de fapt, vor fi trei-ntr-unul:) va fi invitat in studio, in cadrul aceleiasi emisiuni, alaturi de BigM! Ei da! :) |
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
elenada spune:
Fetelor mie mi-a placut emisiunea.
Mi-ar fi placut sa vorbesc mai mult despre campanie dar prezentatoarea a vorbit clar de grup si despre campanie.
Eu am facut tot posibilul sa fie bine in ciuda starii mele. Nu ma simt bine deloc sunt dupa o noapte alba dar asta e cu totul alta poveste.
Pupici
elena +23
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
M Oana spune:
Luca in BIg M mi-am dat doctoratul, daca se confirma vestea, sunt pe baricade, sper sa nu transmit de la Giulesti cu perfuzorul in vena, dar chiar daca voi fi pe acolo, tot transmit......
Elena numai noi stim detalii despre sanatatea ta, crede-ma ca nu s-a simtit nimic, o adevarata profesionista......