Sulfina Barbu & Dr. Tutunaru, despre infertilitate
Raspunsuri - Pagina 3
LucaLuca spune:
Cristy, daca reuseste mama ta sa inregistreze, o declaram membru onorific al "SOS Infertilitatea". :)
Si acum eu incep ca Donkey din Shrek: are we there yet?
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
LucaLuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui M Oana Dar Sulfina Barbu parca e vocea noastra, nici ca se putea mai bine...... |
Pai e vocea noastra. :) Chiar am avut noroc ca dintre toti cei care ne-au incurajat, sa preia cauza pentru proiectul de lege un politician credibil, influent si serios, care stie ce face si ce spune.
Elena nu e foarte in forma azi, o durea stomacul (nu de la sarcina, o gastrita veche care o chinuie), dar sunt sigura ca va fi ok. :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
M Oana spune:
Despre Tutu, bile albe: super sincer, unde stie spune, unde nu, paseaza, vorbeste absolut pe intelesul "poporului", desi moderatoarea ar dori ceva mai oficial, insa nu e cazul lui; da multe informatii de genul celor care pot fi gasite pe site-ul lui si despre FIV din cei 6 ani ai lui de experienta......
Iar acum parca ar fi prima pagina a noastra de la FIV, cu preturi si informatii despre FIV, ICSI, GIFT (asta fiind specialitatea lui Tutu).......
Ups, acum am aflat si eu ca sunt clinici care nu sunt acreditate si despre ele Tutu evita sa vorbeasca... E ca la facultatile particulare...... Oare daca ne ies copii la clinicile astea, nu primesc DIPLOMA DE ABSOLVIRE............... I joke........
HAI ELENAAAAAAAAAAAA
Elena noastra e un parlamentar de succes, joaca bine, tine mingea excelent.......
magdita spune:
Oana, multumim mult pentru comentarii. Ce as fi vrut sa vad si eu emisiunea...
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea
kay spune:
v-as inregistra eu, dar fac apoplexie daca ii mai vad moaca lu tutunaru inca 10 minute...
oricum, va zic un secret, aveti o pila chiar acolo, in studio
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Arianna_M spune:
Tutu....glumet k de obicei.........spermatozoid blond sau brunet.....
_
Lupta cu kg !!!
Cand o vrea Bunul Dumnezeu cu ..... !!!
lucialu spune:
A intrat Elena. Super ca de obi!Vb despre BBeii ei
Dl dr clar nu se simte in largul lui in televiziuneDar ai dreptate Oana,super sincer...mai bine de jumate neacredite???si eu am ramas sochi!
Dna Sulfina Barbu imi place.Buna emisiune.Moderatoarea e bine doc.Imi place tot ce vad.
Felicitari tuturor!
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine