Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana80 spune:

dragi albinute ma primiti si pe mine?

vreau si eu sa va trimit poze, dar nu stiu parola.

o sa nasc in iunie. si sunt asa emotionata, v-am citit si vreau sa ma cunoasteti si voi.

am activat si eu pm.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oana, sa stapaniti sanatosi casuta! Si felicitari, incepeti, incet incet, sa depasiti criza
Oana, si tie felicitari pentru inca o zi in burtica a bebelusului.
Maria, tu? Niste poze noi?
Am fost la circ, a fost o incantare pentru Rebeca, dar mi-s tare obosita... Azi noapte iar nu am dormit, in afara de cateva foarte putine ore..

Ioana 36+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Oana_Mvt..ai sa vezi ca bebe e ascultator si va mai sta la caldurica..fii optimista!!Despre arsuri..eu nu am avut,dar stiu ca fetele ziceau ca remediu natural un pahar cu lapte caldut!!Incearca poate te ajuta!!
Bebe_Beca..chiar ma gandeam cand ai scris de circ,ca nu am mai fost de ani buni,dar acum cu bebe sigur vom merge..abia astept!!Eu nu am mai facut poze..voi face saptamana viitoare,ca ne apropiem de 34 de sapt si noi si suntem mai marisori!!Sper sa te odihnesti bine in noaptea asta!!

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Multumesc fetelor. Casa e inchiriata, de cumparat nu stiu cand o sa mai avem curajul dupa ce am pierdut casa anul trecut. Acum am ajuns sa prefer sa inchiriez

Oana nici eu nu am mai putut cu stomacul si tumsurile erau apa de ploaie, imi era deja grata de la ele. Mie mi-a dat zantac de 2 ori pe zi si ma simt super. E ranitidina de acasa. Astia zic ca e safe acum in sarcina. Eu zic sa incerci sa vezi ce bine o sa te simti, se poate cumpara fara prescriptie.

Nicuratze ma bucur ca esti mai bine.

Eu tot citesc si pana sa raspund uit ce am avut de spus, asa ca fetelor sa nu va suparati dar neuronul se pare ca ma paraseste

Oana 35+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

dnp e 15 mai

o sa avem o fetita si ne-am gandit la mara...am vazut ca si alte fete se gandesc la acelasi nume.

eu sunt deja in concediu prenatal si o sa incep sa amenajez camera la bb

o sa invat si eu sa pun la semnatura iconitze.

o sa incerc sa pun si poze

Mergi la inceput

si eu am arsuri pe piept, si deja mi se umfla piciioarele....

ce ma fac cand o sa fiu in sapt 31

Mergi la inceput

sa vad daca am facut bine semnatura

Mergi la inceput

am vrut sa scriu sapt 39...mai sus..dar a iesit altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata burticute si LA MULTI ANI!!! pentru cine isi sarbatoreste ziua astazi

Oanaalex felicitari pentru noua casuta (chiar daca e inchiriata tot a ta este) sa fie un loc plin de fericire si impliniri

Philip ma bucur din suflet ca puiul e mai bine sa dea dumnezeu sa fie asa si sa nu mai fie bolnavior

Ely multumesc de compliment numai ca sunt un balonas te pupic si doamne ce putin mai ai despre contractii pot sa iti spun eu ca am (nedureroase) cand ma ridic de pe scaun , de pe toaleta , din pat si nu le-am numarat dar cred ca sunt destule , am avut si vreo cateva dureroase dar le-am tratat cu no-spa dar nu m-am alarmat pt ca am inteles ca se pregateste organismul pt ce ne asteapta ai grija de tine

Erna_Maria bine ai venit si stai linistita ca nu deranjezi pe nimeni iti doresc sa ai un bebe sanatos si frumos

Oana_du multumim pt tot ce faci stii ca suntem amandoua in concediu nu stiu tu dar eu nu mai puteam eram la limita iti doresc sa te odihnesti si te

Maria offff ce rau imi pare de bebe ingeras .... oare de ce tb sa se intample asa uneori??? Tu ce faci din cate am citit esti bine nu? Numai ca vremea nu e prea frumoasa... stii si pe mine ma posomoraste vremea inchisa si parcaimi ia din energie eu iti trimit o imbratisare si un sa te binedispun

Carla ce pot sa spun MA BUCUR DIN SUFLET SA TE VAD FERICITA siiiiii SA STAPANITI SANATOSI NOUA MASINUTA care poate se va impune si nu va mai indrazni nimeni saii ocupe locul de parcare hihi inca o data sa te bucuri de ea si sa ai parte numai de bucurii ca ai avut destule rele pana acum

Bebe Beca eu nu am fost la circ pana acum cred ca e tare frumos poate cu bebe voi ajunge si eu

Blue
eu zic sa nu intri in panica (am vazut ca te-ai mai linistit) daca doctorul care te-a vazut de atatea ori nu s-a ingrijorat stie el ce stie te pupic

Haideti ca am scris o gramada va pup si va doresc o duminica placuta si daca se poate calda aveti grija de voi

31 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
33 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani tuturor florilor si floricelelor!

Eu ma pregatesc de impachetat si plecat la socri. Asa ca va doresc o saptamana frumoasa si daca nu ne mai auzim pana atunci Paste fericit!

Mergi la inceput