Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Noi am trecut cu bine de noaptea trecuta. Am avut o contractie serioasa pe la miezul noptii, a tinut 2 minute in care am crezut ca ma rup in doua. Apoi a trecut dar tot nu am putut dormi ca nu pot respira bine din cauza racelii.
Sotul a cumparat numai paturici ieri ca nu a stiut ce fel de costumase sa cumpere. In cele 3 zile cat stau in spital cumpara ce trebuie.
Imi dati si mie va rog parola de la mailul comun. Poate ma invrednicesc sa pun si eu pozici.

mami de Tudor si 34+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna fetelor,

Va mutumesc,,ma simt mult mai bine,aseara m-a luat rau spatele,ca am avut petrecere in familie,mi-au venit verii din Spania,si am stat in curte pana la 11 seara,noroc ca a trecut.

CARLA, sa stapaniti sanatosi masina, ce bine ca sunteti amandoi hotarati! ( al meu a zis ca se mai gandeste pana in vara ).

OANAALEX,felicitari pentru noua casuta,ma bucur ca e pe sufletul tau!

ELY,am vazut pozele,superbe achizitii,chiar ca v-ati pregatit!

OANA_MVT, noi iti tinem pumnii sa stea bebe cat mai mult.

MAGDA,ce ghinion cu cazatura,,sa treaca!

OANA_DU,ELY, Paste fericit! ( sper ca n-am gresit )

Am dormit azi cu fi-miu de la 16 la 19,acum trebuia sa iesim la plimbarea nr.2,dar ne e lene...

Va pup

elena,30 cu XXX Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Lauraa si Maria va multumesc pentru parola.

Mergi la inceput

http://www2.snapfish.com/slideshow/AlbumID=275279904/PictureID=6798797161/a=34895583_34895583/otsc=SHR/otsi=SPIClink/COBRAND_NAME=mypoints

Pozica de la 31 de saptamani pentru albumul comun.
Trimit mai recenta imediat ce le descarc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

buna seara fetele!!

Laurraa..felicitari pt noua semnatura,mai ai asa putin sa iti minunea in brate..deja ati fixat si data..
Cris82..eu mai mananc noaptea, cateodata, cand ma trezesc pt mersul la baie,bag repede un corn si inapoi la nani...mai mult cu ochii inchisi mananc,ca sa nu fuga somnul!!Si eu aud tot daca se trezeste sotul inaintea mea...chiar daca incearca sa nu faca galagie,e inevitabil...dar de obicei nu ma ridic din pat si mai fur o repriza de somn!!
Ely..ma bucur ca ai terminat cu tot ce ti-ai propus..si bine ca te si odihnesti..Am vazut pozele...sunt foarte frumoase toate,si patutul si caruciorul..sa le foloseasca bebelina sanatoasa!!Felicitari pt noua semnatura...wowow..37 de sapt..ce-a trecut timpul!!
Bebe_Beca..distractie placuta la circ!!Si poate nu va fi nici cutremur!!
Oanaalex..sa stapaniti sanatosi noua casuta!!
Erna_Maria..nu deranjezi pe nimeni,stai linistita,daca trimiti mesaje scurte si mai multe..asa ca spor la treaba,ca inca iti mai trebuiesc cateva pana apari in timp real!!
Oana_MVT..bine ca ati trecut cu bine peste noaptea trecuta..uite asa s-a mai adunat o zi pana cat mai aproape de termen!!
Nicuratze..bine ca a trecut durerea..super ca te-ai odihnit cu puiul!!

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Oanaalex..frumoasa si spatioasa noua casuta..
Oana_MVT..incantata de cunostinta..acum pot asocia nick-ul cu persoana..Ai o burtica tare frumoasa si un baietel mare..dragalas foc!!

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oana MTV frumoasa fotografia!
Mamica Oana in 3 saptamani tii minunea in brate!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erna_maria spune:

maria_bunica -merci

34 + mamica de Erika

Mergi la inceput

Maria, Alynta multumim.
Acum burtica e mult mai mare dar trebuie sa o pozez.
Asa ma gandesc si eu Maria, fiecare zi in burtica inseamana un bebe mai marisor si mai bine dezvoltat si mai putine zile in incubator.
Tudor s-a nascut la 35s 3z si a avut 2700g. Ne apropiem de limita asta si e bine.

Mergi la inceput

Fetelor eu de 2 zile am niste arsuri groaznica pe piept. Iau Tums niste pastilute pe baza de calciu dar nu ajuta prea mult si trebue sa le iau cu limita.
Voi stiti vreun ceai sau vreaun remediu natural ca mie nu imi vine nimic in cap.

Mergi la inceput