Mai tineti minte fam. Florescu ?

Mai tineti minte fam. Florescu ? | Autor: ingridnen

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

aproape ca am uitat intamplarea din 2005 (subiectul este arhivat, l-am redeschis azi).... cand azi, de la cine primesc telefon... domnul Florescu.... a durat cateva secunde pana am "percutat".

Dorea sa-mi ceara ajutorul, aveau nevoie de bani, spunea ceva de 80 RON pentru magazinul de paine... nu puteam sa ma desfasor in voie, eram la serviciu... i-am zis doar ca stiu de "inscenare", ca totul a fost o minciuna si sa nu mai apeleze niciodata la mine. Avea nr. meu de mobil probabil de pe mandatul cu care le-am trimis banii.

Pentru cele ce nu stiu: in 2005 citesc un articol in revista Practic, despre un tata, vaduv, cu 5 copii mici. Impresionata, trimit niste bani si scriu si aici in forum cerand ajutor... surpriza, aici se actionase deja de multa vreme si familia fusese ajutata foarte mult. Iar sotia traia, nici gand de vaduvie. Am ramas asa cu un gust amar multa vreme.

Am scris acum doar ca sa stiti, s-ar putea sa incerce sa va contacteze si pe voi

Ingrid si Cristi 6 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Nu pui un link,sa il gasim mai usor?

edit
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62362&SearchTerms=familia,florescu

Am raspuns eu ......mie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Nu stiu cum sa pun link

Subiectul se numea "Fam.Florescu, o poveste despre miniciuna si adevar". Era la "Ajutoare umanitare"

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nu pot sa uit cum am iesit din casa in carje (avusesem recent piciorul rupt si nu terminasem recuperarea) sa ma intalnesc cu fetele sa dau si eu niste bani!!

Si fetele care inimoase cum le stim, isi consumau timpul, benzina si nervii ca sa faca transporturi cu pachete, ajutoare pentru familia Florescu!! O pentru toate inimoasele DC si rusine maxima pentru astfel de profitori!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Exatamente!Niste profitori!Rusine sa le fie!Sil,or si familiei Boboc sau cum ii mai zicea !Ingriden,ce tupeu au unii!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

asa....iar apar subiecte unde lumea cu tensiune mica trebuie sa se infurie bine...
rusine rusine rusine profitorilor...la puscarie cu ei...

sa vina fetele experte in guantanamo!
sa le nominalizez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Guestus: hai sa jucam putin spanzuratoarea cu numele lor:

d......
v.........
i......
a.
etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Off-topic: Guestus, eu credeam ca esti plecat pe undeva. Cum nu ai venit tu sa "arunci in aer" subiectul cu amantele? Sau esti unul din "subiectii" de acolo? (Poate Brad Pitt?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

tot pe vremea aia mai era unul care poza in copil si semna silviu si mamica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

tot pe vremea aia mai era unul care poza in copil si semna silviu si mamica...

Aia m-au fraierit pe mine... De fapt mama-sa era escroaca, bietul baietel n-avea nicio vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Baietelul nici nu cred ca exista... De fapt cred ca erau doar niste escroci marunti care au exploatat generozitatea unor oameni.
Sa le fie rusine... Imi aduc aminte ca pe vremea aia chiar m-am implicat foarte tare, imi doream sa ii facem "bietului copil" o bucurie de Craciun... pana au descoperit fetele din Iasi ca e ceva putred...

Foarte urat...

Mergi la inceput