Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata fetele,

si noi dupa o absenta de 2 zile.

Suntem bine, a mai venit mami al meu in vizita 2 zile si am profitat si eu sa mai fug incolo si incoace dupa diverse, aproape ca nici nu am stat cu Razvanica.

Am gasit si cofetaria unde o sa facem tortul de botez, fac niste torturi super frumoase acolo iar de prajituri numai zic, sunt super delicioase. Este in piata la Orizont, imi scapa numele acum .

Acum tocmai ce a plecat mami si am ramas cu piticul meu. Doarme la mami in brate, ne-a fost dor unul de celalalt si ascultam muzica.

Ma enerveaza ca e urat afara, sper sa iasa soarele sa iesim si noi cu tati la plimbare.

O zi frumoasa la toate mamicile si licuricii si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Vin si eu dupa o absenta de 3 zile pentru ca bebe a avut program de noapte, adica ziua papa pana la 18:00, apoi nani pana la 1 si apoi papa din doua in doua ore pana la 6. Azi noapte a dormit de la 12 la 6.

Fetelor, pozele din parc sunt superbe, si voi si mai ales bebeii. Data viitoare sunt prezenta la apel!

Crisspy, si mama mea a plecat azi, deci sunt singura si cu o multime de temeri. Bebe cam stranuta si e cam fonfanita, plus ca mai varsa din cand in cand.

Naty, am citit in Capraru ca daca bebe ia peste 150 g pe saptamana e bine. De asemenea, nu toti copiii papa conform formulei 150 ml x nr de kg corp, aceea este o medie.

Cami, bine ati revenit acasa! Va transitem sanatate multa!

Bebelusi, bine ca Vladut nu e racit! Sa ne spui ce spray ti-a recomandat medicul!

Irina, ce faci?

Pupici.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Alina parca tu ziceai ca ai cumparat hainute de la magazinul recomandat de Selene, nu?

Poti sa-mi spui te rog daca corespund marimile? Adica lucrusoarele de 3 luni sunt pt 60 cm? As vrea sa- iau si eu piticului niste hainute si nu prea as vrea sa dau gres, iar timp sa ma duc la ei nu prea am decat tot asa cand mai vine mama la mine.

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Am terminat si eu pregatirile , piticii dorm asa ca am intrat sa urez celor ce sarbatoresc acum Paste fericit!!!.

celor ce au astazi diverse aniversari.
Sanatate la puiutii bolnaviori.

Celorlalte va doresc o duminica a floriilor frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Bebelusi, sper sa nu fie nevoie de antibiotic...UFF sunt asa mici si mori de ciuda cand trebuie sa bagi asa ceva in ei... MULTA sanatate la Vladutz mic si dulce

Ralucaaaaa, pai bine mai..sa ne uiti tu asa de tot!! Rusinicaaaa
Ce faci? Cum e cu bebe? Azi e ziua lui...LA MULTI ANI!!!!! Sa traiasca si sa se faca mareee si frumos si destept

Crisspy, eu am luat tot 3-6 luni pt ca 0-3 nu au si oricum nu era cazul sa mai iau 0-3. Deci tu comanda tot 3-6 luni ca oricum bebe tau are 2 luni, deci o sa fie OK.

Bee, e musai sa vi data viitoare la intalnire! Acum s-a facut frumos si cald afara...hai gasesti tu o solutie sa ne vedem. Daca vrei facem o intalnire in parc Floreasca. Ce zici? pe sapt viitoare?!?
Legat de papa, Sabinuta mea are mese la care papa 160ml-170ml chiar...si mese la care papa 90ml. Stiu pt ca ii dau san muls (daca ii dau numai direct de la san nu suge suficient ca e prea disperata sa pape ) Ideea e ca la sf zilei se strang cam 700ml din calculele mele...ceea ce este cat de cat OK.
Pupici Alexiei

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ieri nu am mai scris...nu am mai putut. Chiar nu am mai putut. Am aprins o lumanare pentru Emma mica... si m-am gandit la Aida de fiecare data cand l-am luat in brate pe Mister Mister.... ea nu mai are pe cine sa ia in brate .

Aici e soare, e vreme atat de frumoasa, noi ne pregatim sa iesim la Gradina Botanica toata trupa. E foarte frumos acum acolo, copacii sunt infloriti, magnoliile la fel...

LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti azi

Va imbratisez

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Sprayul este Pivalone 1% si se da un puf de trei ori pe zi dupa aspiarerea cu batista bebelusului.

Superba poezioara .

Alina eu ma gandeam sa iau de 6-9 luni ca al meu deja cam poarta de 3-6 luni . Ce lungime are Sabinuta? I-ai probat hainele pe care le-ai cumparat?Nu stiu de care sa comand

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Pati, Sabina avea la 3 luni 60 cm lungime. Hainutele de 3-6 luni ii sunt OK...putin cam mari insa. Acum sa-ti spun ceva, astea de vara nu trebuie sa fie neaparat mai mari pt ca nu sunt pantaloni lungi care trebuie sa-i fie fix de lungime sau bluze cu maneca lunga care trebuie sa fie la lungimea mainii...Gandeste-te ca le poate purta pana pe la 7 luni zic eu...alea de 6-9 luni le poate purta si la 9 luni iar bebe tau de abia are 2 luni. Lui ii trebuie pentru perioada imediat urmatoare adica pana in 6 luni, ca dupa aceea vine toamna.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Asa e, ai dreptate Alina, asa o sa fac desi fiu-meo la 2 luni fix avea 61 cm , e inailt flacaul lui mama, cu cine sa semene scund

Mergi la inceput

O chestie super tare:

"AUTOSTIM#258;
FEMININ#258;

Pe m#259;sur#259; ce īmb#259;trānim, noi, femeile, cā#351;tig#259;m kilograme īn plus. Asta se īntāmpl#259; pentru c#259; acumu#259;m mult#259; informa#355;ie īn capul nostru.

Dar, bineīn#355;eles, atāta īnforma#355;ie nu īncape īn c#259;p#351;orul nostru. A#351;a
c#259; informa#355;ia acumulat#259; īncepe s#259; se distribuie prin corp. Acum totul
cap#259;t#259; sens...

Nu am kilograme īn plus!

Nu sunt gras#259;!!

Sunt cult#259;!!

FOARTE cult#259;!!

PENTRU TOATE FEMEILE
MINUNATE DE PE-AICI…..

Via#355;a NU ar trebui s#259; fie o c#259;l#259;torie c#259;tre co#351;ciug īncercānd s#259; ajungi s#259;n#259;toas#259; acolo #351;i cu un corp extrordinar #351;i bine īngrijit, ci mai degrab#259; o plimbare cu ciocolat#259; īntr-o mān#259; #351;i vin īn cealalt#259;, corpul f#259;cut praf,total distrus #351;i strigānd.....

M#259;i s#259; fie, ce plimbare!

DA, DOMNULE
SUNTEM PERFECTE!

Pentru c#259;:
- Nu chelim
* Avem o zi interna#355;ional#259; #351;i alta na#355;ional#259;
* Ne putem īmbr#259;ca #351;i īn albastru #351;i īn roz

Īntotdeauna #351;tim c#259; fiul nostru e al nostru.
* Avem prioritate īn caz de naufragiu.
-Nu pl#259;tim factura la restaurant.
Suntem primii ostatici elibera#355;i.
* Dac#259; suntem īn#351;elate, suntem victime.
-Dac#259; noi īn#351;el#259;m, ei sunt cei īncornora#355;i.
Putem dormi cu prietenele f#259;r#259; s#259; ni se spun#259; c#259; suntem pe invers.
-Ne putem concentra la mai multe lucruri īn acela#351;i timp.
So#355;ia ambasadorului e ambasadoare,so#355;ul ambasadoarei, ce-i ?
- So#355;ia pre#351;edintelui e prima doamn#259;; so#355;ul pre#351;edintei, ce-i ?
Dac#259; ne decidem s#259; avem o meserie de b#259;rba#355;i, suntem pioniere;
Dac#259; un b#259;rbat se gānde#351;te s#259; practice o meserie de femeie e un efeminat.
#350;I NU ĪN ULTIMUL RĀND:

Putem face tot ceea ce face b#259;rbatul #351;i asta pe tocuri...!!!"

Mergi la inceput