Nu mai suntem bobocei ! Clasa a II-a,2009-2010 *5*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Am revenit acasa de 2 sapt. dar abia acum reusesc sa intru la subiectul boboceilor.
Dana M. si Raluca, bine ati venit !
(N-ai mai scris de multa vreme la subiectul copilasilor de 2002, Dana !)
deli cu Radu si Corina cu Luca, bine ati venit la povesti despre boboceii de cl. I !
Cristina va avea serbarea marti, iar festivitatea de incheiere si premierea se va tine vineri, in careu, in curtea colegiului, cu toate clasele.
Coronite nu vor avea copiii, dar diplome vor primi cu totii pentru rezultate foarte bune sau bune la invatatura. Asa e in cl. I-IV, unde nu exista note, sa diferentieze prea mult copii, ci, doar calificative. Cel putin, asa e la noi, la M-Ciuc.
Cristina a dat evaluarile finale, saptamana aceasta si a primit FB la matematica, iar la romana, unde avea numai FB, a primit B. Dar mediile semestriale sunt de FB pe linie.
Asteptam serbarea si apoi vacanta mare, chiar si eu, sa simt ca am dupa-amiezele mai libere si la fel si weekend-urile.
Nu am primit nici un caiet de vacanta, inca. Dar vorbind cu d-na. invatatoare, am inteles ca e bine ca 2-3 sapt. copiii sa fie lasati in pace, sa se odihneasca, sa faca ce vor, sa nu fie pusi deja la scris si citit sau socotit.
Apoi, sa le dam sa copieze texte, sa citeasca, sa le mai dam cate o dictare si matematica, dar sa nu-i incarcam, sa nu para o corvoada si sa simta, totusi ca sunt in vacanta.
Nu stiu ce metoda voi adopta, inca, deocamdata vrem sa ne bucuram de vacanta. Dar mai avem 1 sapt. pana atunci.
Sanatate si numai bucurii, va doresc !
Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Raspund mai prompt ca fiu-meu.............nu mai avem o saptamana,luni fiind libera si vineri serbarea,mai sunt trei zile(tocmai l-a contrazis pe bunicul lui,care a facut aceiasi remarca.......)ma bucur de vacanta mai ceva ca atunci cand eram eleva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deli spune:

Noi suntem , practic, in vacanta!!!!
Azi liber, maine scoala dar cum maine dupa-amiaza avem serbare!...
Iar de miercuri i-a chemat doamna cu jucarii la scoala! Asa ca joi, vineri...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Oftica-ne,ca eu inainte sa plec la munca am verificat caietele si are 7 probleme la mate si o pagina la abecedar.........n-am crezut ca in acest week-end prelungit va mai primi teme.Acum este plecat cu un prieten al carui parinti nu muncesc azi la cules de cirese(in burtica desigur)si ma gandesc cu groaza ce ma asteapta la 7 cand ajung acasa.Serbarea este joi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Inteleg ca in Romania Vacanta bate la usa. Felicitari la toti absolventii de clasa I. Urmatorul capitol cum il vei numi, Nina? Caci s-a terminat cu boboceii nostrii.
Noi, adica Sara termina scoala pe 25 iunie... parca nu se mai termina odata. Programul e lejer, s-au rarit temele, cald afara, excursii cu clasa...
Khristin, ma intrebai de scoala Sarei. Scoala Sarei e una americana... Quality School International. Incep scoala la sfarsitul lui august (28) si termina pe 25 iunie. Programa e clar cea americana caci am lucrat acasa de pe site-uri americane si a fost ok. Sistemul este foarte bun. Eu una sunt foarte multumita. In mai putin de un an de zile de scoala si Sara deja ma corecteaza la engleza . Dar peste vara trebuie sa mai exersam scrisul de mana si ceva probleme (din cele cu text) de matematica mai greute.

Eu va doresc serbari frumoase si festivitati de absolvire a clasei I de neuitat.

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Diana a avut serbare martea trecuta si a fost tare frumos... doamna a fost cu ideea sa le comandam la toti 28 coronite la fel, si cate o carte propusa de dansa pe care le-a scris la fiecare acteva cuvinte! frumoasa amintire!
serbarea Abecedarului a fost un real succes, ne-a placut, ne-a incantat...
fiecare copil a facut in clasa cu ajutorul doamnei o scrisorica pentru parinti, pe care doamna le-a pus-o intr-o felicitare superba si au citit-o toti in cor, iar la final fiecare si-a spus separat prenumele...

Vor avea vineri si festivitatea de premiere, nu stiu sigur daca vor fi premii diferentiate sau nu, stiu ca vor primi tot atunci si diplomele de la Cangurul in lumea povestilor si Cangurasul matematician, cei care au participat!

De asemenea doamna de engleza le-a dat cate o diploma!

Dia a mai primit de la doamna invatatoare, vineri, si o diploma pentru cel mai bun recitator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Am avut si serbarea..abecedarului :) (vad ca la toti se numeste la fel). Au fost draguti tare copilasii, au spus ei acolo fiecare poezioara cu litera lui..o placere sa-i vezi. Eu ma impresionez tare la serbarile astea de sfarsit de an...trec anii astia in mare viteza dupa parerea mea.

Partea cu premierea ... au primit toti diplome si carti pe care le comandasera parintii, doamna a bifat pe ele la ce materii copilul a avut rezulate bune. Nu a fost cu coronite, dar s-a spus care e cel mai bun. La noi nu s-au dat diplomele de la concursurile Cangurul (fi-miu doar la alea a participat) pentru ca nu au venit:).

Altfel avem discutii de achizitionare a unui guinea pig... ma dispera copilul. El saracutul e alergic si in niciun caz nu poate fi vorba sa tinem unul in casa, cu toate astea se lanseaza in niste discutii pe tema asta de ma intreb daca aude ce-i spun.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Salutare,

Am avut si noi serbarea abecedarului. A fost faina si scurta :-)Copiii erau f emotionati sa nu greseasca si au fost tare draguti. Au primit toti diplome de absolvire clasa I si o carticica de lecturi pt vacanta.
In plus, li s-au mai dat si diplome celor cu medii "numai de FB" si celor care au avut "B si FB". Vlad a fost tare mirat ca a primit diploma de "FB". Nu se astepta, el nu stia mediile de pe semestrul II, asa ca a fost o surpriza:-)

O vacanta placuta tuturor copiilor, sa se relaxeze si sa se distreze toata lumea!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

Am avut si serbarea..abecedarului :) (vad ca la toti se numeste la fel). Au fost draguti tare copilasii, au spus ei acolo fiecare poezioara cu litera lui..o placere sa-i vezi. Eu ma impresionez tare la serbarile astea de sfarsit de an...trec anii astia in mare viteza dupa parerea mea.

Partea cu premierea ... au primit toti diplome si carti pe care le comandasera parintii, doamna a bifat pe ele la ce materii copilul a avut rezulate bune. Nu a fost cu coronite, dar s-a spus care e cel mai bun. La noi nu s-au dat diplomele de la concursurile Cangurul (fi-miu doar la alea a participat) pentru ca nu au venit:).

Altfel avem discutii de achizitionare a unui guinea pig... ma dispera copilul. El saracutul e alergic si in niciun caz nu poate fi vorba sa tinem unul in casa, cu toate astea se lanseaza in niste discutii pe tema asta de ma intreb daca aude ce-i spun.

Corina

Corina, pai cum sa vina diplomele de la Cangurul??? in momentul cand a fost fiecare concurs, s-a primit cate o revista in format A4, unde erau testele , iar la final era o pagina cu diploma, acre trebuia decupata si data d-nei invatatoare...
in functie de rezultatele primite (sunt afisate si online acum, pe cangurul.ro) invatatoarea completeaza si pune stampila scolii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Daniela, sa stii ca la noi e altfel :). Astazi le-a dat diplomele de la Cangur, altele decat cele de pe revista (revistele erau acasa, nedecupate). Seamana cu cele din reviste si in plus e trecut si calificativul. Oricum mie mi se pare comic, eu dupa 5 ani de scoala primesc o diploma, iar el dupa un 1 an (si ala de clasa a 1a) primeste 4 .

Asa ma bucur ca s-a terminat toata agitatia...

Corina

Mergi la inceput