Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (318)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara.
Cum v-am obisnuit, copilul e la lectii .
Gio, mereu am spus ca ai un sot BETON. Bravo lui ca te iubeste asa mult si ca oricand gasesti un sprijin la el.

Irina, n-ar fi mai bine sa faceti un drum la Bucuresti, la "Grigore Alexandrescu", sau la Fundeni? Macar poti gasi medici competenti, au si dotari pt. investigatii. Scapi de-o grija, macar. Imi imaginez ce-i in sufletul tau , Doamne ajuta sa fie bine!

Maraki, cred ca nici lui Angelos nu i-a venit vremea de olita. Eu cred ca, pur si simplu, fiecare bebe are ritmul lui, nu exista etalon universal valabil. Am sa incerc sa-l filmez pe RAzvan cand face pipi, dar... RAzvan face de jos, nu din picioare. Din picioare face pipi la pahar . Vrei asa? Ca este destul de dragut si o sa si vorbim despre ce facem, eventual zicem ceva personalizat pt. Angelo, poate il motivam, ce zici?

Bianca, felicitari ca ai terminat cu scoala, sa dai de baut.

Azi am fost afara, in parc, a fost bine, dar cam frigut.
Am uitat ce-am vrut sa mai scriu...



Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Am pus poze de azi si filmulete de ieri si azi aici:
http://www.dropshots.com/asteryaro2#date/2009-04-13/10:53:30

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am aparut si eu in zona, nu stiu cum e la voi dar aici a avenit primavara desi mai sunt zile innorate e o vreme frumoasa e totul verde...superb.
Am facut si noi masa de Inviere desi nu am fost la biserica am facut ciorba de miel, aperitive diverse si friptura, am fact si oua rosii unele vopsite simplus i altele facute cu aracet si gris si apoi pictate cu acuarele ies foarte frumoase o sa va pun poze dar tare migaloase sunt nu am facut decat 10 asa.
Giova sa ai mai multa grija de tine e mult mai important sa te simti bine acum decat restul lucrurilor, crede-ma carat de apa si altele ai merita certata mami mai ales ca ai baieti care te ajuta .Deci Edy e nazdravan inca din burtica poate te-ar ajuta sa ai o perioada din zi sau seara un moment de relaxare si de ascultat ceva muzica de relaxare, eu faceam cu Alain asta si aveam ceva exercitiu de relaxare dat de pisholog care era si pregatitor pentru nastere cu contractiile si restul. Nu stiu ce sa zic daca a functionat ca am nascut un Alain energic si agitat imi imaginez cum era daca ii puneam muzica HIP HOP Jean ma radea ca o sa nasc un nostalgic ca tt ascultam o melodie din anii 60 dar sa stii ca ulterior cand era mic si plangea cu colici cand ii puneam melodia aia se calma instant incerca si tu cu o muzica din asta si un exercitiu de relaxare ca macar in burtica il adormi si poti apoi si tu sa dormi linitita noaptea. Am vazut pozele e vara deja la voi Marco e un frumos si un fotogenic. Noi ieir ne-am dus la aeroport musafirii, a trecut repede vremea...
Irina nu te mai stresa degeaba asteapta sa vezi investigatiile, du-te pana in panzele albe cu ele ca sa fii tu linistita dar nu iti face sange rau. La cat fuge nazdravanul tau sigur nua re nimic grav ca cei bolnaviori saracii sunt letargici si linistiti nu asa zvapaiati, ia asta un semn bun.Tinem pumnii sa iasa bine toate analizele.
Cristina ti-am vazut flacaul e mareee si frumos, bravo cu toate vad ca inaintati repede de tot ma bucur f tare.
Mihaela de Cluj si noi suntem in plop cu olita adica cu Wc-ul ca numai asa face. Acum cat a stat cumnata mea a insistat si ea si il ducem la o o ora si jumate la WC, cu circ,pacaleala, avion si alte cele si face si ramane mult cu pampers curat, kk nu vrea sub nici o forma, pipi asa daca e dus a 10 oara poate zice si el, mi-e ciuda ce de lene face asta sigur ca noaptea nu mai face pe el, dimineata e curat scutecul deci are deja si reflexesi programul de urinat dar o leneeeeee cat incape.O sa insist cu asta si din mai dau jos covoarele si il las fara ca trebuie sa scapam cand aud de alti copii care in o saptamana au invatat ma apuca nervii ca eu de un an si ceva incerc si tot renunt si reiau...astia sunt baietii nostri nu avem ce face o scoatem noi la capat dar trebui insitat a trecut vremea cu nu stresam copilul ca cere el cand e pregatit ca astia merg la gagici cu scutec daca lasam dupa ei .
Alain nu are loc la gradi saptamana ata pana vineri ca au facut rezervarile mai repede si pe cand m-am prins eu...nu mai erau locuri, va sta acasa si o sa iesim mai mult pe afara daca e frumos. A primit o tabla de care e f incantat i-am luat din aceea cu creta si o fata de scris cu carioca dar nu ii dau inca carioci pana pe la 4 ani ca scrie peste tot si cu creta. Face dupa mine cercuri,patate patrate si ce figuri il mai pun, am facut impreuna si decoratiile de Paste am pun in o vaza mare transparenta crengute de flori galbene si am agatat oute de plastic si ratuste si iepurasi plus fundite colorate facute de noi si niste cleme cu cosulete de flori si ceva floricele, ne-am distrat bine.
A progresat mult cu romana cat am avut musafiri vb f "curat" acum in romana cu mici exceptii pe care le zice el numai in franceza, ne distram de el ca a devenit paracios daca nu ii alege Jean masina care o vrea el la joc pe tv vine in bucatarie si il reclama : De ce tata nu masina rosie ? gata nu mai scapa nimeni daca il supara .
Cand imi fac timp instalez iar drops-ul si va pun si ceva poze, saluta si dorim o primavara frumoasa tuturor!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery nu la pahar, dupa aia poate ma pomenesc cu Angelo ca vrea sa faca numai asa Faceti un filmulet personalizat si spune ca face Razva pipi si kk acolo, oricum nu vede Angelo ce face dar macar sa vada de la inceput cum este olita jos, cum spui baiatului sa faca acolo si cum se aseaza
Silvie mi.ai adus aminte ca tot vorbeai de accentul lui Alain, Robert cand s.a dus in Ro, mama a spus ca are un usor accent de.....italiana Suna ciudat ca traieste in Germania si are accent italian dar daca este 12-14 ore la sv printre italieni De multe ori imi raspunde in italiana fara sa isi dea seama, eu de multe ori in greaca....e balamuc la noi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna si de la noi...si noi am fost afara in parc dar a cam batut vantul. Cred ca se cam strica vremea asa cum spunea si la TV. Sper ca in weekend sa fie vreme frumoasa ca de nu e naspha la munte daca ploua si trebuie sa stam in cabana .
Dani s-a facut ca purcelul...imi venea sa il bag cu totul in masina de spalat nu doar la dus . Tare ii place la nisip si se pune pe jos si era cu niste pantaloni negrii de trening...se vedea praful ala pe pantaloni nu ii mai dau niciodata pantalonii aia afara ca zice lumea ca e tigan .
Astery...da chiar am terminat cu totul...am luat 9 la restanta ce am avut-o asa ca...sunt absolventa de facultate . Mai am un hop...cel mai greu hop dar o sa ma apuc din timp de invatat daca tot frec menta acasa. Tu cand ai restanta aia? La vara? La noi a fost o sesiune speciala pt absolveti sa nu avem treaba in mai cand erau normal restantele.
Silvia, voi sunteti catolici de ati tinut pastele acum? Nu stiam.. Cum stai cu kg?
Giova...am inteles cu nasii...stiam bine deci. pacat ca nasii lui Edy vor fi cam departe dar ...asta e... ai lui Marco sunt acolo si ii vede rar..
Vai a intrat frigul in mine asa tare batea vantul ...si acum imi sunt inghetate degetele. La mine inca merge centrala..seara porneste automat ca scade temperatura sub 21 si asa e setata sa porneasca. Asa ca..degeaba ziua e cald ca seara zgribuli..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki...voi sunteti adevarati poligloti acolo...atatea limbi..trebuie sa il inveti si pe Giorgos romaneste Nu se enerveaza cand vorbesti acasa ca el nu stie si nu intelege ce spui?
Am avut o verisoara in Spania si spunea ca sotul ei tare se enerva ca nu stie romaneste si nu intelege ce vorbea asta acasa...si a invatat si el treptat treptat.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, intra la (4). Sper sa va ajute. Mult succes!

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3)
(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina pai n-are incotro al meu sot, musai sa ma ajute. acum e si relax la el la birou, prea relax...nema lucrari, nema bani, asa ca poate sa faca si pe femeia de serviciu.
Maraki ieri stateam pe terasa in centru si langa noi erau cativa italieni. dupa ce am plecat am inceput sa-l intreb ceva pe Clau in italiana....cum i-am auzit pe aia langa noi...am ramas cu limba asta in cap. te cred ca-ti raspunde Robert in italiana si are accent latin...doar cu macaronarii isi petrece majoritatea timpului.
Bianca si pe nasii astia ii vede Marco la fel cum ii vedem pe cei din Cluj...la ce folos ca sunt langa noi? nici nu ma pot baza pe ei cu vreun ajutor, nici nu le-am cerut, dar nici ei nu s-au oferit.
Noi nu am iesit, batea tare vantul la noi si e rece afara.
Lasa-ma cu candida ca m-am saturat. Cu marco am avut, acum am de la inceput, secretie, mancarimi...noroc cu spalaturi cu ceai de musetel si bicarbonat si ungunet Lomexin. macar scap de mancarimi, ca astea sunt naspa rau.
Silvia ma bucur ca a evoluat Alain cu romana...ce tare e cum paraste el. asteptam poze cu piticul dar si cu ceva papica ce ai mai pregatit.
Azi am promis ca nu mai fac nimic care sa ma oboseasca asa si nu mai car greutati mai mari de 1-2 kg. Nici pe Marco nu l-am mai luat in brate, doar cand stau jos si vine el la mine.

Marco si-a scris dulapul din camera lui cu creioane colrate. a venit si ne-a zis ca si-a scris numele: Mar-co Pur-dea. Incerca sa desparta in silabe, eu nu l-am invatat. I-am pus carpa in mana si mi-a sters ambele usi. Bine ca nu scrie pe pereti ca si tat-su', usile dulapului se sterg usor.

_
Gio25+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Silvi , cred ca-i tare dulcic Alain , poze pe unde? Adica ceva filmulete, mai bine.

Cred ca ma duc sa spal aragazul, ca tot n-am decat copil acasa, si maine dau graba sa iesim afara (daca vremea va fi buna, ofcourse).

Gio, stii ca ai sot de nota 100. Sunt sigura ca si daca avea mult de lucru, tot te-ar fi ajutat.

Bianca dear, nu stiu cand am restanta aia, dar voi fi informata din timp, sa am timp s ainvat, noah. Dani este in vacanta?

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3)
(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova..si chiar si-a scris numele sau a spus numai asa? Sigur la gradi i-a invatat sa desparta in silabe .
Nelu cand era copil isi punea tinta pe usa de la dulap si tragea cu sagetile alea cu cuie in tinta...in dulap . mai spargea pahare si le punea frumos inapoi parca erau lipite...cand punea soacra-mea mana pe pahar ii cadea din mana si se spargea .
Oho...ne sunt in fata prostiile

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput