Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (318)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hai ca m.ai dat pe spate: cum sa le aranjez ???

vai cat am mai plans dimineata si adineauri dupa catel Ma pomenesc ca ma intorc cu farfuria cand sant la ghiuveta, daca ramane ceva carne, crenvusti, vreau sa le pun la Dixi in castron Dimineata ma tot uitam pe canapeaua de la rest. daca in toti anii l.am luat cu mine la sv si il stiam acolo dormind cuminte pana terminam treaba. Giorgos nu a putut sa doarma azi noapte...buba aia fir-ar sa fie mi.a pus capac

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, sper ca nu te-ai lovit rau . Am vrut sa spun sa dai copy/paste la text intrun document Word, dupa care inlocuiesti cifrele si toate semnele acelea cu a, s, t etc (dupa caz)(diacriticile adica) ca sa poti intelege ceva dint text.
Fata, mie-mi face foarte rau cand povestesti despre catel ... e firesc sa ai aceste obisnuinte... atatia ani ai petrecut cu el...

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Nu stiu sa le aranjez, oricum am inteles cat de cat ce scrie Iti dai seama ca il am pe Dixi de cand aveam nici 24 de ani? Macar nu il vad sa se imbolnaveasca mai rau, stii ca la batranete incepe sa fie din ce in ce mai greu, nu as fi suportat sa il vad ca zace sau ca s.ar duce....Acum 6 ani cand l.am adus in Germania, ma jucam afara cu el si aruncam pietre sa fuga dupa ele...s.a intamplat sa prinda una cu gura si si.a spart un dinte de s-a umplut automat de sange L-am dus in brate acasa dar iti spun sincer, m-a auzit tot blocul cat am plans....mi-a fost greu sa il ingrijesc cum trebuie aici, in Ro alergam imediat la veterinar pt orice, era non-stop si ma duceam si noaptea cu el...aici pas....sant prea scumpe si la situatia noastra.......

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Giorgos spune ca daca a ajuns la Tierheim, este bine.Nu se compara conditiile de aici cu cele jalnice din Ro.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit acasa cu o durere de burtik si m-am aruncat direct in pat. acum am pus o tocana la foc si stau putin pe net.
Copilul e in grija sotului....nu stiu pe unde.
I-am luat role la copilul nasilor, imi pare rau ca nu am mai gasit si pt. marco, singura bucata era 27-30. e set complet, cu casca, aparatori si role. Sper sa-i gaseasca cumnata in Alba, caci aici am cautat peste tot(in partea mea de oras).

maraki te cred ca ti-e greu...de atatia ani ti-a fost alaturi...of...of....
Chiar ieri mi-a trimis mail sora-mea cu un caine ce vrea sa-l ia de la orfelinatul de catei. nu e de rasa, dar e frumos foc.
Ii vad eu cum se descurca cu el, cat va curata dupa el, noroc ca au curte si va sta mai mult pe-afara....dar cand e frig ce fac? si-l baga in casa????

_
Gio26+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Alain nu a vrut sa doarma azi, a adormit de 2 ori si l-au trezit vecinii de deasupra cu muzica lor si gata a fost Jean nu e venit inca de la munca si eu fac cu nervii aici in casa cu el, nu ma lasa sa fac nimic, nu mai are rabdare sa faca nimic...chiar acuml-am pedepsit in dormitor ca arunca toate cartile lui din biblioteca nu stiu ce are dar de o vreme incoace e tot mai neascultator si agitat.
Giova sa ai grija cu burtica, frumos cadou rolele,nu am retinu cati ani are copilasul. Ma batea gandul sa ii iau lui Alain dar la cat de neastamparat e asta i-ar mai lisi ca si asa fuge si abia il ajung afara cu role sigur nu l-as mai ajunge.
Cristina zi-mi si mie ce program aveti voi ca si tu esti toata ziua cu Razvan singura eu am zile cand astept seara pe bune. daca merge la gradi si alea 2 ore macar simt ca are un program ceva dar altfel....mai ales cand ilmai prind si agitat.
O seara buna va doresc !

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Giova mie nu mai imi trebuie absolut nimic in casa. Nici macar pesti! Am avut un hamster dupa care curatam atat de muuult Ala era smecher, nu facea nevoia si el intr-un colt ca toti hamsterii, statea pe labele din fatza, scotea fundul pe marginea custii si facea afara Am pus scoci pe marginea custii si tot afara incerca sa faca, vroia curat la el in casa Pisica lasa par, prietena mea are si trebuia sa am grija cand ma duceam la ea sa nu plec cu hainele pline de parDupa papagal trebuie sa cureti mereu ca lasa si ala coji de seminte pe langa cusca, cu catel stiu cum este-vant, ploaie, furtuna...trebuie scos sa isi faca nevoile.....al meu se invatase sa faca si pe balcon cand nu era scos dar aici era greu sa spal balconul pt ca nu are voie sa curga apa afara...e mare responsabilitate....nu pot sa uit ce mi.a spus Ana de France si m.a impresionat mult: e si el un emigrant

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Silvie tot asa au ramas vecinii cu muzica???

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola !

Giova , habar nu am ca socrii au cumprata-o dar lasa ca ii intreb .

Silvia tu chiar asa mai tii cura aia de slabire ? Ca la bunatatile care le-ai pregatit .

Bianca sa stii ca se poate si mai rau : eu cu dieta asta de-abia de-abia am reusit sa dau 2 kg in 10 zile . Poate daca as incepe-o acum din no as da mai mult , dar vreau sa imi refac putin bateriile dupa o luna jumate de diete .

Astery , las ca 10 kg nu sunt chiar asa de mult .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...azi a fost o zi plina la mine nu prea am stat prin casa doar umblaturi si piscina de dimineata normal
Ana ai tinut regimul asta ce il tin eu? Ce regim ai mai tinut?
Giova...stiu de ce role spui...se gasesc la magazinele mari dar si alea sunt de 2 feluri...sunt care au 3 roti pe o sina si unt care au o roata in fata si doua in spate...si cand vrei muti roata in gaura din mijloc. Ultimele sunt mai scumpe..in jur la 100 si ceva, primele la 70. Am studiat si eu oferta de role si stiu ca doar de la 27 in sus sunt dar merg si la copiii nostrii ca si finul meu cel mic are si cica i-ar fi bune. L-am pus si eu pe role pe Dani si i-a placut dar problema e...cine are chef sa il invete...sa mearga cu el...eu inca nu. Frumos cadou i-ai luat, cred ca se va bucura.
Silvia, mi-a venit azi cartea, nu am studiat-o in amanunt, am vazut ca da pentru fiecare zi in parte cate un meniu si o alternativa la meniu. Am comandat-o dar parca imi pare rau ca eu nu pot tine ziua de fructe si cea de apa nici atat asa ca regimul la mine nu prea are farmec. Are 90 pagini.
Maraki, normal ca o vreme ii vei duce dorul cainelui...cumpara-ti altul daca iubesti atat de mult animalele.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput