Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (318)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
haideti la . si aici e urat, innorat.
Am ajuns in timp la gradi, record: 8:45, dar l-am si trezit devreme dragul meu, casca la greu pe masina.
Gradinita frumos decorata, plina de baloane, cortina verde pusa, cu flori, iepurasi si ousoare pe ea.
Sper sa decurga totul ok, vedem noi pe DVD. Iepurasul nu vine decat joi la party si eu cu asta l-am prostit sa mergem repede la gradi...azi macar primesc dulciuri.
Bianca la marco ;la gradi se fac serbari de Craciun si iepuras, unde primesc cadouri din partea gradinitei.
de 8martie ne dau cate un cadou facut de ei/gradi si ne recita poezia, atat.
lasa ca e fain ca plecati de Paste la cabana, sper sa fie si vreme frumoasa...ca uite cum s-a schimbat.
Am vazut si eu joc dintr-ala de care are dani, cu 3 bile...nu mai stiu cum se numeste. Intreba o mamica disperata de el si asa l-am ochit si eu.
Nasol ca nu ai mai gasit caietul de act. Il cumpar eu daca vreisi-l pun la posta. ieri am vazut iar la Selgros de la Teora, la 10 si 20 lei, pt. varsta lor.
Cristina super filmuletele. am vazut ca ti-ai mai adaugat un (4) la semnatura, l-am pus in rand cu celelalte.
Si eu am vazut DVD-urile de la petrom/OMV. sunt bune? ca trebuie sa luam si noi atunci.
maraki sa ne anunti daca a retinut ceva Angelos din ele, sau mai trebuie repetata figura.

Cumnata pana la urma ii cumpara bicicleta de iepuras, una mai mica, gen cum are dani. A zis ca vorbeste si cu soacra si cu socrul sa cotizeze si ei si azi o cumpara. mai bine, decat sa ne trezim iar cu o groaza de masinute ieftine, distruse in 2 timpi si 3 miscari.
Noi cred ca ii luam un trenulet din gama Thomas, sa vedem acum....
Niciodata nu am fost asa prastie cu cadourile ca acum...mai am de luat la nepoata, Dani, Tudor al nasilor si sa mor de stiu. caut CD cu Hanna M. disperata si nu mai este, macar asa ma scoteam pt. nepoata.

_
Gio25+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gio , merci ca le-ai aliniat, procedeul asta chiar ca-mi scapa...
Mie mi-a venit o carte comandata prin posta, si nu pot sa merg din cauza ploii, desi ma bate gandul sa-i pun haina de ploaie lui Razvan, eu umbrela (am si o haina de ploaie cu Mickey Mouse ) si sa mergem, dupa lectie, macar pt. plimbare si aer curat. Ma mai gandesc.
Asa...
Da, merita DVD-urile, sunt in limba romana si cel mai interesant este ca sunt interactive. Incepem si noi sa le rulam de acum, desi sunt de la 2-5 ani.
Merg la bucatarie, sa vedem ce mai facem... de mancare, normal.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Salutare si de aici, inca o data.
Am fost la Posta cu Razvan, ne-a facut fleasca ploaia, cand am plecat nu ploua, a inceput la un moment dat si cu toata umbrela... tot ne-a udat. Sa fim sanatosi, eu una ador ploaia.
Am venit acasa, am mancat (eu) RAzvan s-a uitat la Cartea Junglei2, si acum astept sa adoarma, ca sa merg si eu in pat.
Sunteti la lucru? Sau v-a molesit ploaia si vremea noroasa?

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Astery ms mult sant super filmele Tin sa te anunt ca s.a uitat Angelo la ele daaaar...ce crezi ca efect a avut? In timp ce statea Razvan pe olita, fii-miu a dus mana la pampers si a spus: pish-pish aici...si a fugit din fatza computerului Dimineata era uscat ( ca intotdeauna ) si a facut in cada, acum pe la pranz a facut in pampers, l-am certat si a lasat capul in jos si nu mai spunea nimic...stie ca nu trebuie in pampers....vom vedea cand se cere la toaleta.
Ce sa va spun....dimineata l.am lasat pe Dixi undeva De doua sapt in fiecare zi i.-am spus lui Giorgos sa il duca la centru si nu a vrut. I.am spus aseara ca il duc eu undeva si nu m.a crezut...stiu sigur ca aici nu e ca in Ro sa fie lasati cainii liberi pe strazi, se suna la Tierheim si vin aia sa.i ia daca sant vazuti pe strada. Dixi avea buba aia crescuta la picior,de trecut nu trece cu nimic, incepuse sa emane miros de acolo, nu mai puteam sa stau cu el in casa. Ma gandeam ca daca il ducem la centru si ne trimit cu el la eutanasiere, nu as fi putut nici asta sa fac. Asa macar stiu ca ajunge la centru si cam atat....Giorgos cand m.a vazut dimineata ca intru in casa fara Dixi.....chiar nu am crezut ca va suferi atat dupa el M-a intrebat unde l.am lasat si s.a dus sa il caute, se gandea ca Dixi ma cauta, nu stie sa se intoarca, este cald afara si are nevoie de apa...pe mine ma face criminala si ca nu se astepta sa fac asta...avea lacrimi in ochi si zice ca nu mai discuta cu mine....acum pe bune: m-am gandit si la Angelo ca nu imi convenea sa am catel bolnav in casa, cu buba aia mi.a pus capac....nici nu pot sa.i spun lui mama...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Azi m-am cocotat pe tocuri pt. o tura in mall. nu va zic ce junghiuri am avut in burta, in partea dejos. abia asteptam sa iau copilul de la gradi si sa ajungem acasa sa scap de pantofi. Cred ca adio le spun tocurilor, pana dupa ce vine bebe.

Serbarea a fost ok, copiii cam distrati. Mi-a zis educatoarea ca nu au fost obisnuiti fara public adult si scena.

Cristina bine ca ai scos pachetul. lasa ca o sa cresteti mari, daca v-a udat ploia.
maraki cum doamne iarta-ma l-ai lasat i strada pe Dixie? Nu a venit dupa tine? nu te-a vazut nimeni? saracul catel ...

_
poze

Mergi la inceput

Maraki , am cateva sugestii.
Lasa-l pe Angelos cu chilotei normali + pantaloni de trening, NU cu pampers. Lasa-l sa cunoasca senzatia de UD/MURDAR, acum a venit caldura cat de cat, in casa se poate. Foloseste pamp doar la somn si afara. La fiecare 1 ora pune-l pe olita (tu + socroshenii tai), explicandu-i clar si concis ca este timpul de facut pipi/kk; alcatuieste niste pasi, pe care sa-i urmezi, adica o rutina, si s-ar putea sa ai niste suprize de proportii. NU-l certa, NU inca, poate ca se simte umilit si incapabil, ce stim noi cum este cu olita lor ? Si din cand in cand, mai pune filmulete cu baietei care fac pipi, la olita sau la wc, din picioare sau sezut, de ce nu? Parerea mea.

Cat despre Dixi, n-am cuvinte .

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Gio, lasa-le mama de tocuri, vad ca nu mai ai rabdare...

Piticul meu nu vrea sa pape... si piticii mei de la creier o iau razna, iar. Ar manca doar prostioare:pate "hibiu", "topita", "atimel", "mate" (lapte)...
Maine ii fac ciorbita de perisoare din piept de pui, poate am noroc si mananca. Vai de noi cu mancare, fiindca asa, mancand prostii, fura si la greutate. cred ca in curand trec la metode extreme: infometare, si de n-o manca si pietre dupa......

Maraki, tot citesc si nu cred de Dixie, fata... Dpdv practic, ai luat cea mai buna hotarare, dar... ...

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

cu ajutorul lui marco am mai dovedit un geam+roleta+plasa de tantari. a mai ramas usa de la balcon din bucatarie, dar aia o fac maine, imi ajunge pt. azi...ma pun pe canapea la orizontala.

Nici mie nu-mi vine sa cred de Dixie, cu toate ca e mai bine asa, DAR....

Cristina imi pare rau ca face figuri la mancare razvan. totusi e bine ca mananca si alea, tot mancare e pana la urma.

_
poze

Mergi la inceput

Da fetelor, aveti dreptate...incerc sa nu ma gandesc prea mult ca nu se schimba nimic. Nu mai puteam sa il tin, buba aia era o chestie crescuta care o zgandarea tot timpul, de multe ori am sters canapeaua de urme de sange, cred ca nu era operabila ca ar fi dat in altele + ca dupa cum vedeam, crestea + mirosul + trebuia tuns si nu stiu daca mi l.ar fi primit asa + nu platisem impozitul care a ajuns la 100 euroi bani pe care nu-i am + + +....am uitat sa spun ca bagam aspiratorul la 2 zile si zilnic adunam par lasat pe mocheta. Nu mai puteam...Giorgos il scotea seara la plimbare si la asta se rezuma totul.

Astery, la socrosenie Angelo sta fara pampers dar cand e sa faca, tot in cada vrea

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Nu m-a vazut nimeni ca era la 5.20 dimineata, l-am dus 3 statii mai incolo( pe un drum care nu-l cunoaste) si l-am lasat liber sa isi faca nevoile intre blocuri la spatii verzi. Special l.am lasat unde este po****tie, nu puteam intr-un loc nepo****t.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput