Mamici in Germania (16) Emma a devenit un ingeras

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Multumesc!si de la mine , pentru toata lumea
imi pare rau , sint intr-o dispozitie mizerabila , nu cred ca voi scrie astazi ceva . Nu pot !
S-a aprins pe cer o stea odata cu plecarea Emmei !
sa avri toate o zio asa cum va doriti!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Ma uit la copiii mei si nu-mi doresc decat un lucru: sa ramana sanatosi!

Multa putere parintzilor , mai mult nu pot spune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

PASTE FERICIT TUTUROR

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Paste Fericit alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

la multi ani celor cu nume de floare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Lumina sarbatorilor pascale , sa coboare peste sufletele voastre!Sa aveti pace si liniste in case!Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!Un paste fericit va doresc tuturor!

Sa ne gindim acum in sarbatoare , un moment si la cei ce prea devreme au plecat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Noi acu mergem la biserica, o sa ma rog pentru sufletul unui copil devenit ingeras mult prea devreme ca sa poata veghea asupra parintilor sai si mai ales asupra vietii din pantecului mamei sale, Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa o primeasca in IMPARATIA CERULUI, astazi la ora 14,00 ora Romaniei, Emma isi va lua ramas bun pentru totdeauna de la parinti,rude si toti cei cunoscuti si iubiti EMMA NU TE VOI UITA NICIODATA imi pare nespus de rau ca nu ii pot fi alaturi pe ultimul ei drum si mai ales Aidei sa ii fiu aproape, sunt cu sufletul alaturi de voi,Aida si Laci sa va dea Dumnnezeu PUTERE SI INTELEPCIUNE pentru a merge mai departe in viata.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Un Paste Fericit va doresc tuturor

Monik 26+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

ocelor cu nume de floare.

Tumpi ai fost la mag.romanesc e ceva de capu lui:?
va doresc o la toate o duminica frumoasa .

va pup mihaela-papadia

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput