Mamici in Germania (16) Emma a devenit un ingeras
Raspunsuri - Pagina 7
zuzi.simona spune:
buna fetele!
nu am timp sa mai citesc din urma, sunt pe fuga
am semnat actele pt. casa luni si de atunci tot pe fuga suntem, caram materiale de 3 zile, noroc ca e inchis azi de am putut intra si eu un pic pe net
in rest fac mancare in keller, spal vase in baie, matur toata ziua pe langa lemne si rigips si noaptea picam morti 

sper sa facem cat mai multe
va pup
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
m0oniik spune:

Emma
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa le dea putere parintilor sa treaca mai departe
.

De ce ? e viata asa de crunta ,cred ca azi nu o sa mai fiu buna de nimica .
Eu acuma am ajuns acasa de 10 min , dar ies pe terasa ca sa ma calmez un pic 
, revin mai tarziu .
Monik 26+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
Irinusha spune:
Salut mamici!
Am citit si eu de Emma ... ma doare sufletul, io una am tot sperat. N-am scris niciodata la subiectul ei, ptr. ca pur si simplu nu am stiut ce pot scrie, dar citeam ... si speram. 
Miki, oi intra eu rar - ca na, am doi copii, n-am timp numai de net :p - dar si voi scrieti mult...
De ce sa strangem banii aici, doar majoritatea cazurilor umanitare au paypal, traim intr-o tara avansata (sau barem asa e frumos sa credem :D) si putem avea cont de paypal ... doneaza fiecare cum poate si vrea. Parerea mea!
Trischa, felicitari! Ai terminat brusc, face deja la olita ... sau cum ai procedat?
Tumpi, vazut pantofii (sa-i porti sanatoasa!) ... placut mai mult prajiturica inaintea pantofilor :D ... na, fiecare cu placerile lui ...
Miniuta, ai tot timp de dezvadat capsunelul de pampers ... eu tot cand o sa fie mai cald am de gand. Si deja imi e groaza ca n-o sa fie asa usor ca la nr.1 ... face crize cu urlete cand doar o intreb daca vrea pe olita ... of, of!
E asa frumos aici, am profitat si am fost la Biergarten cu tot familionul ... si ne-am impartit grija de stat dupa fi-mea ...faceam cu randul, la doua ture de topogan schimbam tura :D ... am avut si noi pauza cat a stat la nisip, asa 5 min. ... ma intreb de unde atata energie in fundul ei ... Dar a fost fain oricum, asa la manecuta scurta, cu bere rece si papa buna ... asta da viata!
Un week-end fain! Sanatate!
Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie
---------------------------------------------
De la INIMA ta pentru INIMILE lor: www.inimacopiilor.ro
tumpi spune:
Miki, misto rosioarele tale
.Acu trebuie sa-mi iau ceva flu flu pentru sandalute![]()
Cat de zilele libere nu m-am hotarat, plus ca de cumparaturi nu prea se pute problema, ca doar o sa fie inchis si acolo, nu?
Claudia, adresa de la magazinul romanesc este:Kronstädter Gasse 21
51674 Wiehl (Drabenderhöhe).Nu stiu exeact cum se numeste, maine trag o fuga pana acolo si iti zic.Numai ca nu e in Leverkusen, cand am dat sa caut adresa pe navi am vazut exact unde e.
Irina, ehe, e tortuletul de anul trecut de ziua sotului.
Ma duc sa caut ceva retete de inghetata ca vreau sa fac inaugurarea masinii de inghetata.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
Vino Ingere Pazitor si ridic-o pe Emma Aida Ciolac la cer in IMPARATIA VESNICA unde nu e durere,nici boala,nici chin,nici lacrimi,ci viata vesnica.Amin
Dumnezeu sa o odihneasca in pace,suflet de copil trist

EMMA AIDA CIOLAC A DEVENIT INGERAS
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
i_ulia spune:

vroiam sa scriu ce am mai facut noi azi, ca mi-a trecut blegeala, dar am citit de emma 

ma duc sa ma reculeg un pic.
noiembrie spune:
Orice cuvint este de prisos !.Dumnezeu sa-i ajute pe parinti sa mearga mai departe!Dormi in pace suflet mic , si toti ingerii sa-ti lumineze calea!
ceska777 spune:
Of! Mi-a adormit pruncu si am vrut sa intru sa va fac urari si am inlemnit cand am vazut banner de doliu pe DC! Nu e drept, nici corect, nu pot sa inteleg, de ce? Ma uitam la copilul meu si....

. Azi e Vinerea Mare si portile Raiului deschise pentru Emma!
Dumnezeu sa o primeasca la el si sa ii aline parintii!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ClaudiaH spune:
Intrasem sa va mai scriu una alta dar... mi-a trecut pofta de orice discutie cand am aflat trista veste. Mda... nu stiu prea bine povestea Emmei dar... tot m-am intristat caci o astfel de poveste iti aminteste ce nedreapta si ce cruda poate fi viata. Iti vine sa urli si sa te revolti si n-ai impotriva cui; e frustrant. Dumnezeu daca exista (si in momente de astea te cam indoiesti) poate are vreun scop (sper sa aiba unul maret) sper sa aiba grija de ingerasii ca Emma si sa le ofere viata fara de sfarsit. O sa revin cand o sa-mi revina pofta de vorba.
claudia74 spune:

EMMA AIDA CIOLAC A DEVENIT INGERAS
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'