Ce facem cu catelul in concediu ?

Ce facem cu catelul in concediu ? | Autor: betiana

Link direct la acest mesaj

Dragi stapani de animale mici si mari, ma gandesc cu groaza ca vine vara si timpul concediului. Pentru ca mama este cardiaca as solicita ajutorul unui tanar/ tanara, care pentru 10 lei/ 15 lei pe zi mi-ar scoate catelul ( un brac metis) afara timp de o ora.Poate exista amatori. Pentru un licean ar fi un ajutor financiar in perioada vacantei.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui betiana

Dragi stapani de animale mici si mari, ma gandesc cu groaza ca vine vara si timpul concediului. Pentru ca mama este cardiaca as solicita ajutorul unui tanar/ tanara, care pentru 10 lei/ 15 lei pe zi mi-ar scoate catelul ( un brac metis) afara timp de o ora.Poate exista amatori. Pentru un licean ar fi un ajutor financiar in perioada vacantei.

betiana

Nu este mai sigur sa-l lasi la un azil (sau centru de ingrijire) pentru animale? Acolo are hrana, jucarii si asistenta medicala in caz ca se intampla ceva cu el, doamne fereste! Exista asa ceva in Bucuresti?

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui betiana

betiana

Avand catel ma gandesc ca poate ar trebui sa cauti pe cineva din zona (ca sa nu zic mai apropiat) dar macar sa stii de unde-l iei. Oferta ta e f generoasa (ma gandesc ca nici unui pusti nu i-ar prinde rau 100-150 lei in 10 zile) dar ce faci daca nimeresti un copil iresponsabil? Trebuie sa se cunoasca cu catelul si sa-l responsabilizezi putin inainte (banuiesc ca iti iubesti bracul).
Ocheste vre-un vecin ceva, oricum n-ai spus zona in care stai.
Ps:sora mea a avut brac si era o aventura 'plimbarea' - la ei trebuia sa-l scoata afara cineva cu muschi...

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betiana spune:

Multumesc pentru mesaje. La canisa preturile sunt mari, dar in caz ca nu o sa gasesc un tanar doritor sa acorde ajutor, voi apela la canisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cauta pe net, exista servicii de dog-sitter.

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu zic sa apelezi la cineva din familie sau un prieten foarte apropiat, nu un strain, in nici un caz.

daca ti-l pierde?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Depinde cum e cainele... daca e ascultator, cuminte, daca se intelege bine cu strainii, daca asculta de comenzi si atunci cand nu e cu stapanii, daca are pandalii cu alti caini/pisici/animale si atunci o ia razna (precum animalul din dotare )... daca optezi pentru varianta asta, ar fi bine ca sa ii obisnuiesti unul cu altul macar cateva zile inainte sa plecati, sa vezi cum se comporta.

Iar varianta cu pensiunile, mare atentie!! am auzit de foarte multe cazuri de probleme cu cateii lasati la astfel de pensiuni. ar trebui sa fie ultima varianta sau documentat FOARTE bine inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ufffff, da, e o problema f spinoasa, intr-adevar.
nu poti lua catelul cu tine?
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

si vrei sa-i dai cheile de la casa la un tanar pt 10 lei/zi pt cat suntei voi plecati de acasa? Ai incredere in cineva gasit pe net sau in ziar? SI cu vecinii este greu dar cu un strain!
Mai bine la pensiune de catei daca nu-l poti lua cu tine.
Eu de 14 ani merg cu cateii dupa mine si recunosc ca este f greu...dar ii iubesc :)nu spun ca tu nu-l iubesti, ai mei sunt mici deci este mai usor!

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

da, e nasol, intr-adevar, niciodata nu stii pe mana cui te dai....
eu recunosc, de vreo 2 ani incoace, iau catelusa cu mine, aproape oriunde, pt ca nimeni nu ii cunoaste obiceiurile si nebuniile ca mine, e rea, cateodata, si nici nu am avut unde sa o las, sincer. mama nu o iubeste, asa ca.... acum vreo 5 ani, am lasat-o la o gradinita, mi-a luat o gramada de bani, sincer, iar cand m-am intors, a fost nebunie in toata regula.....
am fost plecata din tara, i-am facut pasaport,vaccin, si toate cele, si a fost bine. nu cred ca as putea-o lasa asa, pe mana oricui...
poate sunt eu mai miloasa, mai atasata de ea! deocamdata o consider un caine rasfatat, care a vazut aproape jumatate din lume, ce mai!
trebuie sa te gandesti f bine!!! parere proprie si personala!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

eu as zice sa nu lasi casa si cainele pe mana unui necunoscut, mai ales ca sunteti plecati complet de acasa, daca chiar nu se poate si nu se poate sa il luati cu voi si nici nu e cineva din familie sau dintre prieteni dispus sa se mute temporar la voi pe perioada cat sunteti plecati... incearca totusi la o pensiune... vezi aici http://www.raiulanimalelor.ro/pensiune.php
se face contract, lasi instructiuni, mancarea pe care o mananca de obicei, un numar de telefon de contact, numar de telefon veterinar; poti ruga o persoana apropiata sa sune sa se intereseze de caine, de asemenea se poate duce sa il viziteze

am si eu brac, are 9 ani, a mers cu noi absolut peste tot, nu l-as lasa in ruptul capului cu altcineva sau la pensiune, ar suferi cumplit sa il las la pensiune, sa nu cunoasca pe nimeni, sa nu fie nici macar la el acasa

dar tu stii mai bine ce ai de facut, uneori chiar nu exista solutie
la pensiunea de mai sus stiu ceva persoane care au lasat animalutele si le-au si gasit la intoarcere, in conditii bune

cel mai bine, indiferent ce alegi du-te sa vezi unde va sta, conditiile, tot, cu proprii tai ochi

si, foarte important, nu lasa cainele decat cu contract, cu clauze, cu penalitati... contract semnat in momentul in care se lasa cainele, nu pleca urechea la replici gen "lasati doamna ca semnam cand il luati"! cainele sa fie vaccinat si deparazitat! stiu cazuri cand au fost lasati caini in pensiune la kris si la intoarcere... asta e, ghinion, i-au pierdut!

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput