Am citit topicul cu teatrul radiofonic, si asta m-a dus cu gandul si la povestile pe care le ascultam in copilarie, povesti pe disc de vinil, ascultate la acel 'pick-up'.
Din pacate , in timpul mutarilor mele, mi-am ratacit discurile, ca tare as mai vrea sa le ascult impreuna cu baietelul meu.
Mai stie cineva, se mai gasesc astfel de discuri, se pot cumpara de undeva?.....
....chiar si amintirea acelui fosnet al acului pe disc ma duce cu gandul la atatea momente placute!...
bebestrumfitza, nu stiu daca se mai fabrica in ziua de azi discuri de vinil. Dar eu am vazut de vanzare in anticariate (asta prin 2002). Incearca si tu, poate reusesti sa gasesti asa discurile dorite.
Multumesc pt raspuns musetto, o sa incerc.Adevarul este ca asa mi se face un dor de cum ascultam povestile in copilarie...
Oare sunt singura care mai are astfel de dorinte, acum in era ipod-ului si a distantelor de un link fata de tot(sau aproape tot) ce vrem?!
Eu am pe calculator toate povestile copilariei mele si multe altele in plus. Nu mai am discuri de vinil in casa (sint depozitate intr-o debara) pentru ca nu mai am pick-up. Ideea e ca nu cred ca un copil are vreo preferinta la ce asculta o poveste, macar sa o asculte si sa se bucure de ea.
Da, Natasa, ai dreptate. Mai mult pentru mine as fi vrut sa mai ascult povesti pe disc
Dar se pare ca a trecut vremea lor....