Se cere la un loc de munca o fotografie full lenght, si sincer nu stiu cum sa pozez? presupun ca nu pot trimite una in care sunt "intreaga" dar facuta la piscina sau alte chefuri, sau dimineata somnoaroasa...
sa zambesc, sa nu zambesc, o tinuta anume....
Va rog, e cam urgent!
Multumesc! 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Si eu am mers la un interviu unde avem nevoie de o fotografie full lenght. E vorba de o fotografie in tinuta business, asa cum zici tu - intreaga, si sa fie profi. Mie mi s-a cerut si sa fie pe fond alb.
Vad ca esti in Emirate, si eu am avut nevoie de fotografie tot pentru un interviu cu cineva din Emirate, pentru un job acolo
.
Ma facura-ti curioasa, despre ce joburi e vorba? Ca in afara de modeling nu am mai auzit sa ceara poze pe aici. Plus ma gandesc ca s-ar gasi cativa sa obiecteze cum ca e discriminare si alte cele...![]()
Deianira mercic mult, pt sfat, 
aici daca ma duc la fotograf, eu tre sa-i spun ce si cum , ca ei sunt pe din-afara
Adela, cabin-crew!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Adela, Flight Attendant si Sky Chef :-)).
Annie, de curiozitate, de ce companie e vorba? Ca multe au tinut/vor tine interviuri la Cluj si cea la care am fost eu pana in etapa finala a dat tzapa, ca altfel nu pot sa zic, celor care au luat interviul.
Ops, acum am sesizat raspunsurile dupa 100 de ani...![]()
Makes sense atunci daca e pt flight crew. Cum a mers pana la urma, a iesit ok?