America (160)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

salutare fetelor...

andreea cred ca e mai bine minunea ta! va pup mult

sanzi, in general apare spottingul la inceputul primului semestru, ai uitat ca babutele acasa zic ca te-a insemnat! :) si la ele asta e semn de sarcina...
se fixeaza zigotul in peretele uterin...si desi a fost vizualizat ecografic si este prezent in uter, abia acum se produce consolidarea placentei lui primitive, adanc in peretele tau uterin... si bebita ta a sapat bine acolo si se afunda sa se prinda bine, a muncit saracuta desi e numai tubul neural de ea acum :)... spottingul este absolut normal! mai ales la a 2-a sarcina...
daca mai sangerezi, sange oxigenat, rosu..atunci sunt semne de ingrijorare, dar asa e okay... ma suni daca vrei sa vrb

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

bai eu nu ma pot abtine...s-mi fie cu iertare
dar pe mine m-a daramat complet povestea Emmei...Doamne cata durere! Doamne cat ma doare pe mine, cred ca mamica ei e un munte de durere....si suferinta...
eu nu-mi imaginez viata fara copii mei, eu mor in clipa urmatoare fara ei...mor...si atiu ca asa simtitm toate...toate mamele...
saraca mama Emmei

...si ma doare si sufar enorm, cand un copil sufera...un animal, o gaza cat de mica...le simt durerea
...si mai rau ma doare cand oamenii mari sunt nepasatori la durerea altora...

matei nu omoara furnici, gandacei...nu rupe fruze din copaci...nu rupe flori...se apleaca la pamant si le miroase si le mangaie...si facea asa de la 8-9 luni...si zice daca vede un copil ca rupe...nuuu, nu rupe o doare...e mica si ea...si i-am explicat ca floricica tre sa stea acolo sa se bucure si un alt baietel si o alta fetita de ea...si a inteles micutul...sunt atat de buni si blazi...toti copii...OOOF cat as vrea sa nu mai sufere ei deloc!!! niciodata....

ma duc la culcare...imi pare rau....v-am intristat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

IOANA...si eu simt la fel.
Cata suferinta trebuie sa fie pe familia Emmei,cata durere,Doamne sa-ti vezi copilul murind,e cred cea mai mare durere...si fetita scumpa, cat chin pe ea si cata suferinta,atatea luni...ce boli nenorocite,pe copilasi asa de mici,cum se poate intampla????...e asa de trist...de doua zile intru pe DC si plang,nu-mi vine sa cred,

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

PASTE FERICIT! pt cine serbeaza maine. Noi o sa facem un Ester Egg Hunt, home edition, ca si anul trecut, la baza e prea mare harmalaie.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Paste Fericit pt cine serbeaza maine si numai bine.
Adriana distractie placuta maine la Egg Hunt.
Andreea ma bucur mult ca Philip nu are pneumonie. Sper ca deja se simte mult mai bine. Cum a ramas cu subiectul nostru pana la urma? Tu cum te mai simti?
Sanzi si eu am avut sangerari maronii timp de doua saptamani. Exact cat m-ar fi tinut ciclul. Am fost la dr si era ok. Doar daca sangele devenea rosu sau mai abundent atunci ar fi fost problema. Si m-a durut si burta in perioada asta. Asa ca eu zic sa nu te ingrijorezi prea tare. Tin pumnii sa fie totul bine.
Si eu sunt tare suparata si amarata de finalul Emmei. saraca de ea, cat a mai suferit. Am tot sperat la o minune sau la un medicament minune. Crunta boala. Imi e atat de mila de saracii parinti si bunica. Eu de ieri de cate ori intru pe DC plang tot timpul; nu-mi pot imagina cum poate duce mama ei asa durere. Doamne ajuta-i.
Restul fetelor pe unde umblati? Eu cred ca s-a facut frumos afara si toata lumea e ori prin gradini ori prin parcuri.
O zi frumoasa in continuare.

Adriana 14+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

Paste fericit cu multa sanatate si multa lumina in suflet si in viata!

iar celor care poarta numele de floare un mare

"La multi ani!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Paste fericit si de la noi!

Noi azi am fost la al treilea Easter Egg Hunt si breakfast cu Easter Bunny. Eva s-a distrat f mult, i-a placut enorm, ca iar l-a vazut pe Easter Bunny. Am facut o gramada de poze.

Cuscra, si noi ii facem Evei egg hunt, home edition Eu deja m-am saturat de egg hunt, dar Eva prinde din ce in ce mai multa experienta Azi a adunat o gramada de oua si asa se bucura cind gasea ciocolata si bomboane in oua.

Sinziana, si eu am singerat/spotting vreo citeva saptamini, de la 11 saptamini. Dar a inceput cu crampe cumplite, de nici nu puteam sa respir. Am ajuns la ER, ca era revelionul, unde mi-au facut u/s, s-au uitat la membrane, ceea ce a provocat o hemoragie ff puternica, rosie, de credeam ca s-a terminat totul ... Dar Eva mea mica si draga era acolo, nevatamata. Totul a fost de la placenta joaca, plus ca ma apucasem de taiat si carat copaci cu John, cu o zi inainte, plus curatenia de revelion ... A trecut, fara nimic; nu mi-au dat nici un medicament pt sarcina, in afara de vitamine.
Cred ca este asa cum spune Ioana, plus stresul tau din ultimul timp. Stai linistita si cumintica pentru perluta. Eu am zis ca la al doilea nu misc un deget in casa, doar cit sa am grija de Eva; nu ma mai apuc de carat mobila si taiat copaci

Si eu sint ff trista de ieri, de cind am citit de Emma ... Nu mai am chef de nimic, noroc cu activitatile de azi, ca altfel iar zaceam pe canapea, cum am facut ieri.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Este atat de crud, era asa de micuta draga de ea...

Paste Fericit ptr cine l sarbatoreste.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am pus filmulete aici de la vanatoarea noastra :)
http://www.dropshots.com/adrianayampey# - pass adiaidan627

Cuscra, pune si tu poze!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu sunt trista...
Dar nu pot sa ma gandesc la Emma, decat asa cum am cunoscut-o: un copil vesel, optimist cu un glascior dulce si un pas lin...Asa mi-o imaginez si acum printre ingerasi si norisori...si pe de o parte...simt o usurare si ma bucur pentru ea ca si-a recapatat aripile!!!!!

Multumesc pentru sfaturi fetele...inca am asa o umbra de teama...dar sunt mult mai bine...petele s-au rarit azi...deci suntem pe calea cea buna!!!!

ABurel, tin de 2 zile sa iti urez Happy Passover!!!!!!

Si un Paste Fericit!!! celor ce il sarbatoresc acum!!!!!

Adrina, a gasit Aidan ceva oua!!!!

Sinzi 5+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta inimoasa
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput