America (160)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ioana da chiar nu m-am plictisit deloc.. cu asa baieti frumosi!

Andreea arati tare bine cu burtica!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Fetelor care cumparati mereu cate ceva de la BabiesRUS, aici gasiti un cupon de $5 off.
http://trus.imageg.net/graphics/corp/5off25-hp.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

noroc ca-mi mai ridicati voi moralul, ca eu-s...sanzi, suntem aici oricand vrei sa-ti versi amarul.
oana, am download-at si eu cantecelele aseara, multam mult de pont.
irina, ce ziceai tu de newborn testing, parca tu ziceai ca ai mai facut si altele suplimentare. parca florida tot pt 36 testeaza, nu?

philip
32weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andreea nu stiu florida cat de multe testeaza, stiu doar ca nu le fac pe toate de aceea eu am avut un kit pt toate cele +50 de boli.

Uite de aici:
http://www.savebabies.org/NBS/packetsforparents.php
http://www.savebabies.org/screeninginformation.php

Am primit kitul cam la o luna dupa ce l-am solicitat, numai ca nu am mai apucat sa colectam sange in spital, cu toata nebunia de atunci,am facut-o la controlul de doua luni, la pediatru.

Rezultatele au venit cam in doua saptamani si sunt ok toate.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf- bafta multa maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Ciuf si Miericel baftaaaa.

Sanzi

Philip super egg-hunt. Moralul sus burticel ca trebe.... destul va plange bb :)

Ioana de-si pastreaza baietul ochii vezi sa n-aiba vecinii fete

Io am tot zis ca pun poze de Pastele 1 si 2 dar m-a epuizat gatitul. Lipsa de antrenament se vede. Cand al meu mi-o venit cu jalba in protap sa-i fac ceva praji ca merge cu prietenii la pescuit...i-am pus cartea de bucate in fata:) si la pagina cu praji si la cea cu retete de peste :))
Adrina Blackp uitai sa zic multam de lamuririle cu army. Asa m-ai pricepui ceva .
La voi cum e? Aici e frig de mori. Trecusem la canadiene de primavara, azi am revenit la cele de iarna. Fain asa!
Are cupilu maine yellow day adica se-mbraca in galben. Anul trecut fetita avea poze in rochita cu maneca scurta sub ciresul japonez inflori. Anul asta nici frunze n-are inca Si magnolia are trei flori deschise......offffffffffff si io care speram ca se mai joaca in curte si poci lucra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

mai andreea, azi am vrb putin cu adriana si cand ti-am scris ceva tie pe forum aici, in loc sa scriu andreea (philip) am bagat adriana... vrei un miel, ca tot vine Sfantul Paste?
apropos saraci mieeiiii... Domane cum o putea o mana de om sa taie o fiinta atat de gingasa... si acu' o sa ma luati cu da' peste si pui manaci...sa ma ierte Dumnezeu nu as mai manca deloc...si daca eram singura pe lumea asta si nu trebuia sa pun la copii pe masa nici nu puneam gura...dar parca aia sunt lasati de la Dumnezeu...pasarea si puiul...nu am nevoie sa omor caprioare, iepuri si miei :((((

andreea ti-am vazut burtica...esti tare frumusica... pai tu-ti faci prb??? eu eram cat malu'...mai am 6kg in plus acum la 3 luni de la nastere...io zic ca e bine...daca ma fortez un pic scap de ele intr-o sapt, doua :)) dar alaptez si nu vreau... daca vrei sa te bine dispui si sa faci asa o comparatie de cat de bine esti tu gravi...spune-mi si dau poze cu mine pe ultima suta de metrii...

eu intrasem sa va intreb ceva scurt...si uite ca iar am gatit placinta...

maine fetelor e voie sa spal? asa...si apoi 2:
ce gatiti de paste?

eu nu am timp sa fac prea multe...fac asa: cateva sarmalute de curcan...nu ma boscoroditi ca nu fac de porc...cosmin are trigliceridele si LDL colesterolul foarte mari... si e la regim...gata

icre pe care le-am luat de la rusi, alea grecesti si doar pun ceapa...am cumparat si un salam de sibiu...si mai fac un platou de salata de beuf, o sa fac niste ciupercute cu maioneza si usturoi, friptura de pui...si o supa...ati ghicit tot de pui cu ciupercute si noodles ...fac drob, tot din ficat de pui...gen placintica asa cu ou fiert la mijloc...si cam atat...cozonac nu mai fac anul asta ca nu mai pot...o sa cumpar unul

va pup si noapte buna...

Miha, tu intrebai ce aparat foto am? nu am avut timp sa citesc din urma...am facut-o pe fuga...

e un olympus SP-560 UZ, m-a incantat lentila cand l-am luat ca e de 27mm + 18x zoom... si mi-a fost buna ca e compacta...e o camera buna, o recomand...
dar o sa incep sa car geanta dupa mine in curand si o sa trec la un DSLR
irina cred ca-ti mai poate da sfaturi...si impartasii impresii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

inca un miel... :) marilena, tie iti era adresat sfarsitul pacintei mele...despre ap foto

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Success fetele cu examene maine!

Andreea prietena mea cea mai buna careia i-am fost nasi de cununie si careia o sa-i botezam fetita are aproape acelasi due date ca si tine.
Nu mai e mult! Si burtica ei e aproximativ la fel de mare. Abia astept sa o tin in brate pe micuta. O va chema Ilinca Maria. Voi v-ati decis la nume? Matthew, Nickolas, Zane, nu mai tin minte daca ati ales... Ai avut Baby Shower-ul?

Ioana frumosi foc amandoi copilasii!! Pozele cu Lucas sunt foarte reusite. asa cum doarme el linistit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ioana si eu chiar azi ma gangeam ce sa fac de Paste... anul trecut era pitica mica de tot si nu am facut nimic si nu am simtit.. sper ca anul asta sa reusesc sa fac si cozonac si pasca (vreau si cu branza si smantana).. o friptura, o salata Poienita (reteta Nataliei), poate si una de vinete ..
dar de ce nu ai avea voie sa speli? mai e pana la Paste..

Bafta la examene maine Miere si Ciuf!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput