America (160)
Raspunsuri - Pagina 13
philip spune:
irina, bafta maine.
acum ma uit la pozele ioanei, am si eu ceva poze aici:
www.apha.shutterfly.com
philip
32weeksbabyboy
mommyandreea
ciuf spune:
Sanzi, un pupic sa treci peste supararea asta. Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa. Nu a fost sa fie de data asta. Ridica capul sus si mai fa un pas in fata, cand nu te astepti se va intampla minunea.
Ioana, ai niste minunatii de copii. O incantare sa ii privesti. O sa fii o rasfatata cu 3 baieti in casa. Cand am ramas insarcinata cu Eva am sperat ca voi avea un baietel la purtator. Ma vedeam cu trei barbati in jurul meu. Dar mi-a dat-o pe Mamzel care ma pune la punct rapid. Ce rasfat pe mine
Irina, Bufli e o frumusete de bebelus. Ieri ti-am vazut toate pozele din album. Iti sta tare bine pe post de mamica. Bafta maine!
Tot maine am si eu un examen. M-am aglomerat asa de rau ca nu mai stiu pe unde sa scot camasa. Vineri l-am rugat pe sot sa isi ia un sick day sa pot invata, ieri mi-am luat eu unul, iar azi nasica Evei s-a oferit sa mi-o ia pe Mamzel sa am timp sa revizuiesc totul.
Nu va spun ca visez numai psihologie, studii peste studii.
Am crezut ca daca aceasta materie e frumoasa va fi si usoara. Neah. Trebuie sa te mai ajute si bibilica, sa ai memorie, sa retii multe aspecte. Profesorul ne bombardeaza cu carti, articole, citit extra. Iar in clasa nu vrea sa acopere totul ca cica sa ne lase sa citim singuri si sa gandim .
La primul examen din 270 de studenti au luat numai 25 nota A.
O tin dintr-o cafea intr-alta. Imi amintesc de Hilde ca ea spunea ca facea asa.
Acum ingras porcul in Ajun, aia fac .
Despre Emma ... sunt muta in fata acestei dureri. Realizez ca suntem niste papusi trase de sfori de catre DD. Nu avem nici o putere sa ne impotrivim dorintei Lui.
Dar ea este bine acolo unde e acum. Nu mai simte durerea, se joaca cu alti ingerasi, nu e singurica si isi priveste parintii cu multa dragoste.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
philip spune:
gata, vazut pozele, ai niste baieti frumosi, ioana, si bag de seama ca lucas seamana sotului, cred ca e incantat. unele din poze sunt extrem de reusite, ca de frumosi sunteti cu totii, numai tu te cam ascunzi, cred ca te-am vazut intr-o singura poza.
philip
32weeksbabyboy
mommyandreea
miereamara spune:
Da, da, Ioana se ascunde. Lucas seamana cu tata si Mati seamana cu mama, mie asa mi se pare.
Andreea, wow ce burtica ai! A crescut....stii cam ce greutate are baiatul?
Ciuf, bafta maine la examen! Lasa ca trecem noi si peste asta:))
Trebuie saplec la scoala, am un meeting cu profu' sa revizuim unele chestii, Lucian si-a luat si el zi libera sa stea cu Aidan.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
philip spune:
aoleu, irina, e chiar asa de speriat ca mai am 6 saptamani pana nasc...
philip
32weeksbabyboy
mommyandreea
corinadana spune:
Ah ce ochi albastri are micutul Ioana!!!miiiic dar albastrul ala fermecator. Sa ti traiasca feciorii.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
pumba spune:
miere- bafta cu carul maine! sa-i faci praf!
blondul tau mic e superb!
acum, cand ma uit la pozele Andreei- gravida .imi dau seama ce caraghiaosa si neglijenta erau eu esti foarte sexy mamica de Philip
ce-mi place Utah,cu zapada pe varful mumntilor pana in iunie,superb.
ioana- mai faci o fetita?ai copii super frumosi
ma duc la smotru
CRISMIR spune:
IOANA,superbe pozele cu copilasii tai,si voi sunteti niste frumosi...ti-am zis si data trecuta,te cam fofilezi de la poze
ANDREEA,e super faina burta,mie imi place,eu cu Robert nu am avut burtica asa mare pt ca am avut-o mai pe spate,ce trista eram ca nu am si eu burta mare...mai e un pic si vine bebe!!!
IRINA si CIUF bafta maine la examene!...tinem pumnii stransi sa fie bine!!!
IRINA,e un scump Aidan,abia astept sa-l vad live...mai e putin si-am sa-l tin si eu in brate
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
blackpanterro spune:
Ioana, cat de frumosi sunt copiii! Lucas are niste ochi...o sa ai coada la usa!
Andreea, arati tare fain, in rochita cu buline mai ca nu arati insarcinata din fata :) .Super! Si ce de oua in iarba la egg hunt!! Sa tot mergi cu sacul! lol. Vad ca inca e rece la voi!
Miere si Ciuf, succese maxime maine!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious