M-am hotarat.........adoptie(60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca felicitari pentru termen.Sanatate multa va doresc si sunt sigura ca o sa sarbatoriti de pomina cand se termina procesul.

Mai fetelor referitor la scrisoarea aia chiar nu conteaza atata agitatie.Si nici nu e macar importanta in obtinerea atestatului la fel ca si celelalte "probe" de la curs.Cine poate si doreste sa o scrie cine nu spune ca nu poate si gata.

Sorilea de ce trebuie sa fii de acord doar cu una si nu cu amandoua.Nu cred ca e cazul sa filozofezi pe marginea temei, desi e o tema ofertanta, probabil se asteapta sa iti spui parerea simplu si la obiect.
Ce ma enerveaza oamenii astia care in loc sa ne ajute sa ne lamurim niste chestii ne incurca si mai tare.

Manuelita daca crezi ca un copil de 4-5 ani se intalneste cu un alcoolic intr-o conditie jalnica si ca acest lucru ii va ramane in memorie ca un fapt divers cred ca te inseli.Aceasta intalnire poate traumatiza un copil ca sa nu zic ca nu e cel ma bun moment sa-i faci cunostinta cu radacinile ei.De ce nu o lasi pe ea sa hotarasca daca doreste sa-l cunoasca si sa o faca cand e pregatita.Nu forta lucrurile pentru ca sufletul unui copil e ceva atat de fragil si imprevizibil.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Moama, ce de vesti bune!!
Se pare ca imi iau din nou in primire functia de majoreta
Anca iti tinem pumnii sa fie bine pe 21 aprilie sanatate multa printesei

miha ce mai face "chiriasa" din burtica?

dpluhovici felicitari pentru atestat si un drum cit mai scurt catre puiutul tau!

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

Anca felicitari pentru termen ! Sanatate puiutei tale si convalescenta scurta!

ioana, mama lui Mihai
http://family.webshots.com/photo/2264295990103287451VZFvvq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Anca, felicitari si multa sanatate Danutzei.Manuelita, multe nu as mai avea de spus fata de ce au spus Asi si Cons, nu cred ca ar trebuie sa duci copilul sa-si cunoasca tatal biologic, ea pe voi trebuie sa va cunoasca acum. Salviae, ai dreptate, nu stiu adevarul adevarat despre abandonul Mariei, si nici nu vreau sa judec pe nimeni. Stiu doar ca eu nu as fi putut sa-mi abandonez copilul, INDIFERENT de situatie. De aia am spus ca nu pot gandi pozitiv vizavi de aceste femei. Poate judecata mea este gresita, dar asta simt.Va pup pe toate.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

ANCA felicitari si sanatate multa DANUTEI
Hai ca pe 21 facem galerie, o sa ma gandesc la tine.

...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Multumesc, fetelor. Multa sanatate si puiutilor vostri si bafta celor care sunt in asteptre.
Eu abia astept sa vina ziua de 21. Doamne ajuta sa se termine la primul termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

fetele, bagati un ochi aici, va rog:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136244

putin cu putin... sa ajutam si noi... ca doar e unul "de'al nostru"

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

BUNA FETELOR,

multumesc pentru urari si sper din toata inima ca drumul catre micuta (am hotarat ca vom cauta un bebe cu varsta cuprinsa intre 0-4 ani, ca sa avem mai multe sanse de a ne indeplinii visul)in orice caz vom demarea actiunea dupa sarbatori, cred ca v-am spus ca vrem sa trimitem adrese la toate directiie judetene, stiu ca sunt slabe sperantele, dar vreau sa incerc si varianta asta. a fost careva care a procedat asa?
in orice caz o sa va tin la curent cu tot ce demarez
va pup si va urez multa sanatate voua si micutilor si sa aveti un PASTE FERICIT!
si Anca iti tin pumnii pe 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Alexa

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

seara buna si de la noi!

intru fuga sa va spun ca astazi este o zi foarte MARE pentru noi, am primit incuviintarea adoptiei lui Matei...

s-a intamplat super repede, judecatoare am simtit-o aproape si ne-a zambit cu complicitate.

asa ca astazi am sarbatorit cum se cuvine si am plans de fericire...nici nu imi venea sa cred ca am reusit.

nu a fost o sarcina lunga (comparativ cu alte fete)... de un 1 si 2 luni (de cand am depus dosarul pentru atestat si pana astazi)...dar a MERITAT fiecare zi de asteptare!

anca - si tu vei merge intr-o zi MARE - iti tinem pumnii si sanatate multa puiutei tale.

va multumesc tuturor pentru sustinere, sfaturi si va doresc tuturor aspirantelor sa treceti prin momentele de fericire pe care le-am simtit noi astazi cand am iesit din sala de tribunal.

misha- multumim de intrebare, chiriasa face foarte bine, aproape ca nu simt ca sunt insarcinata, si sa iti spun drept zilele astea toata energia mi-a fost indreptata catre Matei, si nu am avut timp sa ma gandesc.

va pup pe toate!

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 18+ de
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput