M-am hotarat.........adoptie(60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea1983 spune:

Fetelor, vad ca numai vesti bune in ultima vreme, ma bucur tare mult pentru toate.
Eu stau si ma musc de limba, dar nu pot sa nu va spun: am cunoscut-o pe fiica noastra - are 5 anisori si este un copil frumos si destept si dezinvolt si .... cel mai cel, si ii place de noi si abia asteptam urmatoarea vizita, deja timpul a capatat alte dimensiuni.

A vrea sa va arat si poze cu ea, desi nu am decat doua. Imi dati si mie va rog PM unde si cum postez.

Nu mai sciu, pentru ca altfel nu ma mai opresc. Va pup pe toate si pentru cele care nu au inca copilasii sa stiti ca nu o sa va mai aduceti aminte de asteptare, totul se schimba si se intampla atat de repede apoi.

Sa fiti fericite si va multumesc pentru tot ce ati impartasit pana acum, nu stiu cu ajungeam pana aici fara voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenul spune:

Ma bucur mult pentru tine Andreea.Felicitari.
Si eu sunt in curs de a adopta un copilas mai mare chiar si decat fetita ta . Sa ne povestesti cand vei putea , cum a fost intalnirea voastra.
Multa fericire si sa va bucurati unii de altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
Io sint varza Drobul de sare este la locul lui, dar daca......
Daca plinge cind il iau acasa, daca nu se obisnuieste cu noi, daca nu ma descurc, daca se intimpla ceva neprevazut miercuri si se amina incredintarea, daca......... fac infarct sigur

Pregatiri? Am impresia ca orice si oricit as cumpara, nu va fi suficient. Cred ca-mi pot deschide magazin pentru copii lejer
Clar! Sint paranoia in persoana.
Stiu ca sint datoare cu povestea, insa va rog eu, aveti mila sa-mi revin, ca parca mi-am injectat cofeina in vene, atit sint de agitata.
Va pupicesc mult de tot!

Hai mai Misha, tu, care ai incurajat atatea mamici pe aici!
De plans o sa planga, ca doar toti copii plang din cand in cand (si io plang ), dar tu o sa fii pe acolo ca sa transformi lacrimile intr-un suras.
Si daca n-o sa ai hainute suficiente o sa te duci a doua zi sa cumperi (sau ne zici noua aici si-ti dam ceva la schimb din magazinele noastre din dulapuri ) si orice o sa fie o sa gasesti tu o solutie, ca doar de asta esti mamica.

Povestea o asteptam, dar cand vei fi tu pregatita sa ne-o spui.

Mergi la inceput

Citat:
Nu mai sciu, pentru ca altfel nu ma mai opresc. Va pup pe toate si pentru cele care nu au inca copilasii sa stiti ca nu o sa va mai aduceti aminte de asteptare, totul se schimba si se intampla atat de repede apoi.

Sa fiti fericite si va multumesc pentru tot ce ati impartasit pana acum, nu stiu cu ajungeam pana aici fara voi.

Andreea, noi am vrea sa mai scrii si sa ne spui povestea - cand vei simti tu ca vrei sa o imparti cu noi.

Si tie zile fericite alaturi de fetita ta!

Mergi la inceput

Pentru cine nu a vazut "Eu sunt SAM" este in seara asta pe procinema la ora 22. Zic ca e un film care merita vazut, parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Andreea felicitari
Cred ca este cel mai vesel capitol si mai plin de vesti bune de pina acum.

Sunny, SoriLea
Ce mi-a placut: "si orice o sa fie o sa gasesti tu o solutie, ca doar de asta esti mamica."

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna seara fetelor!
am citit intreg capitolul, vreau sa va felicit pentru taria cu care luptati. stateam eu si ma gandeam de ce isi abandoneaza unele femei copilasii...pai tocmai pentru ca existati voi, niste femei deosebite care sa ii iubeasca neconditionat si pentru ca voi sa fiti fericite si implinite. va iubesc credeti-ma si va admir enorm ca sunteti atat de puternice si nu va dati batute pana nu va impliniti visul

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

mi-au dat si lacrimile, m-au trecut si fiori cand v-am citit postarile, sunt convinsa ca nu va e usor sa 'luptati' cu statul, dar Dumnezeu va iubeste si in cele din urma veti invinge. multa sanatate si credinta va doresc!

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Misha71, Andreea1983, Carmenul, ma bucur muuuuuuuult pentru voi...('')('')('')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

HELLO,

Misha ce se intampla cu tine ? Fii optimista, e mult mai usor la incredintare, noi ne speriasem la tribunal ca aveam un judecator de nota 10 dar un procuror de nota 4 asa ca nu stiam daca o sa vb mai mult cu naturala, am stat pe hol de 8.30 pana la 10,eram cu inima stransa , dar stii cum se zice " SPERANTA MOARE ULTIMA" . Acel copil este al tau sigur si o sa fii o mamica de nota 10+ asa ca NOI ITI URAM SUCCES SI NE GANDIM LA TINE si sper sa o facem lata .

MAMI DE BIANCA

Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.

Mergi la inceput