M-am hotarat.........adoptie(60)
Raspunsuri - Pagina 18
SoriLea spune:
Anca, copii din ziua de azi sunt mai precoce,dar fii pt ea cea mai buna prietena, ascult-o si ea o sa-ti spuna tot, stii, asta e prima dragoste de care iti aduci aminte toata viata
Adenuti - FELICITARI,sa fie intr-un ceas bun si sa-ti gasesti cat mai rpd puiutul. Mai am si eu putin si am sa vin cu aceiasi veste.
Claudia - DD e cu voi si va fi pana la sfarsit.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea
adenuti spune:
buna
asa este sint pierduta in spatiu .
am intrat sa citesc pe la legislatie si am scris acolo mesajul pt voi .
am vazut dupa ce l-am trimis si n-am mai avut timp sa scriu si aici ,deoarece im venise o clienta
eeeeeeeeee.....nu mai conteaza sinte persoane mai luminate decit mine care v-a dat vestea .te pup si multumesc
astazi am fost aeriana ,amscapat de-un stres (tare mult ne-au mai frecat ) ,dar totul este bine cind se termina cu bine
felicitari mami de bianca sa fie sanatoasa sa va bucuratide ea .
pup toate fetele
nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei
adenuti spune:
SORILEA -MULTUMESC te astept cu atestatul cit mai repede ,pt ca ne asteapta puiuti .
va pup pe toate si va doresc liniste si copiiiiii sanatosi
nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei
asi spune:
Anca asa e , copii sunt precoce.Acum cateva luni a venit Razvan acasa si mi-a spus ca s-a insorit= s-a insurat cu Irina, o colega de gradi.Nu-i asa mare bai ca deja a trecut la alta
Misha AMR-ul e deja 5 zile.Cum stai cu pregatirile?
Liliana ar trebui actualizata lista ca sunt fete care au puiutii si chiat au si finalizat.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
maimutzak spune:
Da, Asi are dreptate, lista trebuie actualizata, si eu am finalizat din martie 2009, fericita mami de Ema...('')
crisis81 spune:
Anca mie mi-a zis mama cand "m-am indragostit" prematur ca e prea devreme si sa termin cu prostiile. Rezultatul? Nu i-am mai spus nimic, niciodata. Preferam sa discut cu oricine altcineva decat cu ea. Asa ca fi prietena fiicei tale indiferent ce iti spune.
pentru toate!
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
szivarvany spune:
Cris, musai sa-ti mai scriu, e atat de frumoasa fi`ta, sa-i zici lu` taxu` sa cumpere de pe acum pustile, veti avea nevoie pentru toti pretendentii Este absolut perfecta
Anca, sa te linistesc ? Asta e inceputul doar Pregatiti si voi pistoalele Asa e cand esti mamamica de fata frumoasa
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Mariaa spune:
crisis, felicitari, e tare frumoasa Teodora! sa fiti sanatosi si fericiti o viata impreuna!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
misha71 spune:
Io sint varza Drobul de sare este la locul lui, dar daca......
Daca plinge cind il iau acasa, daca nu se obisnuieste cu noi, daca nu ma descurc, daca se intimpla ceva neprevazut miercuri si se amina incredintarea, daca......... fac infarct sigur
Pregatiri? Am impresia ca orice si oricit as cumpara, nu va fi suficient. Cred ca-mi pot deschide magazin pentru copii lejer
Clar! Sint paranoia in persoana.
Stiu ca sint datoare cu povestea, insa va rog eu, aveti mila sa-mi revin, ca parca mi-am injectat cofeina in vene, atit sint de agitata.
Va pupicesc mult de tot!
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
SoriLea spune:
Misha cred ca e normal sa simti ce simti tu si sa fii agitata, dar ai sa vezi ac DD e alaturi de voi si o sa fie bn.
Binenteles ca asteptam povestea, dar lasam la aprecierea ta cand sa ne-o spui
Sunt alaturi de tine pe 6 MAI, am sa-ti tin pumnii sa fie totul asa cum doresti tu.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea