M-am hotarat.........adoptie(60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Crisis, felicitari! e frumoasa foc mititica voastra. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Esti mamica, in sfarsit! Super!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cris,
felicitari si aici, sa va traiasca Teodora si sa aveti parte de tot binele din lume E superba

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

In spiritul vestilor bune vin si eu cu una minunata. De azi in viatza noastra a aparut un ingeras mic, mic de tot, pe nume Teodora. Desi imi permit sa va arat poze nu-mi permit detalii. "Prietenii stiu de ce".

doamne cat poate sa fie de frumoasa

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Simo - ai postat intrebarile pe videochat PROtv pt seara asta?
Astept sa vad cu ce vb ne mai duce...

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

Sal,fetele!Bafta celor care au reusit,mult noroc celor care inca asteapta!Am si eu o rugaminte:cat primeste o mama care se intoarce mai devreme la serviciu(inainte de terminarea CIC)?Daca vreo fata este in aceasta situatie?Concret!!!

doar cei ce cred,inving!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Buna dimi

Maribela primesti 100 ron daca te intorci mai devreme.

MAMI DE BIANCA

Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Am postat intrebarile dar la cate au fost.........
La d.nul Panait a fost "parfum" .......aici la dom' ministru cand am intrat erau peste 100 de intrebari..... si am vazut ca nici acum nu mi-au aparut intrebarile.......dupa emisiune....
Dar sunt satula de
Nimic concret dar mai concis un pic ca d.nul Panait.

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Va multumesc mult pentru cuvintele minunate. Intr-adevar este o minune si parca nici acum nu-mi vine sa cred ca am primit acest dar de la Dumnezeu. De aceea o cheama Teodora.

Crisis, Teodora este pe zi ce trece mult, mult mai frumoasa (mai ales cand zambeste)
Sa va traiasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

fetelor ati vazut si stirea asta?

http://stirileprotv.ro/stiri/social/test-de-paternitate-obligatoriu-in-toate-adoptiile-suspecte.html
adoptii suspecte-draguta spaga!
se duce si asta in curand........ asa ca poate se intra mai calumea in legalitate si fac si oamenii astia treaba cum trebuie!1

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

SALUTARE

Maria ce mai faci, ti-au fost prezentati copilasi pana acum? Mi-a povestit as.de o viitoare mamica, ca iar fi fost prezentata o fetita de 9 anisori, dar fetita nu a placut-o pe mamica.Atunci gandul mi-a fugit la tine si ma intrebam "oare sa fie vb de maria?"

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea

Mergi la inceput