M-am hotarat.........adoptie(60)
Raspunsuri - Pagina 15
maria_t1971 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81 In spiritul vestilor bune vin si eu cu una minunata. De azi in viatza noastra a aparut un ingeras mic, mic de tot, pe nume Teodora. Desi imi permit sa va arat poze nu-mi permit detalii. "Prietenii stiu de ce". |
Crisis este o scumpica si o dragalasa Teodora !!!!
Sa va traiasca mica minune !
maimutzak spune:
Crisis81, sa va traiasca minunea de Teodora!Retraiesc acum ce mi s-a intamplat mie acum un an,Doamne, parca a fost ieri!Sa va bucurati de fiecare clipa si sa dea DD sa terminati cat mai repede!Pup la cea mica si scumpa!
simo_75 spune:
crisis- sa va traiasca scumpika si sa va bucurati de ea.
Teodora e scumpa foc,are niste ochi minunati !
Sa va ajute bunul Dumnezeu sa finalizati cat mai repede si sa stati linistiti !
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
misha71 spune:
Wow Crisis! Felicitari! Sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
bubu73 spune:
Crisis, Felicitari! si aici.
E o scumpa Teo si va sta asa de bine.
Sa va bucurati de ea.
SoriLea spune:
Crisis, cred ca stii ce semnificatie are numele TEODORA = DAR DE LA DUMNEZEU
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea
crisis81 spune:
Va multumesc mult pentru cuvintele minunate. Intr-adevar este o minune si parca nici acum nu-mi vine sa cred ca am primit acest dar de la Dumnezeu. De aceea o cheama Teodora.
Va doresc tuturor aceasta fericire imensa. Nu pot sa cred cate FIVuri si alte prostii am facut si cat timp am pierdut.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
pogonici1977 spune:
crisis...dar cate are puiutul Teodora vostru??? ati term formele de adoptie??? sau abia ati inceput formalitatile??? acum e in plasament de urgenta la voi?? ptr la noi in piatra cam asa se procedeaza cu copii nou noscuti si abandonati..se dau repede in plasamnet de urgenta pe la fam cu PILE.. si apoi incepe adoptia
asi spune:
Crisis felicitari!Minunile vin cand ne asteptam mai putin .Nu conteaza timpul din urma ci conteaza timpul care va urma.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ioanaalice spune:
crisis felicitari! sa te bucuri de comoara ta si ea de voi!
ioana, mama lui Mihai
http://family.webshots.com/photo/2264295990103287451VZFvvq