M-am hotarat.........adoptie(60)
Raspunsuri - Pagina 14
Salviae spune:
Aveti dreptate! Am vrut sa formulez o intrebare mai lunga, dar m-am apucat tarziu si am terminat repede, fiindca a inceput emisiunea si nu am vrut sa pierd niciun minut. Am mai vrut sa scriu ca la copii de peste 2 ani s-ar acorda, conform proiectului de lege care zace in sertar, mai multe luni si la copii de peste 5 ani vreo 5-6 luni. Nu-mi amintesc din pacate cifrele si notita o am acasa, dar inital am planuit ca mesajul sa fie mai lung si mai amplu... O sa ma apuc luni si o sa formulez o intrebare mai lunga, care voi adresa ministrului muncii. Poate dansul ne va da un raspuns CONCRET si pe placul nostru ;-)
Manuelita spune:
Offff Asi, multumesc dar m-ai intristat Nu stiam ca se depune o cerere pentru treaba asta, credeam ca pur si simplu daca nu s-a facut recurs in nr respectiv de zile, devine de la sine definitiva sentinta
asi spune:
Partile din proces merg cu sentinta la trbunal si depun o cerere pentru definitivare.Bine ar fi sa devina automat definitiva.
Nu te intrista asta e partea cea mai putin nasola din tot procesul.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Manuelita spune:
Asi, pai in procesul de deschidere a procedurii de adoptie parte sunt si biologicii, deci si ei trebuie sa depuna aceasta cerere sau se depune doar de catre DPC?
merci mult
asi spune:
Teoretic toate partile implicate intr-un proces ar trebui sa definitiveze setinta.Cred ca in cazul asta parintii biologici nu sunt interesati de acest proces(asta in 99% din cazuri) doar DPC-ul e interesat pentru a putea face demersurile viitoare pentru copil.Doar ei folosesc sentinta definitiva in viitor si cred ca ei o definitiveaza doar.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
simo_75 spune:
SoriLea-pe videoteca de la Protv nu am fost eu Simona, am fost Atena si inca alte trei postari "sub acoperire" si reportera sau ce este care a vorbit cu D.nul Panait mi-a fragmentat postarile in 7 intrebari.Asa i s-a parut ei interesant
Cand a aparut stirea eram la job si nu stiam ce sa scriu mai repede ca sa aiba timp sa apara toate postarile.
Oricum multa "logoree" in van....ma asteptam la altceva.Tot asteptam ceva concret dar........tot ce am inteles a fost ca merge cu spaga.....desi pe urma a dat-o la intors.
eu chiar aveam o speranta in acest om dar........tot incerc sa ma gandesc ca poate poate....
Noi mai avem un pic si luam atestatul si deja mi-am adunat toate fortele si am dat zvon in tara.
Fetelor , trebuie sa fim niste luptatoare si sa triumfam la final.
Eu sunt o fire optimista si chiar de ar fii sa ma urc pe Intercontinetal si sa urlu in gura mare si tot o sa am ingerasul meu!!!Si cu steaguri....
Asa de mult m-a inrait ce am auzit ieri incat sunt in stare sa mut muntii din loc!!
Si inca ceva..eu am scris ca AS nu este pregatita si habar nu avea pe ce lume traieste el a zis ca vezi Doamne ,discutia trebuia sa fie intr-un loc privat...pai ce a inteles el fetelor??Ca am fost in parc???A fost la mine acasa!!!!!!!si indiferent unde ar fii fost purtata discutia nu avea scuze sa nu fie documentata..
Uff!! Ca mi-am spus naduful!!
va pup
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
SoriLea spune:
Imi amintesc care au fost intrebarile tale si care au fost raspunsurile, destul de evazive si nimik concret. Si eu ma asteptam sa ne dea o veste buna, ca se v-a schimba ceva odata cu venirea d-lui Panait in acest post.
Dar noi vom face tot ce ne sta in putinta, ca doar suntem niste luptatoare si pana la urma tot ne vom gasi ingerasii
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea
crisis81 spune:
In spiritul vestilor bune vin si eu cu una minunata. De azi in viatza noastra a aparut un ingeras mic, mic de tot, pe nume Teodora. Desi imi permit sa va arat poze nu-mi permit detalii. "Prietenii stiu de ce".
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
claudia72 spune:
Draga Cris sa iti traiasca minunea aparuta in viata voastra si sa va bucurati de ea.
MAMI DE BIANCA
Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.
SoriLea spune:
Crisis - sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea.Cat e de mica si ce frumoasa e, mi se pare ca si seamana cu tine?? Cat are Cris?
Sa va ajute DD sa finalizati cat mai rpd
Va doresc o viata frumoasa impreuna, pana la adanci batraneti
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea