M-am hotarat.........adoptie(60)
Raspunsuri - Pagina 11
misha71 spune:
Stiu Insa eu nu stiu sa povestesc asa de frumos si imi e teama ca povestea mea va suna sec si nu va ajunge la voi exact asa cum o simt eu.
O sa incerc, insa nu acum ca e cam tirziu
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
misha71 spune:
Manuela, oare nu ti-ar putea-o da intr-o vizita, mai prelungita?
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Salviae spune:
Eh Misha! Atunci ce sa zica altii, care au greseli ortografice Acele persoane n-ar trebui sa scrie? Eeee.....
Astept acele raspunsuri seci, fiindca vreau sa invat si eu de la tine
gabibociort spune:
Ce de vesti bune!!!Anca felicitari sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea. Multa sanatate.Misha, zau asa, tu care esti prezenta aici tot timpul pentru noi, acum vrei sa stralucesti prin absenta??? Vezi ca daca nu ne spui!!! Glumesc, daca nu se poate inca povesti, noi avem rabdare. Da nu foarte multa. Felicitari inca o data.Salviae, Sunny, voi nici o veste inca? Va sarut.Manuelita, eu nu inteleg (sau nu am citit bine legile) cum adica i-a expirat adoptabilitatea? Are o valabilitate, un termen? Ca si atestatul? Eu habar nu aveam de asa ceva. Oricum, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Rabdare, tutun si ceai de tei, asa ma incuraja si pe mine cinevaPupam toate fetele.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
mychydutza spune:
misha71, . astept povestea ......care nu poate sa fie seaca, in niciun caz...........
* za rabbit rules *
Manuelita spune:
Misha, si eu ard de nerabdare sa-ti citesc "prima intalnire" dar stiu ca poate mai e nevoie de ceva timp ca sa-ti vina cuvintele care sa oglindeasca fidel ceea ce-ai simtit, ca va veni o clipa cand vei simti ca poti si vrei sa povestesti :) si astept cu nerabdare ziua
Am incercat eu cu vizita prelungita, m-am oferit si sa ma mut temporar in respectivul oras........
Gabibociort, da, si adoptabilitatea "expira" dupa 1 an, ca si atestatul familiilor. Se reia atunci toata procedura, nu conteaza ca acel copil a fost deja o data adoptabil...
Siviaeda, 2-3 luni. Citeste postul lui Zambarici, incepe sa-mi para foarte familiar...diferenta e ca pe noi ne despart multe sute de km si putem merge numai la 2 saptamani la ea.....
Zambarici da' nici cu plasament nu merge?
maria_t1971 spune:
Buna fetele,
Dimineata mi-au spus colegele despre emisiunea aceasta difuzata ieri la PRO TV.
http://stirileprotv.ro/stiri/social/durata-procedurilor-de-adoptie-ar-putea-fi-scurtata.html
Va si sper sa fie un pas bun si cat mai curand !
Anca Wish spune:
Multumim frumos, fetelor.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
claudia72 spune:
Buna seara dragi mamici si viitoare mamici,
Pe langa vestile pe care le au Misha, Anca, va ofer si eu veste - pe 29.04 avem deschiderea procedurii de declarare a adoptabilitatii. Sunt cu sufletul cat un purice pana la termen.
Doresc sa le felicicit pe cele 2 noi mamici si sa facem galerie si pentru noi si pentru viitoarele mamici
MAMI DE BIANCA
Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.
SoriLea spune:
Cate vesti bune
Haideti fetelor sa-i facem galerie Claudiei pe 29 (mai e putin)
Sa fie intr-un ceas bun
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea