M-am hotarat.........adoptie(60)
Raspunsuri - Pagina 12
sunnyday07 spune:
Citat: |
Salviae, Sunny, voi nici o veste inca? Va sarut. |
Gabi, multumesc de intrebare .... eu ma gandesc ce cale sa apuc. Mi-am luat atestatul de la sfarsitul lui martie, apoi am vazut un baietel dar nu a fost sa fie (m-am framantat o vreme, am plans vreo 2 nopti dar fara a putea spune de ce pur si simplu nu era copilul meu).
Acum sunt in faza de "and now what?" - replica de final din "Finding Nemo" (pentru cine nu a vazut filmul - pestii dintr-un acvariu incearca diverse metode de a evada si de a ajunge in ocean, la final reusesc dar fiecare este intr-o pungulita de plastic legata la gura, cand ajung in ocean unul dintre ei intreaba "and now what?")
Cam asa si eu acum - statul roman ma considera o potentiala mama responsabila si eu ma intreb incotro sa apuc sa-mi caut copilul. Vreo saptamana am lasat-o mai moale pe motiv de sarbatori, dar de maine ma pun serios pe treaba.
Si bineinteles astept ce asteapta toata lumea pe aici - sa ne spuna Misha povestea ...
zambarici74 spune:
Buna seara.
Manuelita, nu merge nici cu plasament. Ni s-a spus ca daca schimba plasamentul copilului trebuie sa reia de la zero dosarul pentru declararea adoptabilitatii (nu am priceput ce legatura ar putea fi intre cele 2 situatii).
Nu pricep cum se aplica legea. De ce dureaza 3 ani sa declari adoptabil un copil abandonat in maternitate, cu mama cunoscuta, dar care nu a fost vizitat niciodata de vreo ruda de sange.
Mereu imi spun "Mult a fost, putin a ramas!" dar realist ar fi sa spun "Mult a fost si mult mai mult o sa mai fie!"
Zambarici
carmencat spune:
Felicitari fetelor, ma bucur mult de toate vestile bune.
Noi nu avem inca nici un semnal de la protectia copilului, inca nu au sunat sa vina acasa, inca... nimic.
Cred ca pana la urma imi iau inima in dinti si sun eu, chiar daca mi s-a spus sa nu sun, ca daca nu suna imediat nu inseamna ca ne-au uitat, etc.
Desi cu intarziere, va urez ca aceste sarbatori de Pasti sa va lase lumina si pace in suflet si sa ne aduca pe toate cu un pas macar mai aproape de copiii nostri. Hristos a inviat!
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
claudia72 spune:
SABINA SA ITI TRAIASCA FRUMUSETEA DE BAIAT
Sa cresti mare si cuminte,
Multi ani de-acu-nainte
S-ai parte de fericire
Sanatate si iubire,
De tot ce-i mai bun pe lume
LA MULTI ANI RARES !!!!
LA MULTI ANI SI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE GHEORGHE, GEORGETA ETC......
MAMI DE BIANCA
Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.
maria_t1971 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR PUITILOR, MAMICILOR SI TATICILOR CE ISI SARBATORESC ASTAZI ONOMASTICA !
maria_t1971 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia72 Buna seara dragi mamici si viitoare mamici, Pe langa vestile pe care le au Misha, Anca, va ofer si eu veste - pe 29.04 avem deschiderea procedurii de declarare a adoptabilitatii. Sunt cu sufletul cat un purice pana la termen. |
Claudia draga mea, Dumnezeu sa va ajute si sa fie cu voi in fiecare zi !
si nu in ultimul rand o mica galerie
maimutzak spune:
http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/afla-totul-despre-adoptiile-in-romania-joi-la-videochat-www-stirileprotv-ro.html
SoriLea spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor
Fiti pe faza la ora 21 la PROtv videochat, va vorbi Bogdan Panait de la ORA
Sper din tot sufletul sa ne spuna ceva de bn, sa se schimbe ceva la legea asta....,sa ne usureze drumul spre puiutii nostrii.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea
simo_75 spune:
Fetelor sper ca va uitati la videochat cu d.nul Panait.
Nimic concret!!!!!!
Ma dispera chestia asta.
La intrebarile puse de mine si la care mi-a raspuns d.nul Panait (am fost printre primele care a postat comentarii ) nu am auzit nimic din ce nu stiam.Credeam ca aud ceva nou, cum e si titlul.
Sa speram totusi ca va fii bine.
La intrebarea d.rei "se adopta pe pile?"-din ce spune el eu inteleg ca DA.Asa ca .................e oficial se pare.
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga