Copilasi de Iulie-August 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
g_ioana spune:
Neatza,neatza
LA MULTI ANI PESCARUS DELICAT,SA CRESTI MARE SANATOASA SI NOROCOASA!!!pupacim si pe Papadika sefa si big sister Catrina
Roxi super tare doarme Eva
Viviasanatate bunicii!
Andreeap te asteptam cu vesti bune despre Pupi
Io-s bagata-n priza dis de dimineatza,am spalat mocheta de pe hol,acu vreau sa fac curat in dulapul mandrei,cred ca arunc juma ca i-au ramas mici...iar la 11 ne pregatim sa-l urmarim pe tati la tv,ca arbitreaza un meci televizat
hai sa avem un week-end minunat,pupicei
szivarvany spune:
Papadie, sa-ti triasca Soficu` si sa aveti parte de tot binele din lume !
Noi am gatat toate pregatirile de Pasti, Giulia a vopsit oole, am sa vi le arat. Azi am fost pe afara, aici e tare insorit si frumos.
Pupam trupa.
Paste fericit si LMA Florilor !
Aici pozele de azi din parc si cu oole
Recomand vopsele "sidef marmorat" scrie pe cutie, sunt niste chestiuni la pliculet, din care pui cateva picaturi pe manusi si freci oole fierte si racite, Giulia s-a distrat de minune, apoi a lipit abtibildurile. M-am scos de-acum incolo, le va face ea
Edit sa mai zic: am folosit doar culorile, fara sa mai punem luciu, asa fain luces. Singura bub ar fi ca albastrul e ca verdele cand se usca
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
Dorsilia spune:
Paste fericit tuturor celor ce-l sarbatoresc azi!
LMA Sofia pt ziua de ieri!
am fost prea trista ca sa pot sa mai scriu din 10 incoace, stiti si voi de ce...
nici acum nu ma simt altfel asa ca ma retrag o vreme pana ma adun
Sarbatori linistite sa avem cu totii!
Doamne ajuta!
cristalina spune:
[ La multi ani tuturor celor ce si-au serbat ziua numelui azi!
Papadie, sa va traiasca printesa si sa va umple viata de bucurii alaturi de surioara ei!
Paste Fericit tuturor celor ce serbeaza azi si sarbatori fericite in contnuare!
O seara frumoasa si o noapte linistita sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
carmenp spune:
cu intirziere,
la multi ani, sofia! si la multi ani tuturor florilor! sa fiti sanatosi cu mic si mare
roxanaz spune:
buna dimineata!
Paste fericit pentru noi astia minoritarii (Daria, Caro ) si la multi ani pentru floricelele de ieri!! sa fiti cu totii fericiti si sanatosi si plini de bucurie!!
la noi e vaaant si se face din ce in ce mai rece. tot ma bucuram ca a venit primavara.... se pare ca a trecut deja
pupici tuturor, fug la masaj si sper sa revin later.
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Semnam rapid condica, suntem amandoo la birou
Am o stare de kko, de fapt sunt un pachet de nervi si nimic nu ma linisteste, nu stiu dc. De ieri dimineata una`ntr`una tun si fulger
Paste fericit
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
alunelsialbinutza spune:
Neata!
Semnez si eu rapid condica. Am fost in we la baietii mei. N-are fi-miu nicio treaba. Ne-am iubit juma de ora si ... gata s-a dus in gradina sa mai planteze niste iarba. Seara s-a mai matait un pic cu mine si gata
Dupa Paste cred ca isi continua gradinita la Dragasani, ca aici nu mai am cu cine sa il las.
Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 8+
poveste Bradut
bebe surpriza
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Uite ca am ratat ziua Pescarushului... Papadik, cu intirziere, primeste te rog si felicitarile mele!!! Sper ca sunteti bine cu totii!
Noi suntem iar muciosi, dar in special eu si Tudor... - in weekend am iesit la plimbare profitind de vremea frumoasa, pe tati l-am sarbatorit in familie si una peste alta weekendul a trecut ca gindul...
Am vazut poze frumoase de printesa adormita si de fratior la plimbare (pup Roxana) precum si poze cu Giulik fericita si cu oua inrosite - tare frumos v-au iesit! (Bre Daria - acum de sarbatoare te-au apucat toate cele?? Uite aici o ca sa-ti treaca!)
Am vrut sa va pun un filmuletz sa vedeti cu ce se distreaza ariciul, dar webshots-ul imi zice ca e prea mare... oricum i-am adus impingaretul pe care l-a avut stefan si acum il plimba singurel prin toata casa...nu va zic ce haios arata cum impinge la el cu funduletzul in spate si uitindu-se mindru in jur la isprava lui!
Sunt pe aici...o saptamina buna va urez!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
BLUE ANGEL spune:
neata si de la noi !!!
sunt varza ...am pierdut notiunea timpului si-mi cer scuze ca nu am apucat sa urez Paste Fericit respectiv La multi ani floricelelor !!!
dupa ce vineri spre sambata l-am pazit pe coco cu temp de la dintzoc ...
sambata spre duminica si azi noapte l-am pazit pe Luca , cu febra de 40 de grade ..nu am crezut ca voi vedea vreodata temp asta ...
urata viroza ...saracu' mai este si-n vacanta ...
noi mergem dupa regula din Craciun in Pasti ...
asa ca ma astept sa urmeze coco ...
deci distractie maxima !!!
asa ca va urez sanatate multa ..ca-i cea mai pretioasa din lume !!!
pupam si saptamana usoara