Copilasi de Iulie-August 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicia macar acum stiti cit de cit ce aveti. Casa este din caramida, nu din lemn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia, mult spor sa aveti....e bataie mare de cap pana se finalizeaza o casa...Cu alergia, stim si nu stim...tot tr. sa facem cercetari...acum Andreea poate sa stea ceva mai mult afara(banuim ca de la calciu) pana sa-i iasa petele(adica, cam 1 ora).Speram si noi ca fiind copil se mai produc schimbari in organism.

Dincolo te costa o groaza de bani...sper sa nu fim nevoiti sa aungem asa departe(si la propriu si la figurat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pako,
dc nu vi-au facut testele cutanate ? Noua ni le-au refuzat sub 3 ani, dup`aia le-au facut.
Bine macar ca domnisoara ta poate sta mai mult afara

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sa stiti ca alergiile se mai rezolva si cu varsta. De exemplu Vic era alergic la praf, puf, polen in asa hal incat in aprilie-mai nu puteam sa il scot in parc fara sa ii dau claritine. Acum s-a mai rezolvat, practic anul trecut cred ca i-am dat de maxim 5 ori intr-un an intreg.

Si cu alerhgiile alimentare la fel a fost, au trecut cred aproape toate. Numai alergia la penicilina nu am incercat inca sa o retestez.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

...daaa, asa zic si eu...bine ca poate sta afara cat de cat...
face si teste cutanate...mergem la bv.

Alergiile la copii cum apar asa pot si disparea...asta speram si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pako - ti-am vazut puii - ce au crescut si ce frumosi sunt!!! Si ce seamana intre ei - ca doua picaturi!

Fetele, eu in curind o iau spre casa si nu mai intru decit martea viitoare - va pup pe toate, va urez Sarbatori Pascale fericite si mai ales linistite!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pup gagicute
Oliv haide maaaah. iar m-ai spus (am fost la shoppig... de cioburi am luat numai jmecherute de bucatarie. si am mai fi luat... noroc ca eram contra cronometru)
Felicia sper sa fie mai bine Andreea.. cum zice si Andries, poate mai dispare alergia in timp. pupicei!
Gabi distractie placuta in mini-vacanta!
Andries si eu sper sa arate bine Victor... chiar ca au ceva teme de dat educatoarele alea..imaginatie!
Lia, eu fac mielul ff simplu - pulpa frecata cu sare si piper, pusa in tava, torn deasupra ulei si jmnatate de pahar de vin si la cuptor. cate 40 de minute pe fiecare parte, acoperit, apoi fara folie cam 30-40 minute la grill sa se rumeneasca. in ultima parte asta de rumenire o stropesc la fiecare 10 minute cu sucul format. iese excelenta de fiecare data. nu iti fie teama de vin, se evapora tot alcoolul, asa ca pot manca copiii fara probleme. nu pun nicio leguma sau verdeata pentru ca mi se pare ca iau din aroma. garnitura spanac cu lamaie, ciuperci la gratar sau chiar doar salata verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Am vazut casutza Viviei,arata super..si mie imi place mai mult maro acoperisu decat rosu
Si am admirat puiutii Feliciei,mamaa ce mare s-a facut Liviulica...bine ca s-au mai rezolvat cu Andreea
Nici eu nu stiu daca mai intru...asa ca va urez sarbatori fericite si PASTE FERICIT SI LINISTIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Daria sanatate si tie si Giulikai!
Roxana, merci de reteta, vinul de care e musai sa fie? alb sau rosu?

trec la hranit copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

vin alb, cel rosu nu merge cu carnea tanara de miel, ii acopera aroma.

Mergi la inceput