Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)
Raspunsuri - Pagina 5
vias spune:
vrea cineva ceai???
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
A_driana spune:
neata burtici
camy_pus, eu as bea un ceiuc de menta
laura, bravo ca ai reusit sa pui linkul, numai eu sunt asa zapacita si nu reusesc .....mai incerc poate totusi...
menics, imi pare tare rau ca situatia ii asa tensionata, dar cum spuneau si fetele, bebelul l-ati facut impreuna, nu doar tu...si nu-i bine sa te superi, ca ii face rau la bebe, stiu ca pt noi cele din ,,exterior'' ii usor sa vorbim, dar incearca sa te linistesti si sa te gandesti la mogaldeata aia mica din burtica...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
6
laurairina13 spune:
Neata la fete!
Menics, O sa vezi ca se rezolva toate..mai devreme sau mai tarziu. Asa e viata, tre sa fim mereu incercate..
Cel mai important e sa va doriti voi doi, parintii, bebele! Restu mereu o sa comenteze, o sa fie contra, o sa isi dea cu parerea! Incearca sa nu mai pui la suflet, chiar daca stiu ca e greu!
mda..cand ma laudam si eu ca ma simt mai bine, aseara..iar am avut o noapte de pomina, dureri stomac, imbalonata..etc Azi la fel! Nu-i a buna..poate totusi o sa fie bine dupa primul semestru
Laura, 8+
poze
Pirelia spune:
Neata tuturor,
Chiar asa Manu, nu are rost sa-ti faci zile negre pentru asta. In fond si celalalt copil al sotului tau se va adapta, nu are de ales. Ca vrea, ca nu vrea, copilul tau tot o sa se nasca si o sa fie fratiorul/surioara lui. Nu conteaza ce spune acum. Si apoi, cred ca sotul tau ar trebui sa-si ia rolul de tata in serios si sa-i aminteasca de faptul ca el e tatal si se va face dupa cum vrea el nu dupa cum vrea copilul.
Dar vorba celorlalte fete, voi sunteti cei care decideti. Dar nu suparara bebelul din cauza acestei situatii. Este ceva trecator. Si in cazul meu iubitul nu vrea sa spunem nimanui deocamdata, dar o sa vada el cand o sa incep cu starile de rau cum se va descurca. Si atunci sa se pregateasca de tirul intrebarilor.
-i multi pentru toate fetele si o zi cat mai buna.
Viitoare mamica in culmea fericirii 4+ (6+)
menics spune:
buna dimineata, va
am dormit prost , ma simt ca naiba dar va multumesc pentru sfaturi, problema este ca viitorul meu sot este "amenintat " de copii ca vor mai trece pe la elbla, bla, el este bulversat ca si mine, nu si-a inchipuit o astfel de reactie a copiilor - sunt 2 , faza este ca amandou baietii au nunti in vara asta... deci un tambalau in toata regula,exact ce nu mi-a dorit,exact ce i-am tot explicat de 3-4 ani de cand suntem impreuna, de fapt asta a fost motivul pt care nu am acceptat pana acum sa ne casatorim... pentru ca nu ma intereseaza averea lor, vreau familia mea si liniste, iar daca ei nu sunt in stare sa mi-o ofere, ma mut la mine acasa cu bebe si gata, eu nu imi aduc coppilul intr-o familie in care nu este dorit... mai grav este ca l-au lovit "sub centura" spunandu-i ca le-ar fi rusine ca tatal lor la varsta asta sa mai faca un copil.. sunt dezamagita in primul rand...
ne-am gandit ieri... poate spune " asta este au am decis , treaba voastra..." dar ce liniste am avea noi , eu mai ales stiind ca el tanjeste , normal pana la urma dupa copii lui... NU ASTA NU!
cam asta este povestea,
Manu 8+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
laurairina13 spune:
Pirelia,nici noi nu am anuntat familiile noastre'fericite'
La fel si logodnicul meu..zice sa mai amanam tiru de intrebari si comentarii
Oricum, deja am ocolit familia lui de vreo 2 -3 sapt de cand mi-e rau..si probabil ca daca nu ne afisam amandoi in peisaj cat de curand...incep banuielile
Laura, 8+
poze
raluci_b spune:
neata
6+
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Raluca&year=2009&month=11&day=28&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
dienutze spune:
Neataaa!
Haideti la o cafeluta mica si slaba, macar cafeluta slaba
Eu sunt foarte buhuhu azi, am un tren in cap, dar beau cafeluta si sper sa treaca!
Sa avem o zi frumoasa!!!
6+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus vrea cineva ceai??? Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe pe care mami l-a visat ca e POZE |
O cafea ar cam merge
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
Pirelia spune:
Accept cafeluta, dar sa fie foarte putina, pe fundul cestii, nu mai mult.
Manu iti urez sa re rezolve cat mai curand problema ta. Si apoi, daca tot se vor casatorii oricum nu vor mai avea destul timp pentru a va vizita. Fruntea sus, daca lor le este rusine sunt niste .... .
Am uitat sa va spun ca au inceput greturile sa ma viziteze, deocamdata doar dimineata.
Viitoare mamica in culmea fericirii 4+ (6+)