Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)
Raspunsuri - Pagina 4
menics spune:
buna seara fetelor, harnicutelor
eu sunt in butoi, pana mai devreme am fost nervoaa, dar acum m-am linistit, imi impun de fapt, dar am o stare aiurea de tot, ceva gen depresie m-am pregatit pt controlul de maine...avem mari discutii pe tema bebe in familia asta, m-am saturat , eu nu asta vreau pt copilul meu , poate ma enervez si-mi fac bagajul si plec , mi-l cresc singura in liniste... nu mai suport tensiunea asta aparuta de o saptamana.
Manu 8+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
simina_kin spune:
Pt fetele care vor sa puna un link la semnatura:
1.copiati acel linck la profil personal
2.scrieti asa: [ url ="linkul " ] bebe [ /url ] sau ce cuvant vreti voi intre paranteze , dar nu uitati de ghilimele si sa nu bagati spatiu nicaieri, eu am pus spatiu ca sa apara exemplu
3. da-ti salvare la profil, ca sa va apara mereu
Daca nu ati inteles mai explic, sau vedeti prima pagina
8+
Mariana
BoboMom spune:
Of, Manu, imi pare rau ca e asa tensionata situatia la tine. Care e problema lor? Si eu am o stare ciudata azi, dar nu din cauza cuiva anume, pur si simplu... cred ca hormonii sunt de vina.
Laura 8+
menics spune:
laura, treaba e complicata rau si se complica pe zi ce trece, cel mai rau este ca vin sarbatorile si nu asa trebuiau intampinate
Manu 8+
menics spune:
va pe toate,
eu beau un lapte si ma bag in patla...si maine e o zi...
Manu 8+
BoboMom spune:
Simina, eu mai sunt pe-aici! Mai am juma' de ora si ma duc acasa. Acum incerc treaba cu linkul. Scuze ca nu m-am uitat pe prima pagina!
Laura 8+
dana n. spune:
Si eu sunt pe aici. Ma lupt cu niste arsuri...in rest suntem bine.
------------------------
9+
Albume foto
vias spune:
buna dimineata gagix..
...iar mi-e rau......dar sper ca nu ma mai tine mult ...pana atunci...RABD
Menisc imi pare sincer rau pt ca trebuie sa treci prin asta...dar nu-ti supara bebelusul....el nu merita asta..poate ca nu ar fi rau sa pleci cateva zile macar sa va punet toti ordine in ganduri...si apoi spune fiecare ce vrea....nu stiu...merg pe principiul ca amandoi ati facut copilul...este decizia voastra....a nimanui altcineva....
Daca exista bebe, este pt ca ati vrut amandoi...nu copilul sotului...nepotul, soacra...
Cel mai important acum este bebelusul din burtica, el nu trebuie sacrificat pt ca iubitul tau are un alt copil...care nu vrea sa aibe un fratior...dar ce tu cu cine ai facut copilul??..cu fratiorul???
...nu stiu....gandeste-te ca bebe din burtica simte tot...si nu merita asa un inceput in viata...are si el dreptul la viata!
Sper sa fii puternica, sa-ti lumineze DD mintea sa iei cea mai buna decizie.
Adriana...sper sa reusesti si tu sa-ti pui la semnatura "bebe"...mai incearca....ai sa reusesti....
...u mananc ca sparta...ca poate poate imi mai trece greata asta...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE