Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Merci pt urari, dar mai sunt doua luni jumate pana la ziua mea.

Laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope2009 spune:

Fetelor, revin cu o intrebare pentru gravidutele cunoscatoare:
Ce parere aveti de cafeaua decaf? Eu de cand am aflat ca sunt graviduta am schimbat pe decaf, e oare ok sa beau una pe zi?
oops ...mai am o intrebare , voi folositi lac de unghii/oja?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

pishko, bine ai venit si bebe sanatos si la termen

fetelor mi-am facut niste cartofi fierti in coaja si i-am mancat cu unt si delicat, initial trebuia sa fie cartofi pai dar nu mai am rabdare sa tot prajesc pe ei ....dar atata de buni au fost asa cu unt, m-am lins pe degete, am mancat si din portia lui sotulica, parca n-am mai mancat de cand is........traiasca mancarica ca buna ii

-ici la mamici pe burtici

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

6

Mergi la inceput

Hope, eu nu folosesc lac de unghii/oja (implicit acetona). Am citit ca e ok, dar prefer sa nu folosesc chimicale de care ma pot lipsi acum. Cat despre decaff - orice produs decaff mai are urme de cofeina, dar fireste mult mai putin decat cafeaua naturala. Se spune ca poti bea doua cescute de cafea pe zi sau sucuri cu cofeina (gen Cola), dar din nou, eu am renuntat. Mai iau cate o gura (mi s-a intamplat o data pana acum) de Cola de la sotul meu de pofta, dar atat.

Laura 8+

Mergi la inceput

Of, incerc sa-l pun pe bebe la semnatura si nu reusesc - chestia de pe babystrology.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna feteleor!
bun venit noilor -dutze ...sarcini usoare si la termen va doresc!
MSymo si eu am RH-...sotul RH+, asta este din pacate...nu este imposibil sa ducem sarcina la termen...trebuie doar sa fim precaute...si sa ne facem lunar analizele ca la carte legat de anticorpi.

Elara am citit...chiar am avut impresia ca am si raspuns....e posibil sa fi omis poate din cauza ca ma simt atat de rau ...citesc tot ce scrieti...numai ca din cauza ca ma simt rau nu reusesc sa scriu despre toate...nu va suparati, da?...nu o fac intentionat...

Krelia

...eu ma simt iar rau...precis o sa ...ca simt asta....e aproape sa vina...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Fetele am facut completarile la lista si-am adaugat si burticile noi.
Pentru cine nu stie..nov.dec==Simina_kin"deocamdata" , si cum v-am mai spus, dc aveti date de completat trimiteti PM pe contul meu(simina) ,ori aici , dar pana reusesc sa citesc , sa nu dati cu rosii

Mergi la inceput

Camy, imi pare rau ca nu ti-e bine. :( Daca ai chef, poti sa-mi spui si mie, te rog, cum ai facut ca linkul la babystrology sa zica doar 'bebe'? Sorry, da' habar n-am cum sa fac asta. Poate n-oi fi citit toate instructiunile... Merci!

Laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

laura , nici eu n-am reusit nicicum sa pun ,,bebe'' de pe babystrology.com....desi camy_pus a fost draguta sa-mi explice eu tot n-am inteles, daca totusi tu pricepi spune-mi si mie ca tare imi place cum arata.

somnic usor burticute eu am sarit in patuc, ca la dimineata cand suna ceasul ii crima si pedeapsa

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

6

Mergi la inceput

Somn usor, Adriana! Camy ti-a explicat aici sau pe PM? Ca tocmai am intrebat-o si eu...

Laura 8+

Mergi la inceput