Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (293)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

cum s-ar putea termina criza financiara. scenariu:

E august, un mic oras pe malul marii ..., in plin sezon, ploua torential de citeva zile, orasul arata de parca ar fi parasit.
Toti au datorii si traiesc din credite.

Din fericire vine un rus bogat la un mic hotel cochet. Vrea o camera.
Pune o bancnota de 100$ pe masa receptionerului si se duce sa vada camerele.
Seful hotelului ia repede bancnota si se duce repede sa plateasca datoriile la macelar.
Acesta ia bancnota si se duce repede sa-si plateasca datoria la crescatorul de porci.
Acesta la rāndul lui se grabeste sa-si plateasca datoriile la cel ce-i livreaza furaje pt. porci.
Cel cu furajele insfaca bancnota si alearga la prostituata pe care nu o mai platise demult. In timpurile astea de criza pina si ea oferea servicii pe datorie!
Prostituata ia bancnota in mān#259; si se grabeste spre hotel, unde fusese cu clientii ultimele d#259;#355;i si unde ramasese datoare, si pune bancnota pe masa receptionerului.

In acest moment coboara rusul, dupa ce a inspectat camerele, spune ca nici o camera nu-i place, isi ia bancnota si paraseste orasul.

Nimeni nu a castigat ceva, insa intregul oras traieste acum fara datorii si priveste optimist in viitor !

Uf!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Sabina, e tare Gh, a iesit sa cunoasca vecinii :)

Gabitz, asa deci, induceai in eroare ca parca ar fi Ghighi la joaca :)

Valentina, pai eu vreau usi normale sa le pot incuia cand e cazul, daca as avea altfel ar fi numai de joaca.

Teo, da la mine nr,. tel. nenea mesterul,poate ma rezolva si pe mine.

Erina, sa va distrati in concediu, aveti si companie pe masura, cred ca o sa iasa super. Daria e o scumpa !

Prisi, sa-ti fie de bine relaxarea prin infrumusetare. Daca o ajuti pe Yaia poate-mi dai si mie o mana de ajutor la calcat, si eu as calca absolut tot, inclusiv fatza mea din cand in cand e cam sifonata :)

Carpatino, spor la treaba ! Ce mai face pitica ?

Betty, pai nu ziceai ca-l scoti de la gradi ? Cam bolnavior puiul, si daca ai citit la subiectul cu pricina despre cresa asta, cica n-ar fi de mirare ca-s asa bolnavi copiii si ca vin muscati acasa. Of !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

eu duc din ce in ce mai mult dorul aparatului foto, are copilul asta niste faze-n el de tot dragul. e baiat mare de-acum, a crescut mult si are un corp frumos proportionat (cra-cra). azi a mancat 3 castronele cu ciorba de loboda si stevie, nu se mai satura .
nu v-am zis ce minunat e aparatul alade curatat cu abur ....super. din pacate nu am timp sa-l folosesc cat as vrea, e prea periculos cand e ghighi treaz si cand doarme se aude ( caci n-am usi ). L-am pus de 2 ori cand a fost afara cu tati. am curatat toate petele de mancare de pe mochete.l-am verificat si e bun si pt aragaz, dar nu l-am finalizat.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

lipsesc multe fete, unde sunteti Marunzika, Cecilia, Diwana, Maria, Yaia, Alinush, Ramonarosca, Ramonaiani, Roxana, Dantje, Afibebe, Celia, Rodi nu ma lasaaaaaaaaaaa sa srcu

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

nu v-am zis ce minunat e aparatul alade curatat cu abur ....super. din pacate nu am timp sa-l folosesc cat as vrea, e prea periculos cand e ghighi treaz si cand doarme se aude ( caci n-am usi ). L-am pus de 2 ori cand a fost afara cu tati. am curatat toate petele de mancare de pe mochete.l-am verificat si e bun si pt aragaz, dar nu l-am finalizat.

despre ce aparat vorbesti surata?

p.s. tare scenariu ala.. pacat ca nu merge si-n realitate la fel de simplu..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!
Am vazut multe poze tare frumoase.
Vad ca pe aici se pregatesc deja vacantele, sincer nici nu m-am gandit la asta pana acum. Asteptam sa treaca Pastele intai.
M-am gandit sa va pun si eu niste poze cu mandrusca, unele sunt facut de ziua lui tati la tara la parintii lui, noi avem aparat dar nu prea il folosim, de cate oro plecam pe undeva il uitam acasa.

http://www.flickr.com/photos/21859608@N04/3441172225/in/photostream/

Erina mi-ar face placere sa ne vedem, noi mergem des in Tineretului, dar putem sa mergem si in alta parte.

Sabina ai baiat mare de acum, trebuie supravegheati cu atentie.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara

am ajuns si eu acasa , ce bine e sa nu ai treaba
Miru deseneaza si e foarte preocupata , tati e pe drum asa ca mai stau si eu un pic

Greyeras e tare dulce si frumoasa Adelina, nu stiu de ce te plangi ca nu mananca, ca arata foarte bine

Papanash eu i-am luat soacrei cadou de Mos un aparat din www.quelle.ro/ro/q4r/weisseware/elektrokleingerte/staubsaugerampzubehr/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT01JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD01JmZoX3NlY29uZGlkPXJvXzEzNTY4OCZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTUmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmcm9fUk8lMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzM0ODMlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzM0ODNfcm9fMzQ4NCU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMzQ4M19yb18zNDg0X3JvXzM0OTYlN2QmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-135688/index.html" target="_blank">asta si e foarte multumita, il mai iau si eu din cand in cand si fac covoarele, ies super faine , sa ai spor

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput