Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (293)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

.neata
sunt prin zona, numa n-am energie de forum....
totusi, va impartasesc patania zilei.Ca sa vedeti ce se intampla cu baietii fini si delicati

http://armonii.blogspot.com/

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina multi -ici lui Gh, tare faza ce sa zic, mi-l si inchipui in pijamalute la poarta

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sabina - tare faza...sper ca n-a racit.
bebeka - da...era fain costumasul ala de om de zapada.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

prisi, in strada, nu la poarta.....

gabitz, e deja racit , iti dai seama...

am citit din urma, empatizez cu voi la tpate p[roblemele, n-am putere sa raspund la toata lumea din pacate, da o trag de urechi pe Erina care nu stiu ce vrea....sa fie scheletron??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

prisi, in strada, nu la poarta.....

gabitz, e deja racit , iti dai seama...

am citit din urma, empatizez cu voi la tpate p[roblemele, n-am putere sa raspund la toata lumea din pacate, da o trag de urechi pe Erina care nu stiu ce vrea....sa fie scheletron??

aoleu , pai trec si masini pe acolo? la noi la curte toate portile stau incuiate cu cheie

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

norocul e ca trec maxim 5 masini pe zi.
ce sa mai zic....zavor obligat de-acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Yaia e un dulce Tudor,chiar si fara zulufi
Bebeka ce draguta si cocheta e Rebeca!
papanasho ce de pozne face Ghighi..
Sabina ce tare e Gheo,dar cred ca ti-a stat un pic inima in loc..
Babylina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Salutare... de venit si de plecat... ca iar am multa treaba de facut - noroc ca pe la noi lumea mai e inca in vacanta

sabinescu.. crezi ca cercetatorii nu pot fi legati de fustele mamelor?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Erina, incredibil ce vigilenta esti! Ai dreptate cu foto 39, ne-ai ghicit. Dupa ce ti-ai dat seama, dupa lenjerie? Raman datoare cu o cafea/suc/prajitura (dietetica) la primul meu drum in Bucuresti.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou. Am cam terminat treaba,mai am de pregatit ceva pentru cina. Daria face iar mofturele al papa in rest e OK. A poftit la migdale de la mine. I-am dat.

Teodora cred ca va fi OK si cu compania aceasta. Eu am facut o gluma neinspirata pentru ca ai facut detaliile zborului publice.

Bebeka, super tare Rebeka. Ce as vrea si eu sa manince Daria fructe. Inafara de banana rar gusta cite ceva.
Despre tuns, sa nu crezi caal Darei e foarte uniform,mai ales dupa ce ii scot caciula sta zbirlit in troate partile. Mie mi-a parut un pic rau ca am tuns-o dar m-am hotarit sa o tund dupa ce am vazut poze cu o fetita de-a lungul a 5-6 ani, in fiecare iarna-primavara era tunsa iar la final parul era des si foarte frumos. Am zis ca decit sa imi para rau mai bine incerc desi multa lume zice ca e baietel pina vede cercelusii. Cica rasul in cap ar da rezultate cu indesitul.

Prisi multumim pentru compliment. O imbrac mai funky de cind e tunsa. Parca nu mai merg volanasele...

Sabina super tare Gheo. Si Daria e invatata exact la fel(mai putin alaptatul)dar asta nu o impiedica sa plece departe de mine.
Nu stiu ce o sa ma fac la mare pentru ca mai nou oriunde vede o fintina,un lac vrea sa se bage in apa. Nu are frica de nimic si e foarte curioasa. In rest ma asculta, stie de “asteapta”.
Cit despre slabit, crede-ma e nevoie. Am gleznele subtiri, clasica silueta para. Macar de as fi fost o clepsidra...

Andreea se accepta cu mare placere bautura dietetica, numai sa ne intilnim!!! Sa stii ca vazusem photo-ghicitoarea de mai mult timp si l-am recunoscut dupa fetisoara dar am zis sa las pe altcineva sa raspunda.

Mamici se vede ca sunteti ocupate. Cind o sa intru si eu in priza vineri si simbata nu o sa imi vad capul de treaba...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sabina,mai vroiam sa iti sopun caar fi fost cool sa il fotografiezi pe Gheo. Oricum postul de pe blog e descriptiv ca o fotografie.

Am si eu o "poza" de acest fel povestita de mama mea. Cind am fost plecata in Germania,intr-o dimineata bichi l-a rugat pe Matei sa o tina pe Daria ocupata pina ii pregateste laptele. Probabil Daria nu a vrut sa mai stea in pat si deodata i-a vazut pe amindoi tinundu-se de mina, desculti, in pijamale,in pragul bucatariei...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput