Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (293)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Intru rapid sa urez sarbatori fericite celor care sarbatoresc weekendul asta Pastile .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Asa de inceput si ca sa mai iesim putin din tristete. Eu nu citisem pe forum de Emma, mi-a zis Sabina azi... E atat de trist ca nu mai e loc de micile mele vaicareli.

Dar cu titlu informativ, am reusit sa omor aproape toti pestii. Am primit o substanta noua sa pun in acvariu, eu zic ca am respectat instructiunile. Nu stiu ce sa s-a intamplat, Alex nu a vazut inca. Nu stiu cum ii voi spune, deocamdata doarme. Mai e un singur clovn din cei 2 si ala pe moarte.

In rest toate imi ies pe dos, dar sanatate sa le dea Dzeu ca restul nu mai conteaza. Ca tot vorbim de sanatate, am decis extrem si cu de la mine putere sa bag copiii pe antibiotic. Nu se mai termina tusea, lui Andrei ii crescuse iar febra, si dupa patania trandafirasului cred ca e mai safe asa. Mai ales ca eu nu prea am cand si cum sa alerg mereu cu ei sa ii verifice daca se aude ceva la plamani.

Insa ei sunt ok, am iesit si afara. Alex s-a dat cu rolele, iar Andrei nu se mai dadea jos din leaganul improvizat dintr-un cauciuc. Sunt absolut minunati si cu toate zambetele lor frumoase tot imi simt sufletul greu acum.

Va imbratisez cu drag pe toate, iar pe cele cu care nu ne mai auzim pana la Paste, va doresc sa aveti un Paste fericit, linistit si plin de lumina.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Seara buna fetelor!
Vad ca e liniste pe aici, am intrat sa vad ce mai faceti, spre rusinea mea nu mai deschid calculatorul decat foarte rar si atunci doar ca sa pun muzica la fata.
Nici nu stiu cu ce sa incep, noi suntem bine, Adelina e pe zi ce trece mai minunata si creste si incep sa o vad cu alti ochi, nu mai e bebelusul meu scump si mic, acum e o mica domnisorica care stie precis ce vrea si cand vrea.
Mai tot timpul il petrecem afara la locul de joaca sau la bloc cu ceilalti copii. Acum plange langa mine ca vrea "pis, pis", melodia ei preferata.
Si-a mai revenit si cu mancarea, asa ca a mai pus si ea ceva la kilograme, nu mananca asa cum mi-as dori, dar e bine facem progrese, refuza inca cu indarjire pestele, ficatelul. Aici deja m-am resemnat.

Sper sa mai intru curand pe aici si urez tuturor Floriilor de maine "La multi ani!".

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

La multi ani celor care isi serbeaza astazi onomastica!!!

Tot o floare pentru voi:
www.youtube.com/watch?v=QOy_9kl53qw" target="_blank">Floare de colt-Ducu Bertzy
Sa aveti o zi frumoasa alaturi de cei dragi!!!

Bebeka petrecere minunata iti doresc!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana o imbratisare mare. O sa isi revina copiii, Alexandra va iubi la fel de mult si noii pesti.
Nu uita ca in spatele fiecarui nor e o raza delumina.

Greyeras, ce bine ca ai mai scris!!! Pupam pe Adelina dulce!!!Sper sa ne revedem macar la aniversarea de 2 ani a copiilor.

O zi relaxanta tuturor!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Paste fericit celor ce-l sarbatoriti azi!

La multi ani florilor!

Voie buna tuturor!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Paste fericit celor care il serbeaza azi!

la multi ani! tuturor florilor!

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani tuturor florilor ,mamici,tatici sau prichindei, sa aveti soare in suflet !!!

Sarbatori fericite celor ce azi sarbatoresc Pastele !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna ziua, fetelor!

LA MULTI ANI SI O ZI PLACUTA IN CONTINUARE TUTUTOR FLORILOR!

SARBATORI PASCALE FERICITE PLINE DE LUMINA SI CALDURA tuturor celor care astazi sarbatoresc Sf Pasti!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

O dedicatie speciala si un mare, mare pentru nepretuitele noastre flori Ana Iasmine de Pico si Iris Maria de Ripley
Sa cresteti mari,sanatoase,frumoase si delicate asemeni florilor al caror nume il purtati!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput