cadou pentru un baietel de 8 ani

cadou pentru un baietel de 8 ani | Autor: meb

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor,
Va rog frumos sa ma ajutati cu idei de cadou pentru un baietel care implineste 8 ani. Copilul nu prea sta la calculator, deci nu ar fi probabil binevenite jocurile electronice. Nu am idee ce cadou le-ar face placere copiilor de varsta asta...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Depinde foarte mult de firea copilului. Al meu (are 9 ani), de exemplu e innebunit dupa jucarii: transformers, lego (sunt pe diverse categorii de varsta)-de preferat cele din care rezulta roboti, tot felul de jucarii Power Rangers (le gasesti la toate supermarketurile la diverse preturi). Mai nou imi spune ca noul trend in materie de jucarii, cel putin la el in clasa sunt bakugan-ii. Daca e sa ma intrebi pe mine sunt niste aberatii de pile, pe care daca le lovesti de o cartela se deschid si apare nu stiu ce monstrulet...dar Victor al meu si toti colegii lui sunt innebuniti dupa porcariile astea (pe care le gasesti in diverse variante de pret peste tot).

Daca copilul e mai studios: carti, puzzle, al meu a fost interesat si de un microscop cu diverse accesorii (e pentru 8-12 ani).

Sau mai clasic: haine (de preferat cu diverse imprimeuri cu personajele lor preferate-de obicei personaje Jetix sau Cartoon).

Ar fi bine sa discuti si cu parintii copilului, daca sunteti suficient de apropiati....

Succes la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Rectific: bakugan-ii aia sunt bile, nu pile cum am scris in measajul anterior .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Lego: navetele si robotii din "Razboiul Stelelor", sunt o groaza de serii/cutii... sau o masina cu telecomanda sau un avion/elicopter cu telecomanda (ca tot e frumos afara). Sau o minge de fotbal/baschet. Pe parinti nu i-ai auzit niciodata despre cum se joaca copilul lor? Ca daca da, ai avea o idee despre gusturile pustiului. Poate ca-i plac povestile si citeste mult si atunci ai putea sa-i cumperi o carte frumos ilustrata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Parerea mea este,ca in astfel de situatii,cel mai usor te scoti cu puzzle sau enciclopedii pentru copii.Si la unele si la altele produsele sunt foarte bine prezentate,gama diversa si temele lor foarte variate.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meb spune:

Fetelor, va multumesc frumos pentru sugestii
Recunosc ca sint cam pe dinafara... nici nu stiam ca exista asa jucarii... transformers, bakugan eu abia incep sa uit vocabulatrul despre colici
o sa merg azi dupa ce se trezeste bb la un magazin mare sa vad si eu minunile si sper sa aleg un cadou pe placul copilului.

Cu parintii nu pot discuta despre cadou...

Ana71, unde ai vazut microscopul? se poate gasi la un supermarket?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Da' daca nimeresti un baietel ne-amator de puzzle? Eu stiu exemple .

Si eu cred ca cel mai bine e sa apelezi la carti.
Sint o sumedenie de enciclopedii grozave, de carti "interactive" (gen "cum sa devii cavaler", "cum sa devii explorator" etc), ca sa nu mai spun de cartile-jucarie de la Teora, tridimensionale, cele care se desfac si devin te miri ce, au si personaje de decupat, si o poveste - cum e asta cu www.teora.ro/descrieri/Corabia%20piratilor_6683.htm" target="_blank">Corabia piratilor.
Un foarte mare avantaj al acestui gen de cadouri e ca.... nu ocupa mult loc. Daca-i iei o pista de raliu cit juma de camera, sa vezi ce te injura parintii dupa aia .

P.S. Eu am de luat un avion cu telecomanda. Cum sa-l aleg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

un joc... de la kidex eu i-am luat fetei jocuri dragute de la cei care au magazinul piticilor . ro

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

eu din principiu duc carti... mai ales enciclopedii.

am avut la un moment dat mare succes (cred ca chiar la un baiat de 8 ani) cu ceva carte despre dinozauri care avea atasata o punguta cu piese din care se construia un fel de puzzle tridimensional ...

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

roata olarului, creativ si distractiv
o gasesti la cora, 70 lei

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrruzza

roata olarului, creativ si distractiv
o gasesti la cora, 70 lei

wow, ce fain ! as lua asa ceva pentru mine

mami de brotac rocker

Mergi la inceput