cadou pentru un baietel de 8 ani
Raspunsuri - Pagina 3
nma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana71 Rectific: bakugan-ii aia sunt bile, nu pile cum am scris in measajul anterior . Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana71bara/my_photos |
In sfarsit am aflat si eu ce sunt bakuman-ii. la noi la bloc e nebunie cu ei.
anka1 spune:
Si eu am un baiat de aproape 8 ani. Ce jocuri ii plac lui:
- Lego sunt pe primul loc (cele din Lego City sau Starwars sau mai nou din gama Technics)
- Pirates of Caribbean - sunt mai multe jocuri din seria asta (contin tot felul de barci, catapulte, cetati..)
Si cum ti-au mai spus si altii, au aparut tot felul de enciclopedii care mai de care mai interesante, pe diverse teme.
O zi faina,
Anca
ana_a spune:
Buna!
Sper sa te inspire acest magazin virtual!:www.jocoteca.ro/" target="_blank">AICI sunt tot felul de jucarii interesante.
Eu de regula cumpar enciclopedii, intodeauna este bine venita una in plus Dar am comandat de pe acest site tot felul de kituri, si pentru Stefan al meu si pentru cadouri la alti copilasi.
proud mammy
micul artist
in joaca
Tala spune:
avand in vedere ca sunt recomandate de la 8ani+, cred ca trenuletele electrice (cele la scara Ho, Mehano TT, nu Thomas)ar fi o alegere buna (cel putin sotului meu inca nu i-a trecut microbul, el tot cumpara ). Pot fi foarte captivante, mai ales daca se apuca de diorame.
Bucurie!
cl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Cl, , te-am notat la "help" . Totusi.... ce-i aia "calajul ampenajelor"??? www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Iileana, la avion ai ampenajul orizontal (stabilizator si profundor) si ampenajul vertical (directie plus deriva). Partile mobile sunt profundorul si directia. Calajul inseamna de fapt reglarea lor (trebuie aranjate la un anumit unghi ca sa poata zbura avionasul). Tu practic la profundor o sa ai de umblat. Daca iei un avion sportiv ai scapat mai usor, reglajul il vei face si singurica (in zbor), o sa vezi. Daca insa iei un Boeing 737 de exemplu, va trebui sa iei un cutit si sa faci niste taieturi ca sa poti face calajul (aici chiar risti sa gresesti , de aceea nici nu ti l-am recomandat, plus ca nici nu e asa de spectaculos; a si poti sa ai bafta sa nici nu zboare, stiu cazuri ). Deci la avionul sportiv/acrobatie aeriana profundorul il reglezi de la telecomanda, asa ca iti va fi usor. Si daca tot am inceput, hai sa-ti mai dau cateva sfaturi: cand vreti sa urcati sau sa coborati cu avionul, trebuie sa actionezi profundorul (telecomanda), iar la viraje va trebui sa actionezi si directia. Directia la avionasele astea e fixa, asa ca pentru viraje va trebui sa actionezi motoarele (tot din telecomanda), unul mai mult si altul mai putin, ca sa poti face virajul pe care-l doresti. Oricum, virajele le face mai greut, dar loopingurile ies minunat. O sa va descurcati, o sa vezi. Si inca o data, nu lua avion de transport!
Bafta!
Aldebaran spune:
E foarte important sa intrebi parintii cate ceva despre preferintele copilului. Eu am dat cu batau-n balta ca de 3 ani tot trimit masinute, roboti, puzzle cu "cars", etc baiatului prietenilor mei din Romanaia, ghidandu-ma dupa preferintele baiatului meu. Am aflat in cele din urma ca nu poate suferi masinile,trenuletele, robotii, etc.
Asa ca anul asta, de ziua lui(7 ani) i-am luat o corabie de pirati cu piratii si accesoriile aferente, un set de stele si planete fosforescente de pus pe pereti plus o lanterna micuta care reflecta nu stiu ce nave spatiale pe pereti, sper din toata inima sa-i placa.
sorana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nma
In sfarsit am aflat si eu ce sunt bakuman-ii. la noi la bloc e nebunie cu ei. |
La noi in cartier nu se mai gasesc
Vrea si fi-mea, tre' sa fac un drum intr-un supermaket
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
meb spune:
Raportez: i-am luat copilului o carte, Corabia piratilor. Si Roata Olarului. Mama lui mi-a spus zilele astea ca e in continuare incantat de ambele
Va multumesc frumos, fetelor, pentru ca ati fost saritoare si generoase Doar gratie voua am reusit sa nimeresc cadoul