cadou pentru un baietel de 8 ani
Raspunsuri - Pagina 2
sorana spune:
Roata olarului pentru baiat de 8 ani? Sincer ... nu cred ca i-ar place.
Poate unei fete ... Mie mi-ar place, dar nu cunosc nici un copil 6-9 ani care ar avea rabdare de asa ceva ...
Bakugan - da, astia sunt acum la moda.
Dinozauri (jocuri cu dinozauri) - da
Lego - da
Microscop si / sau telescop - da
Mp3 (mp4) - player
Daca practica un sport - ceva pentru sportul respectiv.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
cl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana ... P.S. Eu am de luat un avion cu telecomanda. Cum sa-l aleg? www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Pentru avion www.comenzi.ro/default.php?cPath=140_166" target="_blank">vezi aici sau www.radiocomandate.ro/Catalog/25-Avioane/Toate-produsele.html?DescOrderBy=ASC&keyword1=0&keyword2=0&orderby=product_cdate" target="_blank"> aici sau www.comenzi.ro/default.php?cPath=140_182" target="_blank"> pentru elicoptere . Sfat: alege un avion sportiv, unul de acrobatie aeriana. Unul de transport (gen Boeing747 sau mai stiu eu ce) este ceva mai greoi si nu e asa de spectaculos (piticul va dori sa faca loopinguri si alte minuni la un moment dat). Daca prichindelul va dori sa faca manevre si in casa, poti alege un elicopter. Gasesti la Diverta( tot felul de elicoptere, ba unele si chiar colorate ca niste insecte), Cora, Carrefour etc (da un search si mai vezi si alte optiuni). Vezi ca la unele avioane ti se spune ca sunt si pentru interior. Daca vreti sa va distrati cu avionul in parc, evita-le. Distractia e foarte mare cand inalti avionul la ceva metri inaltime si incerci sa faci si ceva giumbuslucuri cu el . Atentie: cand pui trenul de aterizare, trage un scotch usor peste fanta in care a intrat, ca altfel il pierdeti prin iarba si decolarile le veti face apoi ... cu mana . La fel si la conul de protectie. Va trebuie putina atentie si la calajele ampenajelor (nu e greu ). Un ultim lucru: atentie si la copaci . Ce ti-am scris mai sus e valabil pentru un copil, daca ai de ales pentru un adult iti trebuie un buzunar mai mare si eventual un drum pe afara, ca sunt niste magazineeee...
Bafta!
Scuze pentru off topic .
cl spune:
citat din mesajul lui sorana Roata olarului pentru baiat de 8 ani? Sincer ... nu cred ca i-ar place. ... Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
Sorana, depinde de copil . Lui fi-miu i-a placut la nebunie roata olarului, a lucrat mereu cu placere la ea.
iileana spune:
conul de protectie.... calajele ampenajelor.... |
Claudia, norocul tau ca ai invatat la scoala ce ai invatat, da' io ce ma fac ? Ma bucur totusi ca stiu care-i trenul de aterizare :).
Pentru fiu-miu imi trebuie.
Ma pun pe studiat problema, multumesc mult-mult-mult pentru sfaturi.
------------
Meb, microscoape am tot vazut pe la Carrefour si Cora, dar, fiind de jucarie, "performantele" lor sint...tot de jucarie. Ceea ce e destul de frustrant de la un punct incolo.
Poate gasesti vre-unul mai putin chinezesc, si, implicit, mai bun. (Si, evident, mai scump....)
filofteia spune:
Si eu am un baietel de 8 ani mai diferit, adica fara lego, bacugani, transformesr & comp...
Daca nu poti intreba si nu stii preferintele, eu te sfatuiesc tot la o carte... doar un drum la librarie si vei vedea ce minunatii au aparut ... ce de enciclopedii, mai sunt niste carti dragute cu dinozauri, sau cum sa fii vrajitor, care eu si joculete/puzzeluri, sau carti despre experimente...sa-ti aloci ceva timp.
Ana71 spune:
citat din mesajul lui meb Fetelor, va multumesc frumos pentru sugestii Recunosc ca sint cam pe dinafara... nici nu stiam ca exista asa jucarii... transformers, bakugan eu abia incep sa uit vocabulatrul despre colici o sa merg azi dupa ce se trezeste bb la un magazin mare sa vad si eu minunile si sper sa aleg un cadou pe placul copilului. Cu parintii nu pot discuta despre cadou... Ana71, unde ai vazut microscopul? se poate gasi la un supermarket? meb |
Victor a primit cadou microscopul, dar l-am vazut si la Cora Militari...(ce-i drept acum vreo cateva luni). Probabil ca se gaseste si la alte supermarketuri....
cl spune:
Iileana, nu e greu. Conul ala chiar nu ai cum sa-l ratezi, il pui in varful avionului ca sa nu se distruga la aterizarile ... fortate . S-ar putea sa ai ceva probleme (desi nu cred) cu calajele ampenajelor. Daca aveti probleme si nu reusiti sa faceti avionul ala sa zboare cum trebuie, facem o intalnire in parc cu piticii (daca nu pot sa vin eu, il trimit pe barbata-miu cu piticul) si se rezolva.
anka1 spune:
Si eu am un baiat de aproape 8 ani. Ce jocuri ii plac lui:
- Lego sunt pe primul loc (cele din Lego City sau Starwars sau mai nou din gama Technics)
- Pirates of Caribbean - sunt mai multe jocuri din seria asta (contin tot felul de barci, catapulte, cetati..)
Si cum ti-au mai spus si altii, au aparut tot felul de enciclopedii care mai de care mai interesante, pe diverse teme.
O zi faina,
Anca
carolinah spune:
Eu am luat unui baiat de 8 ani o carte "Ghid de supravietuire" pt baieti. Am luat-o de la Diverta.
A fost innebunit, toata seara cat am stat acolo a citit din ea si tot venea sa ne spuna ce-a mai invatat intr-ale supravietuirii!
Altui baiat tot de 8 ani i-am luat un avion cu telecomanda. L-am luat de la Carrefour si a costat in jur de 120 RON. Tot asa, big success!
PS: eu am 2 fete, asa ca si pt mine baietii de 8 ani si mai ales preferintele lor sunt de domeniul SF-ului, de fapt