Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(111)
Raspunsuri - Pagina 20
Raaluca spune:
gessy asa este! majoritatea stam cu bb-ii in brate, suntem nedormite si nu prea mai stim ce e cu noi. eu citesc pe diagonala si incerc sa nmai scriu cate ceva.
Nici o grija, iti baga GIGELICA un morcov de nu te vezi!
Daca pierzi lichid/este prea putin e bine sa se intample cezariana cat mai repede. Nu ai de ce sa-ti fie frica. Nu simti nimic. dupa e un pic mai dificil vreo casteva ore ca tre sa stai cumintica.Toate fetele care au nascut prin cezariana au spus acelasi lucru.
Chiar daca nu scriem intotdeauna, suntem o familie/un buchet de ghiocei si tu faci parte din ea/el. 

anca nicolae da, la rubrica tatalui nu se completeaza nimic daca nu sunteti casatoriti. exista rubrica ptr tata si in certificatul constatastor dar ramane alba.
pup
raluca, mamica de
Lena-Sirena zisa si Balena
rodica2008 spune:
salut mamaici!
astazi am fost din nou la doctor iar bb nu si-a dat margelutele jos(dublacirculara) asa ca luni cu mult curaj mergem la spital iar marti facem cezariana
,in seara asta am pierdut si dopul gelatinos(cred sper sa nu ma insel am gasit pe zilnic un firicel de sange) si azi la control doctora a zis ca am colul inchis si are si 2 cm.
bafta multa fetelor care trebuie sa nasca 

.
va pup pe toate numai bine
rodica
38 +
Andrei
georgiana310 spune:
Fetele care au facut cezariana, cam cat timp v=a luat sa va puneti pe picioare?!
Pupici,
39+
Brisees
gia
Ayla21 spune:
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/04/cat-de-important-este-masajul-aplicat.html
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/04/cum-se-face-masajul-copilului.html
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Ma bag sa fac capitol nou!! Nu ma suprapun cu Ayla??? ![]() 8+Mariana Mazarica |
Hi, hi, gand la gand.Adica eu am gandeam ca nici sa dau copy/paste nu sunt in stare si imi dregeam macar vocea sa strig Simiiinaaaa!!!

Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
Trebuie sa ii citesc povestea lui Claudiu, apoi revin, daca nu adorm inaintea lui, si daca mai am cu cine ma conversa.
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
oaana spune:
Suntem foarte bine,mancam de la mami,si suntem foarte cumintei.Date complete:Petru 3,450 si 52 cm,ora17.15,apgar 9 si Nicolae,3,300,52cm,ora 17.30"Mesaj de la Andreea.
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenada
Subscriu si eu !! ![]() Sa stii ca si eu am ajuns la aceeasi concluzie: ca nimic nu pare sa functioneze la colici, daca e sa aiba, nici un ceai, sirop sau regim alimentar al mamei nu ii opreste din urlat. Ma gandesc deja ca reactiile fiecarui bebe tin doar de personalitatea lui si de .... norocul fiecarei mame. Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela |
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez