Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(111)
Raspunsuri - Pagina 19
gessy spune:
Felicitari Andreea. Sa iti traiasca puisorii si sa fie mancaciosi si sa sanatosi.
Referitor la mesajul meu, nu este vorba de suparare, dar ma asteptam sa imi spuneti ca va bucurati.
Eu luni la 7.30 trebuie sa fiu la spital pentru formalitati si pentru a face niste analize.
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Mesaj de la Andreea: "suntem foarte bine, mancam de la mami deja si suntem cumintei. date pt listuta: 1.Petru 3,450 kg si 52,5 cm, ora 17,15, apgar 9; 2.Nicolae, 3,300, 52 cm, ora 17,30 apgar 8 9; natural, 40s+1zi Felicitari, Andreea!![]() Monica sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
wow, mami andreea, ce flacai mari! sa fie si frumosi si cuminti!
Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
georgiana310 spune:
Gessy, stia cineva ca trebuie sa mergi la spital? Scuze daca nu am reactionat la timp...
Andreea, mari baietii tai! Pai a mea nici 3 kg nu are sie singura in "garsoniera".
39+
Brisses
gia
gessy spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Gessy, stia cineva ca trebuie sa mergi la spital? Scuze daca nu am reactionat la timp... Andreea, mari baietii tai! Pai a mea nici 3 kg nu are sie singura in "garsoniera". ![]() 39+ Brissesgia |

Ayla21 spune:
Shasa, Alina, Olishka, multumim!
Am zis eu ca va ajungem, tinem ritmul, doar nu e exterminata mami degeaba.
Trag si falcutele alea ceva la kilogram.
Pe bune, sunt atat de fericita!
Si examenul oftalmologic si orl (audiograma) a iesit super, si capsorul este ok (risc mare de rahitism, fontanele, etc la prematuri). La sfarsitul lunii o sa facem si encefalograma. Suntem doar mai micute, dar recuperam. Isi tine capsorul destul de bine, adica nu singura, dar nu mai este atat de moale cum era acum o luna de ex, daca o pun pe burtica incearca sa se ridice in manute si se enerveaza ca nu reuseste. Ne-a recomandata sa o pun zilnic 2-3 minute pe burtica, supravegheata, pt ca intareste musculatura spatelui, a umerilor si si a manutelor. Ne-a mai aratat sa facem dupa baita masajul gatului sa nu faca torticolis (se blocheaza muschiul)-am sa citesc mai multe. Masaj general am invatat in maternitate, oricun sunt cat de cat experta in asa ceva (o parte a meserie mele), ajuta mult la dezvoltarea fizica si masajul, asa ca faceti-le masaj la bebelusi. Si muzica
la dezvoltarea neurologica, le puneti muzica din ce ati descarcat de pe mailul comun la bebelusi? Eu deja imi dau seama de starea ei de spirit in functie de muzica, si ne adaptam cerintelor (are melodii care o linistesc, are melodii care o binedispun si gangureste).
Nu am reusit sa citesc din uram decat pe sarite, PISIGRI, eu stiu ca serul ala la bidonas nu e aceasi concentratie ca cel din fiola, ne-a spus pediatra sa nu ii dau cu de-ala la ochisori ca se irita. Noi din acela aveam in casa pt injectii, Alex ii face la Clau cand e bolnavior, si cand i-am arata a spus ca NU, nu din acela ca are alta concentratie. Poate si pt ca Luana are pielea sensibila, nu stiu ce sa spun. Da, igiena ochisorilor se face zilnic, cu ser fixiologic pe un disc demachiant, cu care se sterge din interior spre exterior, si fiecare ochi cu alta parte, nu cu aceasi parte. Am mai scris si pe blog, daca vreti sa citit din urma, adica e de ceva timp postat, despre etapele baitei, si tot arsenalul.
Fugim la baita apoi si la somnic.
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gessy
![]() 38+ ![]() |
Gessy, unele dintre noi, cu bebeici deja adusi de barza, suntam atat de zapacite ca citim printre randuri. Daca vrei iti pot da PM nr meu de telefon sa-mi dai SMS cand nasti, si anunt fetele.

Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Avem 3 kg si 47 cm! ![]() ![]() De-acum are mami fetita mare! |

felicitariBlogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Mesaj de la Andreea: "suntem foarte bine, mancam de la mami deja si suntem cumintei. date pt listuta: 1.Petru 3,450 kg si 52,5 cm, ora 17,15, apgar 9; 2.Nicolae, 3,300, 52 cm, ora 17,30 apgar 8 9; natural, 40s+1zi |
Felicitari, Andreea!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
gessy spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
Gessy, unele dintre noi, cu bebeici deja adusi de barza, suntam atat de zapacite ca citim printre randuri. Daca vrei iti pot da PM nr meu de telefon sa-mi dai SMS cand nasti, si anunt fetele. ![]() Monica sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
da, te rog si iti multumesc anticipat.

m_monique spune:
Ayla21 daca ai nevoie de d3 injectabil sa-mi spui, ca am cateva fiole aduse din turcia.
si zmeul meu a fost suspectat de rahitism, ca pana la 2 ani avea picioarele paranteze, si el s-a nascut la 4.2 kg
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

38+