Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(111)
Raspunsuri - Pagina 10
shasa spune:
Ce faceti fetele? Nu aveti somn? Nici eu
FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+
3 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
Se pare ca am parte de un travaliu fals......de vreo 3 ore am contractii cand la 3 min, cand la 5 cand la 6 minOricum trebuia sa ma vad cu dr. meu, astazi aveam programat control.....va tin la curent cu ce se intampla. Va rog nu scoateti agitate deocamdata....parca vad ca ma intorc acasa cum am plecat
3 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
Cam intr-o ora plec de acasa. Sper sa nu fie alarma falsa...si sa fie cu noroc. Va pupic! Sa imi tineti pumnii sa raman la spial
3 ZILE PANA LA DPN
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa Cam intr-o ora plec de acasa. Sper sa nu fie alarma falsa...si sa fie cu noroc. Va pupic! Sa imi tineti pumnii sa raman la spial FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+ 3 ZILE PANA LA DPN |
Wooow
Naste Shasa!
Stiam noi de ce ne-ma trezit: sa-i facem galerie!
Hai Shasa!
Sunt pe faza, sunt alaturi de tine!
Monica sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
shasa spune:
MONICA
Multumesc de galerie dar tare ma tem ca-i alarma falsa.....fiindca contractiile (desi destul de dureroase) sunt la intervale foarte neregulate de timpAbia astpt sa vad ce imi zice dr.
3 ZILE PANA LA DPN
Ayla21 spune:
Si nu asta e inceputul? Oricum bebe Petru vine in curand.
Vrei un morcov sa te motiveze?
shasa spune:
Asa este .... bine ar fi sa fie astazi......
Imi poti da nr. tau pe pm(daca vrei sa ma mosesti) sa iti dau sms cand aflu ce si cum?
3 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
Te anunt cand aflu amanunte. Acum nu mai pot sta. Va pupic pe toate
3 ZILE PANA LA DPN
Ayla21 spune:
Ti-am dat PM.
Pe noi ne-a trezit Clau, caci am schimbat gradinita si e asa de incantat ca de la 6 ne-a dat desteptarea. Alex a plecat la munca, pe la 6 jumate a papat si Luana si s-a pus iar la somn, iar eu m-am apucat sa calc hainutele de gradinita pt Clau, dar nu numai pt azi, ci tot ce avea in dulap (adica trening. bluza de corp. etc, ce tineam de gradi). De aceea am zis, hai sa bat o toba sa fac galagie poate va treziti si voi. Daca il duce Alex pe Clau la 8 la gradi, si mai doarme printesa mea, mai bag un somn.
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa Te anunt cand aflu amanunte. Acum nu mai pot sta. Va pupic pe toate FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+ 3 ZILE PANA LA DPN |
Shasa!
Oricum tin majoretele in actiune, cu speranta ca vine bebe Petru azi.
Feteleeee trezireaaaa!
Treceti la galerie!
Hai Shasa!
Hai Shasa!
Hai Shasa!