*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Multumim....de puncte
Mirtha ce liniute sa testezi?

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Sper ca nu o sa se supere prietena mea care locuieste la Paris dar va relatez patania ei! Eu zic ca nu e rau sa stim si de o astfel de experienta neplacuta(citind m-am gandit la Rafael)

Pentru mamici si viitoarele mamici,
M-am gandit sa va scriu ca poate o sa va fie de folos si sa nu fiti asa de credule ca si mine si sa treceti prin ce am trecut eu.

Acest mail e in legatura cu vaccinarea bebelusilor. Primul meu pediatru mi-a dat o reteta cu vaccinurile pe care trebuie sa le fac, unul obligatoriu (tétanos, polio, tusa convulsiva si ), unul obligatoriu in regiunea parisiava (bsg) si unul "fortement conséillé" contra hepatitei B. Ca o inconstienta, credula si ascultatoare fiind am acceptat sa mi le faca si le-a facut pe toate in acelasi moment. Dupa cateva zile, Louise a inceput sa vomite, a facut eruptie de pete rosii pe tot corpul. Am schimbat pediatru dupa pediatru, lapte dupa lapte pt ca toti spuneau ca e din cauza laptelui. Apoi ultimul pediatru mi-a spus ca e alergica la proteine din lapte de vaca. Am trecut pe un alt lapte contra alergiilor ea continua sa vomite. Am renuntat la lapte praf si ii dadeam numai san. Vomita si vomita...

Pana la urma am reusit sa am un rendez-vous la un doctor homéopathe care mi-a spus din prima ca sunt efectele secundare ale vaccinurilor, ca sunt foarte puternice si unii bebelusi nu le suporta. si in plus trei in acelasi timp, asta e cireasa de pe prajitura...

Acum ea e sub tratament homéopatique ca sa curete organismul de toti virusii introdusi in corpusorul ei. De atunci ea vomita mai putin si incepe sa ia in greutate. Speram sa fie totul bine

Doctorul homeopatique mi-a spus ca el nu este de accord cu vaccinurile mai putin cu cel care este obligatoriu, dar si pe acesta el il prepara cu alte plante medicinale si ii da o doza mai mica astfel incat sa nu fie daunator copiilor. acest procedeu nu modifica cu nimic eficienta vaccinului.

In legatura cu subiectul este o carte "L'intoxication vaccinale" (ti se face pilea gaina cand o citesti) sau lien-ul http://www.medecines-douces.com/impatient/hs20/effets2.htm

iertare ca am indraznit sa va dau detalii despre cazul meu

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Martie#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Te poti baza pe noi!

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

saru-mana....
tocmai m-a intrebat cum de am adunat atatea puncte...
eu am 151 si ea are 323 parca...deci mai am destul...
da o intrec...
saru-mana saru-mana..de ajutor...
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Martie#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Lorellay votat eu de acasa si il pusei si pe sot sa voteze de la serviciu Nesuferita amica,lasa ca-i aratam noi!

Noi raportam azi, cu o saptamana inainte de 5 lunite, 8.200 kg ,a luat 500 g in 2 saptamani, inaltime n-am mai verificat, avea 68 cm acum 2 sapt.

Nu stiu ce sa mai cred, pe de o parte mananca putin, dar des, si ia bine in greutate, asa ca ma gandesc sa nu ma grabesc cu alte alimente, pe de alta sunt obosita de la atatea treziri noaptea si as vrea sa incep diversificarea, dar ma intreb daca e el pregatit, eu pot sa dorm si ziua sa mai recuperez somnul de noapte.

I-am facut niste ceai, sunt curioasa daca o sa-l bea, acum 2 luni nu voia..sunt varza, nu stiu ce sa fac

sarbatoritilor zilei Mihai de Simona_1402, Leyre Alexandra de mar_ysa_28, Nicole Sophie de Alra, Rares Teodor de Flori76, Sara de Anca_27, Nora Ioana de Alé, Thea Sofia de Stewie

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Lorellay votat si eu! Tb sa castigi! Sa crape cineva de ciuda!

Piciul meu a papat branzica cu mar copt si i-a placut la nebunie!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nebunica-zapacica

Lorellay votat eu de acasa si il pusei si pe sot sa voteze de la serviciu Nesuferita amica,lasa ca-i aratam noi!

Noi raportam azi, cu o saptamana inainte de 5 lunite, 8.200 kg ,a luat 500 g in 2 saptamani, inaltime n-am mai verificat, avea 68 cm acum 2 sapt.

Nu stiu ce sa mai cred, pe de o parte mananca putin, dar des, si ia bine in greutate, asa ca ma gandesc sa nu ma grabesc cu alte alimente, pe de alta sunt obosita de la atatea treziri noaptea si as vrea sa incep diversificarea, dar ma intreb daca e el pregatit, eu pot sa dorm si ziua sa mai recuperez somnul de noapte.

I-am facut niste ceai, sunt curioasa daca o sa-l bea, acum 2 luni nu voia..sunt varza, nu stiu ce sa fac

sarbatoritilor zilei Mihai de Simona_1402, Leyre Alexandra de mar_ysa_28, Nicole Sophie de Alra, Rares Teodor de Flori76, Sara de Anca_27, Nora Ioana de Alé, Thea Sofia de Stewie

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Nebunica, ce frumos creste Nicolas! Felicitari. Si eu vreau sa rezist cu diversificarea pana la 6 luni.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Nebunica, ce frumos creste Nicolas! Felicitari. Si eu vreau sa rezist cu diversificarea pana la 6 luni.

gandeste-te ca va avea toata viata inaite sa manance mancarea
niciodata nu va mai fi bebelusul tau sugar

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Asa esteee, daca s-ar putea as opri timpul in loc, asa mi-s de dragi momentele noastre de tandrete, de multe ori ma uit la el cum suge si-mi dau lacrimile, mi se umple inima de bucurie amestecata cu multumire, cu implinire...si cand se mai si uita in ochii mei si-mi baga un zambet cu gingia lui cheala...

Ce-ai mai facut, ai luat Postinor pana la urma?

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Spiridus. Asa gandesc si eu. La Maria am inceput la 5, am tinut piept pediatrei care ma punea sa incep de la 3. Bineinteles ca sunt curioasa sa vad cum reactioneaza Tudor la mancarica, dar o sa ma abtin. Tudor e si f cuminte, nu m-a trezit niciodata mai mult de 2 ori/noapte. Eu chiar nu am de ce sa ma plang.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Nebunica eu zic ca nu are rost sa te grabesti cu inceputul diversificarii, mai ales ca a luat bine in geutate pana acum. Daca te gandesti la trezirile de peste noapte, sa stii ca bebicul meu tot se trezeste 1-2 ori noaptea desi papa, sucuri si piure dimineata si seara inainte de nani cereale in bibe

Lorellay punctat

Z_Iulia intr-adevar iti da mult de gandit cand auzi de asemenea reactii la vaccin. Gasisem un articol pe un site francez cu o intreaga lista de vaccinuri interzise din cauza faptului ca aveau hidroxid de aluminiu in compozitie care este foarte nociv. Dupa care m-am uitat pe cutia vaccinului infanrix hexa p 2 luni...si CONTINE aceasta substanta...nu stiu...ti-e teama sa nu le faci...ti-e teama si dupa ce le-ai facut...nu stiu cum o fi mai bine

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput