*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (41)*
Raspunsuri - Pagina 10
julia16 spune:
Malinas, voi la ce tara plecati? Si eu intentionez sa plec cu copiii saptamana viitoare, pe langa Buzau. Vreau sa stau pana dupa Paste. Vacanta placuta! 
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
bertha spune:
Malinas, sper ca nu te-a suparat mesajul meu! Eu n-am zis sa nu iei menajera, am zis numai sa ai grija de tine pana gasesti, cum ziceam toate, e greu de gasit o persoana multumitoare.
Va dati seama cum o fi sa cauti bona?!
Daca la curatenie facem mofturi, cum am putea fi multumite in privinta copiilor?![]()
Dandusa, sa stii ca si mie mi-a trecut prin cap problema egalitatii intre frati. Pe Darius l-am alaptat un an si 4 luni si pe Ioana ma gandeam s-o alaptez tot anul 2009, adica pana la un an si 2 luni...deja ma intreb daca-i corect. Dar mai vad eu pana atunci, deja refuz sa ma gandesc la momentul ala, pt ca alt bb nu mai facem si sanii mei sunt obisnuiti sa fie exploatati
, incerc sa glumesc ca sa nu ma intristez...exact asa simt si eu, adica regret ca nu pot opri timpul in loc, sa fie tot mica fata, sa-i simt mirosul de laptic, pielea catifelata, sa rada stirb la mine si...sa nu ma contrazica, sa nu comenteze tot ce-i spun...hi hi, prietenii stiu de ce ( a se citi mamicile cu copilasi mai mari).
Amalia, am tot uitat, Ioana sta f cuminte in carucior, inca n-am luat-o in brate niciodata. E f cuminte si curioasa, studiaza atent totul, aproape ca nu-mi vine sa cred, sa nu zic intr-un ceas rau. Cu Darius am patimit rau, adormea cand iesea si, cam dupa 30 min de plimbare, o luam usurel spre casa, sa fiu aproape cand se trezeste. Dupa 2 min de cand se trezea, incepea sa urle, il luam in brate, impingeam un carucuior imens cu o mana, cu burta, cu piciorul, eram de coma.
Preventiv, acum am luat carucuior sport, fara landou.![]()
Lorellay, votai si azi, mama, ce ne stresa prietena ta!![]()
Mamiseli, eu o scot cu body si un costumas/salopeta de bumbac deaspura, dar, de obicei, ii pun pe cap un fes subtirel de bumbac, s-o protejeze de vant sau soare. Azi la pranz am lasat-o cu capul descoperit, era umbra in carucior. Seara i-am pus fesuletul, batea putin vantul. Mi se pare ok cum o imbraci, adica se potriveste cu parerea mea. Eu sunt pt cap acoperit la soare, chiar si primavara poate fi periculos. Trebuie sa cumparam ceva palariute subtiri, n-avem nimic de genul asta.
Confirm si eu faptul ca, de multe ori, diversificarea nu inseamna sfarsitul trezirilor de peste noapte, eu am bagat bine la cap ca noaptea nu se trezesc de foame decat in primele luni, apoi e vorba de dragoste pura, nu radeti, dragoste de sani, de mami, nevoie de alint si de giugiuleala.
Ma duc la somnic.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
BraveGirl spune:
eu ma rog ca in noaptea asta fii-mea sa aiba mila de mine si sa se trezeasca la 2 ore, ca zau ca dc vrea iar la 45 de min, o ora tzitzi, o iau pe pustiu 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
carmendu spune:
spiridusule, alra- m-ati speriat rau fetelor cu programul vostru cu 2 plozi.
ma gandeam eu sa mai fac unul curand, da' parca m-am razgandit.![]()
dea- bine ai revenit mamica curajoasa. sa speram ca nu ramai fara job.
dandusa-
"cu vasta mea experienta" in cresterea copiilor, cred ca otilia a vrut sa zica ca bautul apei cu lingurita era mai dificil pentru ana decat bautul cu cana cu cioc. si atunci, in loc sa depuna mai mult efort , ana a preferat sa renunte la obiceiul de a bea noaptea apa. otilia, am dreptate?
darling- ce frumos isi mananca el degetele de la picioare. astept si eu momentul asta, da' vad ca intarzie.
brie- spune-i catalinei ca suntem alaturi de ea si ii urez multa sanatate si noroc si sa fie bine pana la capat, de data asta
.
mai stiti ceva de vrabiuta? i-am trimis un sms, nu vreau s-o stresezz cu telefoanele. as vrea sa stiu daca e mai bine si daca mai continua sa alpteze. vrabiuta daca ne citesti, iti doresc multa sanatate.
de cand am inceput dive, victor are acelasi program nopatea. adica doarme 8-9 ore. nu cred ca cele 2 linguri de cereale pe care i le dau seara il fac sa doarma mai mult. se mai trezeste pe la 5 dimineata, dar ii scimb pozitia, ii dau un pupic si adoarme la loc.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Mirtha spune:
Bertha hi , hii..nu rid decit mormai in barba.Fix dupa implinirea a 4 luni de viata si intrarea in luna a 5 a trezirile in noapte au exact semnificatia descrisa de tine , cu conditia ca laptele de san sa asigure raportul caloric per kg bebe. Calorie/ kg bebe.
Si da debutul dive nu inseamna obligatoriu stop treziri exact din acest motiv : pt. ca factorul alimentar lipsete de cele mai multe ori cu desavarsire in declansarea lor.
Si ca sa ma explic mai bine : daca laptele de san(sau bibe consumat in cantitatea prescrisa specifica luni de dez. a bebelului) respecta proportionalitatea calorie/kg bebe atunci trezirile in noapte sunt pura fantezie pe factorul aleimentar. Daca in schimb laptele de san nu asigura necesarul caloric prin raportare cu greutatea bebelului atunci se prea poate sa te cheme la apel....de foame.(si cu bibe e exact la fel atita vreme cit nu se consuma cantitatea recomandata pt. varsta bebelului)
Dar odata cu debutul dive trebuie sa ai grija la elementul caloric. In caz contrar da , se poate spune spune ca , ca dintr-o alimentatie care nu respecta echilibrul calorie/kg bebe si practic nu ai facut nicio scofala trecind la dive , revine in actualitate povestea cu trezirile.
Daca alimentatia e ok dupa debut - care e greu ca orice alta etapa si in care puterea obisnuintei de a se trezi isi va face simtita prezenta -poti avea certitudinea ca nu se trezeste noaptea de foame. Dive trebuie sa suplineasca lipsa de calorie pe care laptele matern sau bibe nu o mai poate asigura. Daca nu o asigura dantzuimm...Maria Ta si ne-am apucat de dive...n-tz motive.
In rest , daca dive e ok , orice invatz are si dezvatz dar nu instantaneu .Dive nu are efectul barbituricelor si nici nu tine loc de ...dezvatz.![]()
Dandusa sper sa nu ai gura aurita !!
Nu ma simt ok in acest moment sa duc o noua sarcina.Sunt obosita si simt nevoia sa imi concentrez toata energia si atentia pe Eva.Ori o sarcina.....nu stiu cum m-as descurca. Dar , daca va fi sa fie , avem ca nume urmatoarele : Maria daca e fetita si Horia daca e baiat.
Va anunt maine.Am trei teste. Le repet in cursul saptamanilor care urmeaza.
Mamici o mie de pupici si sa aveti o noapte cit mai buna !!
Io imi astept soata sa vina dupa stadion.A fost meci Craiova - Dinamo.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Confirm si eu faptul ca, de multe ori, diversificarea nu inseamna sfarsitul trezirilor de peste noapte, eu am bagat bine la cap ca noaptea nu se trezesc de foame decat in primele luni, apoi e vorba de dragoste pura, nu radeti, dragoste de sani, de mami, nevoie de alint si de giugiuleala. Ma duc la somnic. ![]() Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201
Mirtha spune:
Catalina o mie de pupici
, ne gandim la tine si iti tinem pumnii ! 
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui carmendu spiridusule, alra- m-ati speriat rau fetelor cu programul vostru cu 2 plozi. ma gandeam eu sa mai fac unul curand, da' parca m-am razgandit. |
Mai mami din cate tin eu minte tu ai niste omuleti de zapada, gata de mami. Mai trebuie doar sa negociati zodia
dandusa- "cu vasta mea experienta" in cresterea copiilor, cred ca otilia a vrut sa zica ca bautul apei cu lingurita era mai dificil pentru ana decat bautul cu cana cu cioc. si atunci, in loc sa depuna mai mult efort , ana a preferat sa renunte la obiceiul de a bea noaptea apa. otilia, am dreptate? |
Ai fost foarte foarte aproape. Adica nu-i dadeam cu lingurita, se descurca bine mersi la pahar de plastic cu cana cu cioc se rasfata. Dar normal ca nu-i convenea sa se ridice in fund ca asa se trezea si ea nu numai eu. Intre timp se convinsese ea ca lapte nu mai vine, si asa incerca sa o bag in seama noaptea.
N-am nimic impotriva canutelor cu cioc daca sunt folosite asa cum trebuie. Marele neajuns mi s-a parut ca nu puteam sa le sterilizez bine. Asa ca mai aruncam pe rand cate una. Si cand mi-era lumea mai draga tocmai pe aceea o vroia, scandal, tipete. Si ce mi-a pus capac a fost ca bunica-sa ii facea ceai de fructe si o amuza teribil cum curg picaturile colorate pe lenjerie

ori scutura cana cand nu eram atenta, ori o arunca in pat cu viteza si scapau picaturi. Sau o arunca pe jos si dupa aceea o baga in gura iar eu calcam in ceaiul ei (asta daca nu o spargea).Asa ca am taiat raul de la radacina, am pe aici vreo 2 ramase si sper ca nu le gaseste ca soacra a avut grija sa i-o dea pe cea ramasa la ea, dar la socra acasa stie sa fie cuminte.
In orice caz ideea este ca unii copilasi pot continua cu trezirile noaptea mult si bine.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui malinas
As putea sa ajung in jur de ora 15.30-16. Fiindca David are ora de masa la 13.30-14.Pana ne imbracam se face 14.30, deci cel mai devreme as putea ajunge la 15.30, ca sa ma pot intoarce pana la 18 cand avem din nou ora de masa. Statia de metrou pantelimon este dupa Republica? Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz |
Clar prefer sa vii tu in zona mea. Vin la metrou cu carutul si te iau la plimbare in parculetul de langa noi. Cum vii cu David, ai sling/wrap?
Da e ultima statie, e nou data in folosinta, dupa Republica iar eu stau vizavi de Cora si de capatul tramvaielor la Granitul.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Otiliav spune:
Monicus daca am zis ca vin vin sigur intr-o zi. Nu stiam ca Malinas doar maine mai este disponibila si eu musai sa ma intalnesc cu ea inainte sa plece din Bucuresti.
sanu cumva sa se supere cineva.
Iar sambata este ziua sotului,, ups ca aproape uitasem 
adica stiam data darpecalnedar nu m-am uitat cand pica.
Brie hai ca am gasist si eu unde a scris Catalina. Ii tin pumniisa fie cu noroc ET-ul. Sa ridice statuia mai repede.
Pozele noastre
Miky-ea spune:
| citat din mesajul lui Olivia26 Miky , tari bancurile mai ales faza cu amabalajul la laptele matern Bafta multa cu dive. Pofta mare, Alexia ![]() |
Sper sa fie bine cu dive...am emotii

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

.
Bafta multa cu dive. Pofta mare, Alexia