Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
MommyMagda spune:
'Neatza mai pe seara si de la noi!
La multi ani!!!!!!! Luca Noah de Eva si
David de Sanziana
Multumim si noi de urari mamicilor Luminita, preety, iepurila, babytza, sanziana, cosmyb, mimihoo, dyanira gashca de Tineretului! (si nu numai
)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LUCUTTA spune:
Felicic al meu mananca la
- 5 dimineta 150ml,fructe,legume si pana la culcare inca 3 mese de laptic 180ml.
anamona spune:
Monica sanatate multa Evei, poate a fost doar un episod trecator, daca v-au dat drumul acasa inseamna ca e spre bine....oricum e bine sa o pazesti sa nu care cumva sa se repete in somn :( ...sper sa nu fie cazul insa. Mult curaj si tie, sa fii o mamica puternica sa poti sa iti incurajezi puiuta din toata inima
Nocom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Off topic oarecum am aflat azi ca mi s-a aprobat dosaru de cic depus in ianuarie am sunat la ei ca decizie nu am primit acasa dar banii de abia in mai ![]() ![]() |
Nu fi suparata dya Iti dai seama ce suma vei primii in mai!!!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
PUPICI
mami de
![](zana.gif)
![](cavaler.gif)
poze cu noi
poze DARIA
Nocom spune:
300 multumesc de raspuns. Sa sti ca rohnson este de obicei la pretul asta in carefour. Atat era acum 2 saptamani si nu era oferta. Arata bine dar la 170 de ron am gasit si de longhi pe diverse site-uri, exact acelasi model cu gura mare. daca mai gasesc ceva interesant iti spun si tie.
monyca Doamne, ce chin cu Eva!!! Imi pare nespus de rau. Nici nu stiu ce poate fi. La spital nu au spus nici macar ce banuiesc ca ar fi? POate ar fi bine sa cumperi si tu siropel din acela impotriva vomei (probabil metoclopramid) si sa-i dai preventiv 1-2 zile, nu ti-au spus asa? Si incearca o zi doua sa nu-i mai dai nimic in afara de tzitzi, ca sa-si revina. Imi pare rau si va doresc o noapte linistita. De fapt daca stau bine sa ma gandesc citisem undeva ca nu este indicat sa administram medicamente impotriva vomei la copii fara acordul medicilor!!!! Sorry!! Mai bine nu, daca nu ti-au recomandat ei sa da!!! Multa sanatate!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
300 spune:
nocom nu e bine asa ca tot ce luam dam pe unde-am luat cu imprumut. Aiurea rau.
Monica tare ciudat episod, sper din tot sufletul sa nu se mai repete.
feli pupam si noi. si cum ziceai ca e sa dormi neintrerupt?
lucutta pupici mancaciosului. roaga-l pe tati sa faca laptele de noapte cand e acasa. dormi si tu mai bine.
cris zic si io ca pt fiecare destrabalare sotul sa-ti aduca un abonament la spa si sa stea cu radu cat esti acolo.
preety de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
hai ca am limita de scris pe mobilul asta. voiam sa zic ca preety te-as face un parc maine daca nu te imbrobodeste licenta aia. stiu cum e, eu am facut banuti cu asta in studentie dar mi-am pierdut rabdarea intre timp. de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
Boo spune:
Luminita suntem si noi pe aici, mai in umbra asa .. Oricum de cand e asa frumos afara nu prea stam in casa. Azi am fost in Tineretului sa ne vedem cu niste prietene si ne-am intors la 9 seara acasa
Tati nu era in Bucuresti asa ca ne-am facut de cap.
Vad ca vorbeati de bautul lichidelor. Alex nu vrea nimic. Ma chinui mereu sa-l invat cu apa dar degeaba. Am incercat si ceai, vax. Bea maxim 15-20 ml /zi !!
Monyca imi pare tare rau de ce s-a intamplat, nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar daca se repeta mergi neaparat din nou la spital.
Babytza nu mai vorbesti cu noi ??
Soricelul sa nu mai fie trist !!
Nerantula tinem pumnii sa iesi cat mai repede din butoi si sa creasca pofta de mancare lui Gruia
Noi ne chinuim cu legumele. E ceva de speriat. Mananca cateva lingurite, maxim 20-30 grame si gata !! Pe urma incep sa adaug .. lamaie sau portocala, iaurt (cu asta mananca cel mai bine) .. dar tot nu vrea mai mult de 100 grame.
aaa, si ca o noutate despre noi: avem 4 dinti, nu unul singur Au iesit cei 2 incisivi de sus si al doilea de jos, toti deodata !
Legat de flour, am intrebat si eu pediatra si mi-a zis sa nu-i dau. Am intrebat dentisti si au zis sa-i dau .. bun, sunt in ceata total !! Nu stiu ce sa fac. Eu una am luat cand eram mica si nu cred ca am luat asa ca la carte si n-am carii deloc. Ce mi-au mai zis dentistii e ca se da din prima zi pana la 14 ani, dar ca se pot omite maxim 90 zile pe an. Adica daca uiti cateva zile nu e drama.
300 spune:
mommymagda poate ne mai intersectam prin parc- ar fi super.
nocom mersi de pont. si eu zic daca gasesc ceva. de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
Nerantula spune:
need help ... sa nu radeti de mine!
Avocado .. am luat unul saptamana trecuta, l-am aruncat in frigider si in seara asta m-am gandit sa-l mananc ca tot nu am mancat niciodata si macar sa stiu ce-i dau copilului, daca o sa-i dau.
Deci, am in mana una bucata avocado tare, tare, ca un morcov de tare, tai din el cu cutitu, mananc - nu are nici un gust si a inceput sa ma usture pe gat!
Cum spuneam, need help ... nici nu stiu ce sa intreb, extrageti voi din context daca aveti mila de mine (dar mai ales de kupilu meu) si rabdare ..
sir de floricele
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade