ajutor! fetita mea a cazut in cap!
Raspunsuri - Pagina 2
Bic spune:
raluca, nu vreau sa te sperii, dar cred ca loviturile la cap sint destul de serioase.
Tocmai am aflat acum citeva zile de o vecina de-a noastra care si-a scapat copilul de vreo 2 ani in cap. Fetita a facut un cucui mare. Au fost la doctor, li s-a spus ca sa o urmareasca citeva zile inainte sa o radieze cu RMN-ul. Fetita a facut febra, semn ca ceva nu e in regula, s-au dus, au facut RMN si avea osul cranian fracturat. Acum poarta o casca cu care speram ca-si va reveni. Sper din tot sufletul sa nu fie ceva mai grav.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Roxxy80 spune:
Raluca, sper din tot sufletul ca e bine fetita ta.
Eu am fost f marcata de aceasta cazatura a lui Matei. Cateva zile nu am fost om. Ideea e ca daca nu faceam CT nu cred ca as fi stat vreodata linistita. Oricum si dupa CT, cand am vazut ca tot continua cu vomatul in jet, eu tot ma gandeam la prostii. Offf...numai mama sa nu fi...
Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 17+
raluca23 spune:
am fost ieri la dr. e bine fetita. eu nu am vazut-o cum a cazut. cred ca s-a sprijinit cumva in manute. oricum e bine, n-a avut nici un fel de stare atipica dupa cazatura, a facut un mic cucui, dar la 12 ore de la cazatura deja se resorbise. noroc ca a fost imbracata gros si au amortizat si hainele cred. m-am speriat groaznic. dintr-o prostie se intampla asa accidente...
ploscariu spune:
A trecut aproximativ un an decand Ioana s-a lovit la cap, a cazut pe gresie cam de la 1 metru jumate, bunicul a vrut sa o ridice in brate,iar ea s-a impins cu picioarele in pieptul lui si a scapat-o a cazut pe spate direct pe gresie. M-am speriat foarte tare, i s-a facut un cucui cat un ou de gaina si avea punctulete de sange in zona umfalturii, am mers cu ea la pediatru si mi-a spus ca daca nu si-a pierdut cunostinta si nu are stari de somnolenta si de voma sa nu-mi fac griji...si a trecut. DAR, acum cateva luni a a inceput sa aiba ticuri, clipea foarte des din ochi si m-am dus cu ea la neurologie, i s-a facut un EEG si nu a iesit bine deloc, diagnosticul pus a fost:tulburari emotionale; i s-a dat tratament cu Depakine si vitamina B complex. Dupa 3 zile de tratament fetita mea s-a plans de dureri de stomac si avea niste izbucniri sentimentale ca nu stiam ce sa mai fac cu ea, se apuca de plans fara nici un motiv, iar cand incercam sa o linistesc, luind-o in brate, plangea si mai tare zicand sa o las in pace, asadar, am informat medicul neurolog despre starea fetei si i-a schimbat tratamentul, in loc de depakine i-a dat Revotril, iar acum e bine, trebuie sa mergem la control. Foarte mult timp mam gandit daca aceste probleme nu sunt din cauza loviturii la cap, doctorita mi-a spus ca nu, dar nu sunt foarte convinsa ca e asa.
POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
Adriana mica spune:
Raluca, am urmarit si eu topicul, ma bucur ca este bine fetita!
Xio, si eu consider ca "paza buna trece primejdia rea"! Dilema mea este cum sa procedez concret: cum pot sa imi dau seama cand este vorba despre o contuzie cu adevarat nesemnificativa si cand este cazul sa ne prezentam la medic pt investigatii suplimentare.
Dudu este "campion" la facut cucuie, in ultimul timp mai putin decat atunci cand era mai mic, dar cum el alearga tot timpul, este aproape inevitabil sa nu se loveasca de tocul usii sau de perete. Par contuzii minore, sau oricum, asta ne-a spus pediatra de fiecare data cand am sunat-o. De regula, ne-a recomandat ca in asemenea situatii sa ii dam cate o doza de Nurofen si sa il moniotrizam 24 de ore; in plus, noi folosim cu succes gelul de Arnica (in cateva ore, aproape ca nu se mai cunoaste locul loviturii).
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...