AZOOSPERMIE - cap 30
Raspunsuri - Pagina 8
andrabirni spune:
Goss, m-ai salvat
Am sunat la o multime de clinici.
.M-ai convins sa merg pe mana dr Feldberg.
Multumesc de ajutor.

andrabirni spune:
Goss, am sunat la clinica si am vorbit pentru o programare pentru luni.Mi-a spus doamna de la receptie ca maine imi va confirma programarea, in functie si de d-na dr.I-am spus ca suntem din provincie, am lasat un nr de tel, urmeaza sa ma sune maine.Iti multumesc din suflet pentru ajutor.

Pisix, , voi incepe tratamentul sotului dupa ce vom merge la dr. Matei.Deja caut solutii pentru a procura Profertil.

Drage azoogirls, va multumesc ca imi sunteti aproape si ca ma ajutati.Sa va dea Dumnezeu zile frumoase si multe impliniri.
nusy spune:
Andra: ma bucur tare mult pentru voi ca v-ati facut planurile si ca demarati "proiectul" bebe!!!! Sa fie cu muuult noroc!!!
Mikishor:
sper ca ati rezolvat ce v-ati propus!Astept vesti!
Pisu: cand mai mergi la eco? Au aparut simptomele??? Sarcina usoara in continuare!!
Iuca: felicitari pentru bebelusi,sa fiti sanatosi!!!
Un
pentru toate fetele!!!
Nusy
30+
Ingrid Cristiana
ANITA75 spune:
Buna Goss, de citi ani te chinui sa faci bb?sotul tau are azoo obstructiva? sau de alt fel,te intreb astea pt ca si sotul meu a fost la Felberg si tot asa ne-a spus sa facem ICSI-MESA, ai reusit din prima?daca nu te superi cit te-a costat daca vrei sa ne spui.
pisix spune:
NUSY - maine merg la eco
andra - sunt sigura ca ai luat cea mai buna decizie, oricum faceam pe naiba in 4 si tot te convingeam ![]()
andrabirni spune:
Fetelor, este pentru prima data dupa 3 ani cand abia astept sa ajung acasa si sa deschid forumul.L-am stresat pe sot cu intrebarea"cat mai ai de lucru la calculator?"
Pisix, alaturi de Miki cred ca ai cea mai vasta viziune a ceea ce inseamna azoo.
Nusy, sa ai grija de bb , de tine.

Goss,Fireyes, multumesc inca o data pentru informatii.

pisix spune:
andra - te cred ...ai inceput sa intri in starea ...de FIV ![]()
He-he, daaa, am si experienta teoretica si practica
Abia astept sa te urci pe val !
alexia_ada spune:
Buna seara dragelor,
noi am fost azi la urolog sa vedem ce este cu formatiunea calcifianta de pe testiculul stang ( in speranta ca ne va spune ca are legatura cu producerea de
, si nu am aflat ceea ce ne doream
...pe scut nu are nici o treaba producerea de gigei cu formatiunea. Acum urmeaza sa faca analize si o eco ce sa urmareasaca fluxul sangvuin sa vada cum tratam brontozaurul
.
imi vine sa o iau din loc, cum sa fac sa apara gigei...plus ca doc azi m-a desumflat rau de tot si mia zis: draguta, de unde sa scoatem noi spermatozoizi , daca abia am gasit 2-3 ce erau pui, nu se miscau si nici forma normala nu au .
ma gandesc foarte mult la FIV dar nu vreau cu donator, nu vreau sa ma gandesc la asta acum, inca mai sper ca se mai poate face ceva...poate o biopsie testiculara ( vorbeste si neuronul meu acum, obosit si picat ca din topor, dar trebuie sa ma adun, sa imi fac curat in "raftulete" si sa ma pun pe treaba )
Pisix mersi frumos de sfat cu FIV
Andra cu mare placere de numar, sper sa rezolvi si sa o gasesti. Vii de departe ?
pisix spune:
Multumesc Moni, abia asteptam sa remarce cineva ![]()
alexia - asa cum am scris in mesajele anterioare, si eu am pierdut mult timp incercand sa vindec ...si-mi pare rau de timpul asta ...
Probabil ca si tu esti inca in perioada de negare insa da, exista punctia/biopsia care poate preleva spermatozoizi (eu sunt sigura ca exista) . Totul e sa-ti permiti costurile unui ICSI + biopsie, si sincer nu-i usor