AZOOSPERMIE - cap 30

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Goss, m-ai salvatAm sunat la o multime de clinici..M-ai convins sa merg pe mana dr Feldberg.Multumesc de ajutor.

Mergi la inceput

Goss, am sunat la clinica si am vorbit pentru o programare pentru luni.Mi-a spus doamna de la receptie ca maine imi va confirma programarea, in functie si de d-na dr.I-am spus ca suntem din provincie, am lasat un nr de tel, urmeaza sa ma sune maine.Iti multumesc din suflet pentru ajutor.
Pisix, , voi incepe tratamentul sotului dupa ce vom merge la dr. Matei.Deja caut solutii pentru a procura Profertil.
Drage azoogirls, va multumesc ca imi sunteti aproape si ca ma ajutati.Sa va dea Dumnezeu zile frumoase si multe impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andra: ma bucur tare mult pentru voi ca v-ati facut planurile si ca demarati "proiectul" bebe!!!! Sa fie cu muuult noroc!!!

Mikishor: sper ca ati rezolvat ce v-ati propus!Astept vesti!

Pisu: cand mai mergi la eco? Au aparut simptomele??? Sarcina usoara in continuare!!

Iuca: felicitari pentru bebelusi,sa fiti sanatosi!!!

Un pentru toate fetele!!!

Nusy 30+ Ingrid Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Buna Goss, de citi ani te chinui sa faci bb?sotul tau are azoo obstructiva? sau de alt fel,te intreb astea pt ca si sotul meu a fost la Felberg si tot asa ne-a spus sa facem ICSI-MESA, ai reusit din prima?daca nu te superi cit te-a costat daca vrei sa ne spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

NUSY - maine merg la eco
andra - sunt sigura ca ai luat cea mai buna decizie, oricum faceam pe naiba in 4 si tot te convingeam

Mergi la inceput

Fetelor, este pentru prima data dupa 3 ani cand abia astept sa ajung acasa si sa deschid forumul.L-am stresat pe sot cu intrebarea"cat mai ai de lucru la calculator?"
Pisix, alaturi de Miki cred ca ai cea mai vasta viziune a ceea ce inseamna azoo.
Nusy, sa ai grija de bb , de tine.
Goss,Fireyes, multumesc inca o data pentru informatii.

Mergi la inceput

andra - te cred ...ai inceput sa intri in starea ...de FIV
He-he, daaa, am si experienta teoretica si practica

Abia astept sa te urci pe val !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Buna seara dragelor,
noi am fost azi la urolog sa vedem ce este cu formatiunea calcifianta de pe testiculul stang ( in speranta ca ne va spune ca are legatura cu producerea de, si nu am aflat ceea ce ne doream...pe scut nu are nici o treaba producerea de gigei cu formatiunea. Acum urmeaza sa faca analize si o eco ce sa urmareasaca fluxul sangvuin sa vada cum tratam brontozaurul .
imi vine sa o iau din loc, cum sa fac sa apara gigei...plus ca doc azi m-a desumflat rau de tot si mia zis: draguta, de unde sa scoatem noi spermatozoizi , daca abia am gasit 2-3 ce erau pui, nu se miscau si nici forma normala nu au .
ma gandesc foarte mult la FIV dar nu vreau cu donator, nu vreau sa ma gandesc la asta acum, inca mai sper ca se mai poate face ceva...poate o biopsie testiculara ( vorbeste si neuronul meu acum, obosit si picat ca din topor, dar trebuie sa ma adun, sa imi fac curat in "raftulete" si sa ma pun pe treaba )
Pisix mersi frumos de sfat cu FIV
Andra cu mare placere de numar, sper sa rezolvi si sa o gasesti. Vii de departe ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, ce bine itit sta . Asteptam vesti bune de la eco!

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Multumesc Moni, abia asteptam sa remarce cineva

alexia - asa cum am scris in mesajele anterioare, si eu am pierdut mult timp incercand sa vindec ...si-mi pare rau de timpul asta ...

Probabil ca si tu esti inca in perioada de negare insa da, exista punctia/biopsia care poate preleva spermatozoizi (eu sunt sigura ca exista) . Totul e sa-ti permiti costurile unui ICSI + biopsie, si sincer nu-i usor

Mergi la inceput