Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

DICI, cat ma bucur,i-a venit randul zgripturoaicei! Ma gandeam eu ca are si sotul tau o limita.Distractie placuta in seara asta.

ANDREEA, La multi ani sotului tau,o seara placuta la restaurant!

elena,30 cu XXX Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Philip..refacere rapida puiului,sa treaca totul mai repede!!Deci despre sotul tau era vorba..m-am stresat azi in fel si chip sa imi amintesc al cui sot sarbatoreste azi ziua de nastere..deci mai am si eu scapari de memorie.."La Multi Ani !"sotului,sa fie fericit si multa sanatate..implinit e cu siguranta cu o asa familie!!Sa ne spui cum a reactionat cand a vazut cadoul..
Carla..e buna berea fara alcool aici..dar depinde de marca,bineinteles!!
Dici..meriti un brat mare de la cata rabdare poti sa ai cu familia sotului tau..ma bucur sa aud ca incet,incet iti recuperezi familia..si ca tati e alaturi de voi..Distractie placuta si ms de tratatie!!
Kiralina..din pacate nu ma pricep..poate te ajuta celelalte fete..incearca sa nu te stresezi..ca doar nu o fi asa grav!!

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla..felicitari pt schimbarea prefixului..la cat mai multe sapt cat mai aproape de termen!!
Laurraa..spor la shoping!!
Dici..interesant costumasul...pt Matei l-ai cumparat nu?

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

carla, cum mai stiu eu despre ce vorbesti cu americanii...

philip
32weeksbabyboy
mommyandreea

Da, asa este, si tu si fetele de acolo, cred ca va ies peri albi, ca n-aveti incotro, trebuie sa traiti printre ei.

Carla, s.30 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Kiralinaeu cred ca stiu ce e deschiderea aia, e ca o palnie mica nu?
Si eu am la fel de fapt e punga de lichid care intra un pic in col, nu e nimic grav...am intrebat si moasa si docul...
Ce e ala test no stress??

La mine colul e de 3,15 daca incepe de la palnie si 2,70 de sub palnie....

NOI
Cristina 32+ gyneco / 33+ eco Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)

AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

blue77 Da, e ca o palnie. Are 0,5cm adancime, 1 cm latime.
Colul meu are 4 cm de unde se termina palnia, si a zis ca e inchis.

Testul non-stress nici mie nu imi e prea clar la ce foloseste. Mi-a pus 2 chestii pe burtica si pe aparat se inregistrau bataile inimii de la bebe si contractiile mele. Am inregistrat aceste miscari cam 20 de minute.
Din ce am citit pe net acest test se face inainte de nastere, sau dupa saptaman 40 daca nu apar semne de nastere.

30 saptamani cu Ada Ruxandra [love]

Mergi la inceput

am nteles testul asta aici se numeste monitoring si mi l face mie moasa de 2 ori pe saptamana,....ce a aratat testul aveai contractii?

E bine daca colul e inchis si lung , trebuie sa stai iar linistita la pat....
De cand au inceput iar contractiile?

NOI

AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

La test nu mi-au iesit contractii. Iar bataile inimii ale lui bebe erau in jur de 140.

Eu am contractii mai tot timpul. Nu sunt dureroase, doar se intareste burta si apar la miscari mai bruste. De ex atunci cand ma ridic din pat sau cand ma asez. Am zile in care am doar 5-6 contractii, dar si multe zile in care am peste 20 de contractii.
In ultimul timp (4-5 zile) am avut cate 20 de contractii pe zi.

Bebe e super activ, si e drept ca si eu il simt ca misca f jos.

30 saptamani cu Ada Ruxandra [love]

Mergi la inceput

e bine atunci, sub 10 e ok pe zi , de la 10 incolo incepe sa lucreze pe col si l scurteaza...

Cand ti se intareste burta la miscari cand te scoli sau te misti cica nu sunt considerate ca contractii, asa mi a zis moasa...
Incearca sa stai linistita iar sa scada nr contractiilor..
Mi au zis ca normal incep dupa ora 5 seara si noaptea si ca e normal sa inceapa in perioada asta...

Ai grija de tine

NOI

AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Buna seara fetele!Am fost la hoinarit prin oras cu baietii mei si a fost asa de bine!!! Simt ca m-am incarcat cu energie!

La multi ani Dici, Anaela si Nutel 83!Sa aveti bebei sanatosi, nastere usoara si o viata fericita alaturi de ei si cei dragi!

Roxi, 32 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput