Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
copilu-i tot bolnav dar parca mai bine, in rest, rupta de oboseala ca doarme tare prost noaptea. asa-mi fac antrenamentul :)
carmina, f frumos carutul, sa-l folositi sanatoase
mirela, am vazut hainute frumoase si o mamica asemenea
va multumesc tuturor pt urarile de sanatate pt philip.
la multi ani sarbatoritelor zilei. azi e si ziua sotului (v-am zis ca i-am luat cadou bilete la concert depeche mode in august? sunt asa incantata). diseara il scoatem la restaurant, trebuie sa ma duc sa-i iau o felicitare pe care sa o poata semna philip si sa pun biletele in ea.
oanaalex, imi pare tare rau de criza de rinichi, taman asta iti lipsea, uf, uf.
in rest, ma ia cu teama cand vad ca se apropie venirea albinutelor si le tin pumnii primelor mamici
pupici tuturor

philip
32weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Multu' mult de tot, dragele mele.
Va cinstesc pe toatesi va invit la niste papa chinezeasca si prajiturici bunute-bunute.

pentru Anaela si Nutel si pentru sotul lui Philip - n-am uitat

M-a indispus teribil ce am citit de bb de la Brasov sau de la Elias, dar avem antecedente, nu-i asa...cazuri cunoscute cu somitati in materie de eco care nu au vazut nimic toata sarcina sau la nastere, la capsunele...

Eu tot sper sa licareasca si la mine luminita de la capatul tunelului , nu prea am mai intrat ca depresiunea mea se cam adancise, dar vad ca rabdarea mea a inceput sa fie rasplatita.
In sensul ca vineri sotul s-a certat urat de tot cu mama si sora lui, astora li se urcase rau de tot la cap bunatatea lui. Maica-sa a sunat tot neamul si i l-a pus in cap pentru ca se simtea "torturata" ca e pusa sa faca exercitii si vroia sa vin sa ii fac masaj (asta comenta de fata cu cea din spital care ii facea masaj : ca asta era o treaba pe care eram datoare sa o execut, ca doar imi lasa o casa), sora-sa era suparata ca a trebuit sa ii aduca mancare la spital maica-si, ca nu i-a placut cea din spital si eu nu m-am invrednicit sa fac, iar nesimtitul de Adi nu i-a dat si ei o ciocolata, ca doar e gravida....asta a fost de departe cea ai tare faza pe care am auzit-o.

Si toate astea se intamplau la spital, se tipa de se auzea pe holuri, de au venit dr si asistente sa-i calmeze.
Inutil sa va mai spun ca toti se minunau de rabdarea si bunatatea lui Adi si ...a mea!! Toata lumea i-a zis ca are ca sotie o sfanta, ca alta nu-l lasa sa faca ce face el.
In concluzie Adi si-a luat inima in dinti si le-a spus ca va pleca definitiv acasa daca nu se potolesc, ca nu mai da un ban pe nimic si de acum toate cheltuielile se vor imparti.

Asta pentru ca ne-a costat 250 ron numai pampers+servetele+hartie igienica (zeva 3 straturi ca altfel ne zgariem)+ apa plata Dorna+mancare ptr mic dejun ; spagi la dr si asistente, ochelari (altii), orteza la mana, medicamente = total pentru nici 10 zile : 1400 ron.
Iar sora-sa ii facuse capul mare lui maica-sa ca ea cumpara tot, iar ce a luat Adi a luat din pensia ei.
Sambata maica-sa consuma ultimul sul de hartie dintr-un pachet de 10 inceput luni, iar Adi i-a zis frumos ca altul nu mai vede. Imediat redus cantitatea luata iniitial, iar apoi i-a adus cumnata hartie din aia cea mai naspa si apa la bidon de 5 l de cea mai naspa. Si de vineri a inceput sa vina acasa cate 2-3 ore pe zi, bine..seeara, dupa ce termina exercitiile si ii da ultima serie de medicamente.
Dar inainte nici nu se punea problema de asa ceva, nu l-a lasat nici macar sa vina sa-si ia de mancare. Am vazut si eu cum facea..plangea isteric pana se sufoca. Cred ca se chinuia sa-si faca rau, de fapt.

Gata, m-am plans destul, dar m-am descarcat...
Ma iertati fetelor ca m-am intins ca o placinta tiganeasca, dar nu prea am cu cine sa vorbesc despre asta.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

LA MULTI ANI DIDI, ANAELA SI NUTEL!
Didi te rog macar de ziua ta incearca sa te simti mai bine, o sa treaca toate; pupici mii

voicu_bebi, bineinteles ca se poate; intru pe cont acum, dar daca nu ai pus astept.

fetelor cu atatea vesti proaste si asa eram eu panicoasa acum am motive in plus sa nu mai dorm; o sa mi se para o vesnicie pana o vad in brate si sanatoasa;

BebeBeca dupa ce naste cumnata ta bebele sanatos si mumos sa se duca sa le dea cu ceva in cap medicilor

va pup pe toate fetelor, mai revin cu raspunsuri dar acum fugim la plimbare si un pic de shopping

32 + minune de Maya Teodora
AMR 7 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Dici, Anaela, La multi ani, sa fiti sanatoase, iubite si sa aveti o nastere asa cum va doriti.
Dici, multumesc pentru tratatie, imi ploua in gura dupa ceva dulce si n-am decat dropsuri. Adevarat ca esti o sfanta, cu asa familie a sotului, eu imi luam campii demult. Ma rog, la noi problemele au fost in urma cu 10-13 ani, dar tot le tin minte .
Philip, sanatate multa, eu zic sa nu incepi de acum antrenamentul cu nedormit noaptea .
Ana-Maria, , bine ca ne mai dai vesti din cand in cand .
Bebe Beca, ma bucur ca se simte sotul mai bine. Cu idiotii de doctori, sunt de acord cu ce au zis fetele, sa se infiga in gatul lor dupa ce o sa aiba un bebe sanatos.
Strunfita, felicitari pentru carucior si renovare .
Clody, , imi pare tare rau, stiu cum este cu banii, noi ne gandeam ca, daca ajung la cezariana, n-am cu ce plati. Hai ca poate se rezolva si la mine si la tine .

Nu cred ca v-am zis, dar banca ne-a taxat cu 600 ron pentru reesalonarea ratelor, cica "comision de analiza a dosarului" . Evident nu stiam nimic dinainte, iar dupa indelungi scandaluri am convenit sa-i puna in primele 2 rate.

Intrebati de caciula pentru bebe, daca nu sunt sub 20 grade si nu este vant, chiar nu are rost. Eu o sa iau la spital body maieu si rochita fara maneca, iar de rezerva un costumas cu maneca lunga.
Afara o sa o tin cat ne simtim bine toate 3, nu mi-am propus un termen limita, mi se pare mai sanatos in parc decat in casa.

Carla, s.29 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic... stiti cum imi trec mie angoasele...cu shopping.
So...am intrat la Marc&Spencer si bine am facut. Am luat un set de plaja, cu protectie UV 40%, din 3 piese SUPER MESERIAS. E compus din bluzon (manecuta 3/4, fermoar sic la gat, maneca raglan), pantalonasi scurti si sapca cu protectie pentru ceafa.
asta e: http://www.marksandspencer.com/gp/product/B001JTKALK/sr=1-5/qid=1239204067/ref=sr_1_5/275-4132541-0028551?ie=UTF8&node=212378031&m=A2BO0OYVBKIQJM&keywords=&mnSBrand=core&size=9&rh=&page=

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Uitasem sa schimb semnatura .

Oanaalex, imi pare tare rau pentru criza de rinichi, eu am avut cu un an si jumatate inainte sa nasc si a durut ingrozitor si continuu timp de 3 ore, a fost mult mai rau decat la nastere.
Miruta, noi ne-am gandit la nume luni seara cand veneam de la eco si eu plangeam de sarea camasa pe mine din cauza cezarienei. Zilele astea ne obisnuim si noi cu numele, si daca ramane asa le spunem nasilor in week-end si apoi va spun si voua.
Cris_82, pe mine ma amuza toate babismele astea, e adevarat ca sunt enervante rau, dar stai sa vezi ca abia acum incep. Eu am mai povestit ce mi se tot spunea la Saby, am facut-o si ca divertisment si ca sa va asteptati la asta .
Lauraa, felicitari pentru nume!
Ganesha, , mai scrie-ne ca asa te descarci si te sustinem toate .
Maria, si mie mi-a fost pofta de bere in timpul sarcinii dar cea fara alcool de aici mi se pare sampon . Nu stiu cum este la voi. Eu am mai baut cate o gurita din cea normala.
Mada, imi pare rau pentru inundatie, e tare rau sa trebuiasca sa repari totul singura, ufff.
Blue, asa este, romanii in strainatate lucreaza bine, mai rau e la ei in tara. De fapt, cel mai tare m-a enervat sa lucrez nu cu romanii, ci cu americanii, ziceam de 5 ori ceva, de fiecare data cu alte cuvinte, ca poate pricep o data (si bariera lingvistica nu e o problema) si ei aveau aceleasi raspunsuri standard, foarte greu ii scoteam din ale lor si obtineam si 2-3 cuvinte pe langa raspunsurile standard.

Carla, s.30 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carla, cum mai stiu eu despre ce vorbesti cu americanii...

philip
32weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

laurra..sarumana iubita,acusi am schimbat pozica pe albumul de poze
in alta ordine de idei ...abia astept luna mai sa imi tin bebele in brate sa stiu k e bine si sa ne vedem cu bine acasa sa stiu k am scapat de stresul cu nasterea

Anca..
33+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Buna fetelor,

Am si eu ceva vesti. Azi am fost la control. Colul e ok (4cm si inchis) insa am contractii nedureroase destul de multe. Chiar a pus doctorul mana pe burtica si imediat s-a intarit.
La ecografie s-a vazut ca bebe e fff jos si apasa cu capul pe col, si este si un fel de triunghi gol intre capul lui si col. Nu am inteles ce e asta. Voi stiti ceva?
Medicul meu era ingrijorat din cauza asta si mi-a facut testul non stres pt bebe, iar saptamana viitoare iar merg sa il fac. De fapt testul de numeste Cardiotocography (CTG).

In concluzie, am revenit la pozitia stat in par plus gynipral la 4 ore.

30 saptamani cu Ada Ruxandra [love]

Mergi la inceput

Va las fetelor...am comandat mancarea chinezeasca acasa, ma duc si eu sa imi astept soata cu masa pusa

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput