DC permite asa ceva?
Citat: |
citat din mesajul lui Liliana82 eu ti-as da si alte detalii despre starea proprietatilor mele si cifra de afaceri da chiar nu vreau sa creez complexe..si alte invidii . Ce e drept ca intradevar multe din postarile voastre sunt de-a dreptul amuzante si e o adevarata distractie sa vezi cum "gandeste" sau nu gandeste o comunitate de femei on line... si mai ales cum isi dau de gol unele dintre voi frustrarile. Ce nu ati inteles multe dintre voi este ca eu nu deschid subiectele asa ca am eu nevoie de sfaturi ci cat pentru dezbaterile si opiniile pe care le creeaza tema respectiva. (ceva de genul studiu de caz -daca intelegeti) Deh ce sa fac si eu daca-s in concediu medical de maternitate si mor de plictiseala? Mai pun pe aici cate un topic .. |
citat din mesajul lui Liliana82 de ce draga nu am voie sa mi fac si eu statisticile lininistita? ca de ex.. ce procent din comunitatea de femei X reprezentand un esantion de... stiu sa poarte civilizat o "dezbatere" si o analiza a unui studiu de caz... La topicul acesta se puteau dezbate linistit si fara ironii tema "cosleeping"... asa ca in SWOT , dar deh au sarit altele mai destepte cu ironii si jigniri of topic.. ca de altefel , se putea discuta la fel de civilizat si asupra alaptatului.. Dar asta este multe dintre voi nu au capacitatea de a vedea cele 2 aspecte ale unei teme de discutie nu stiu sa formuleze argumente sanatoase si incearca prin mijloace de violenta verbala sa si impuna punctul de vedere... Si hai sa fim seriosi .. ce drac de ajutor e ala cand dai sfaturi? toata lumea stie sa dea sfaturi... e chiar un hobby datu sfaturilor si datu cu parerea...Daca ar fi asa ar insemna sa punem impozit pe discutiile libere... Dupa cum va-ti exprimat vad ca habar nu aveti ce e ala studiu de caz.. Inca un lucru de mentionat.-- femeile cu "inima buna" nu jignesc si nu arunca cu rosii aiurea.. Asta daca se presupune ca ar fi o legatura intre "inima' si activitatea cerebrala... |
Regulamentul forumului spune: "Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati."
Mesajele acestei persoane sunt lipsite de respect, ea declara ca a deschis subiecte pentru a face studii de caz, pentru ca se plictiseste, iar sfaturile primite nu o intereseaza.
DC accepta asa ceva?
Au existat mamici care i-au raspuns cu buna credinta, pentru ca acum sa vada ca sunt un "STUDIU DE CAZ"???
Parca pe undeva scria ca "acesta e un forum pentru prietenie si sustinere", "esenta forumului nostru e ajutorul"... mai sunt valabile afirmatiile astea?
Edit:
Pe scurt, un troll (germana: Troll sau Kobold = spiridus) este un provocator fara cauza, cineva care lanseaza o discutie cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodata pentru participantii inocenti.
Troll-ul se foloseste de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea care o pot generea si pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se foloseste de subiecte specifice comunitatii în care doreste sa starneasca zazania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci cand intampina rezistenta, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresea unei singure persoane ci audientei, intr-o speranta de instigare a acesteia in ajutorul sau. De aceea el va rastalmaci de cele mai multe ori mesajele si le va modela cat mai tendentios prezentand aceasta "dezvaluire" publicului larg cu scopul de a defaima.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Troll
Deci, se poate face ceva cu trollul Liliana82?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Raspunsuri
misha71 spune:
Eu as face un "studiu de caz" asupra gramaticii din cele 2 mesaje
Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
kay spune:
misha, sa punem mana de la mana si sa luam neste inreptare !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Deianira spune:
citat din mesajul lui kay misha, sa punem mana de la mana si sa luam neste inreptare !!! ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
kay spune:
frustrate-lor, cochito !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
maru spune:
Tineti-va caii in frau fetelor, ca Donia nu a semnalat o greseala de gramatica, nu s-a luat asa, ca boala de om sanatos ci pur si simplu a fost indignata peste masura de limbajul, de ideile expuse de mandra asta, care nu e prima data in care isi ia peste picior interlocutorii!
S-au mai semnalat deja niste inadvertente la postarile de la subiectele initiate sau aprinse de Lilianafaranumar.
Probabil ca nefiind o jignire evidenta, brutala, a scapat moderatorilor.
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
LoraG76 spune:
Intr-adevar, modul de adresare al Lilianei lasa de dorit... Pacat ca moderatorii si adminii nu observa asta... Sau oare ni se pare noua???
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
buli spune:
eu am observat ca unele subiecte sint ca protv-ul.
desi sint de proasta calitate si uneori depasesc limita de bun simt, sint lasate pt ca fac rating.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
desprecopii spune:
da aveti dreptate, acest forum nu este pentru studii de caz ci pentru ajutor si sustinere. Personal nu imi place acest lucru si am sa o tin sub supraveghere.
va multumesc pentru ajutor,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/