DC permite asa ceva?
Raspunsuri - Pagina 2
Donia spune:
Multumesc desprecopii
Ma intreb, poate un avertisment vizibil si colorat ar ajuta-o sa inteleaga mai bine?
Ea a deschis nu unul, ci vreo 3 subiecte care aveau aceleasi intentii si cred ca multa lume se simte in mod neplacut folosita. Si poate avertismentul de sub nick ar atentiona oamenii ca intra la subiectele ei pe propria raspundere si in felul asta toata lumea va posta raspunsuri in deplina cunostinta de cauza.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
AB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Donia Multumesc desprecopii Ma intreb, poate un avertisment vizibil si colorat ar ajuta-o sa inteleaga mai bine? Ea a deschis nu unul, ci vreo 3 subiecte care aveau aceleasi intentii si cred ca multa lume se simte in mod neplacut folosita. Si poate avertismentul de sub nick ar atentiona oamenii ca intra la subiectele ei pe propria raspundere si in felul asta toata lumea va posta raspunsuri in deplina cunostinta de cauza. Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
Am creat eu un subiect la ZZ coincidente coincidente pe aceasta tema. In rest tipa e pe muchia tupeului.
speed spune:
dar in legatura cu exprimarea lui muffin "In sfarsit are si Italia o problema pentru care nu poate acuza romanii." din subiectul despre cutremurul din Italia nu se poate face nimic?
Donia spune:
AB, oricum Lilianafaranumar, vorba lui maru, face cat trei... daca mai are si clone, sa ne ajute Dumnezeu!
speed, da, si mie mi s-a parut tare insensibila exprimarea lui muffin.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.