FIV 220
Raspunsuri - Pagina 14
mami_vreau spune:
cata io nu zic nimic da' sa vezi tu ce-o sa mai rad daca vii cu un rez + la bhcg
si sa nu te mai aud ca zici prostii precum "nu sunt facuta sa fiu mama"... total eronat... esti, sigur ca esti... toate suntem... la cat ne chinuim toate sunt sigura ca ne vom iubi bebeii precum ochii din cap... vor fi niste rasfatati!
kora te pup dulce si iti urez un paste fericit! 
miro pai daca faci 3 luni pauza inseamna ca in iulie suntem pe baricade impreuna, nu?
la mine a venit cm in ziua 17 de la punctie si 15 de la ET... deci la mine nu a fost decat o mica intarziere... tu in ce zi esti?
claudia
faptul ca e ziua ta saptamana asta e motiv de bucurie, nu de tristete! bagam un chef de chef aici pe forum cum nu s-a mai vazut! iti zic si eu cum mi-a zis mie psiholoaga: esti pustoaica maica la varsta asta! cica ea a facut bebe aproape de 40 si nu are nici o problema! so pls smile, pustoaico!!! 
Laura
LucaLuca spune:
Girls, Mirimir de pe forum a reusit sa obtina dedicarea uni editii a emisiunii de sanatate a postului tv local - infertilitatii si campaniei noastre. Si a participat la emisiune. Am pus screenshot-uri pe blog: http://.
La fel, am creat rubrica cu imagini de la aparitiile noastre media, mai ales ca arma contra ideii ca am fi niste adrieneiliescu: http://.about/foto-actiuni/
Urmeaza pe blog, foarte curand, un interviu cu un medic care face fiv in Bucuresti. :)
Cine face beta prima? Catalina sau Fireyes? :) Haideti cu vesti bune!!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
ingeras26a spune:
Fetelor, eu am inceput inhibarea in z 21. trebuia sa-mi vina CM cam la 30 zile, azi z 31 nimic, test neg. Stimularea mi-a spus ca o voi incepe pe 22 aprilie, adica miercurea viitoare, ar fi trebuit sa fiu cam in z8-10.
Ce se intampla daca pana atunci nu imi vine?
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Looana spune:
ingeras26a si eu am inceput inhibarea cu spray nazal din ziua a-20 si eu aveam cicclu mai scurt si dereglat de fapt dar in luna respectiva mi-la reglat si venise mai tirziu cu citeva zile.
O intrebare >>>>E posibil din cite cred eu ca testele de urina sa se pozitiveze din cauza injectiei pt declansarea ovulatie? Eu am facut doua (Bravatid) inainte de punctie si una in ziua transferului de 5.000 .
Looana
LucaLuca spune:
Da, Looana, este posibil, intrucat respectiva injectie contine tocmai hsg - dar efectul este doar in primele cateva zile. De la Z10 dupa transfer, daca testul se pozitiveaza, e placenta lui bb. :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
miro_bv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_vreau miro pai daca faci 3 luni pauza inseamna ca in iulie suntem pe baricade impreuna, nu? la mine a venit cm in ziua 17 de la punctie si 15 de la ET... deci la mine nu a fost decat o mica intarziere... tu in ce zi esti?Laura |
Laura, nu stiu ce sa zic...io sunt deja ziua 17 de la ET (20 de la punctie) si nici urma de CM...sunt cam ingrijorata..ceva s-a dereglat acolo....nu vreau sa ajung la chiuretaj daca nu se elimina natural...Ai idee cat e "normal" sa intazie dupa FIV esuat ? Oricum pe vineri mai fac un Bhcg, tratamentul l-am cam oprit...
mihaele spune:
Offfffff Catalina 

capul sus trebuie sa reusim si noi odata sio data stiu este nespus de greu dar luptam si vom invinge 

ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 BHCG < 1,2. Catalina |

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
szivarvany spune:
Catalina,
si sunt pe baricade, doar sa dai startul, asta daca vrei sa scapi de gura mea 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"